Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alan Wake II

Featured Replies

Opublikowano

Limited Run to kolekcjonerka kolego. Ma być normalne pudełko w sklepach. I tak, jest to zwycięstwo graczy.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 162,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A tu dalej benchmarkiem w temacie napierdalają. A żeby was chuje niemyte i pierdolone gównem w ryju was zajebali na amen. 

• Skonczylem wczoraj. Przegapilem jedna z reklam braci Koskela przez co 100% wpadnie dopiero przy drugim przejsciu  czekam na ng+,  mowili cos czy bedzie w tym roku?   No juz sie nie bede rozp

• 60 ale z dyktą w oknie.

Opublikowano

Jak będzie zwykła to tak w sklepach to tak. Jak by tylko LRG miało to wydać to nie powiedziałbym, że to sukces.

Opublikowano
6 godzin temu, ASX napisał(a):

Trochę drogo jak dla mnie. 

Zobaczymy czy faktycznie teraz pudełkowcy uratują sprzedaż Alana tak jak zapowiadali. 

6 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):

No pewnie. Teraz kupią dopiero po obniżce 50%.

5 godzin temu, Nyu napisał(a):

Prędzej używkę na olx, a potem płacz, że mało horrorów tpp z mechanikami / długich napakowanych serduchem i kreatywnością singlowych GIER. 

Kupiłem cyfrę premierowo, więc jasne, że niech się pierdolą i będę czekał na jakąś obniżkę pudełkowej wersji, albo nawet na używkę, bo już mi nie zależy, żeby ich "wspierać".
Jedynie martwię się o jakąś limitowaną ilość tego wydania i czy nie zdrożeje z czasem.

Opublikowano

Ja też kupiłem na premierę cyfrę i byłbym nawet skłonny kupić pudełko, ale szanujmy się nie w tej cenie taki czas po premierze 

Opublikowano

Zwłaszcza, że ja już im nic nie jestem winien - to raczej oni w ramach przeprosin powinni mi teraz dać pudełkową wersję, skoro już raz za grę zapłaciłem :reggie:
Oczywiście wyolbrzymiam, ale chodzi mi o to, że we mnie poczucia winy nikt nie wzbudzi i jeśli tylko okaże się, że wydanie pudełkowe jest pospolite to mam zamiar czekać na jak najlepszą okazję, a nawet na używkę, byleby tylko zminimalizować koszty swojego kolekcjonerskiego "fisia".

Opublikowano
10 minut temu, Wredny napisał(a):

Zwłaszcza, że ja już im nic nie jestem winien - to raczej oni w ramach przeprosin powinni mi teraz dać pudełkową wersję, skoro już raz za grę zapłaciłem :reggie:
Oczywiście wyolbrzymiam, ale chodzi mi o to, że we mnie poczucia winy nikt nie wzbudzi i jeśli tylko okaże się, że wydanie pudełkowe jest pospolite to mam zamiar czekać na jak najlepszą okazję, a nawet na używkę, byleby tylko zminimalizować koszty swojego kolekcjonerskiego "fisia".

Przecież dość jasne jest, że chodzi o tych, co NIE kupili AW2 mimo zainteresowania, bo cyfra only.

Ale luz, każdy ma swój portfel. Tylko bez płaczu, że szkoda dobrego studia jak umrze czy coś. Remady od lat ledwo dyszy i chwytają się takich deali, jakie pozwolą im przetrwać.

IMO Control, AW1 i Maxy to gry z najwyższych półek, a AW2 to już kunszt artystyczny tego studia, więc po prostu mocno polecam kupić w pudle. 

Opublikowano

12 nowych aczików, o 22 siadam do tego sztosiwa :gachigasm:.

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Trzeba podstawke przejść, aby odpalić Night Springs ?

Opublikowano

O co chodzi z tymi fizycznymi wersjami? Będzie tylko kolekcjonerka i deluxe czy "zwykła" wersja też?

Opublikowano
35 minut temu, Szermac napisał(a):

Trzeba podstawke przejść, aby odpalić Night Springs ?

Raczej nie, jest w osobnym menu.

Opublikowano

Już zassało, czekam na noc :D  ile na to czekałem, za szybko weszło 100% w podstawce

Opublikowano

Delux edition zakupiony na premiere, przed chwila zamowilem kolekcjonerke, studia jak remedy zawsze beda mieli moje lekko zarobione pieniadze a Sam Lake to jest moj nowu guru gaimingu.

Opublikowano
3 godziny temu, McDrive napisał(a):

O co chodzi z tymi fizycznymi wersjami? Będzie tylko kolekcjonerka i deluxe czy "zwykła" wersja też?

Deluxe dostępna normalnie, i Kolekcjonerka dostępna w Limited Run.

Opublikowano

Pierwsze 10 minut tego DLC i mam wiadomość dla pana Sama:

images(1).jpg

Opublikowano

Fizyczna edycja Deluxe do kupienia na polskim Amazonie za 269 zł. Not bad :notbad:

Opublikowano
2 godziny temu, smallv86 napisał(a):

przed chwila zamowilem kolekcjonerke

Ile Cię wyszło ostatecznie z wysyłką i tymi wszystkimi vatami u nich?

Opublikowano

Skończyłem pierwszy epizod, ale sztosik!!!! :) kolejny raz soundtrack świetny i ten klimat :D lecę drugi

Wow wiecie kim gramy w drugim epizodzie???

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
23 minuty temu, Whisker napisał(a):

Skończyłem pierwszy epizod, ale sztosik!!!! :) kolejny raz soundtrack świetny i ten klimat :D lecę drugi

Wow wiecie kim gramy w drugim epizodzie???

Tez właśnie leci muza za ukończenie 1 ep, qrwa ale to jest miazga xD. 

Opublikowano

Drugi rozdział jeszcze lepszy i wracamy do mojej ulubionej miejscówki :)  Teraz czas na trzeci