Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Mi tam klimat siadł z trailera, takie gta lubię. 

Choć ogółem branży przydałby się też sandbox gangsterski w klimatach getaway czy gta4

Edytowane przez Daffy

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 234,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

• Pewnie będzie to napakowana córka jakiegoś NPCa, którego rozjechaliśmy przypadkiem w GTA5.

Opublikowano
1 minutę temu, PiotrekP napisał:

@KrYcHu_89 no ci przebierańcy to trochę przesadzone i niezbyt prawdziwe- no ale światy w GTA to zawsze trochę pastisz, więc można trochę wybaczyć.

Główni bohaterowie są jak najbardziej OK, ale cała reszta postaci/miejscówek z trailera, no, ale takie teraz jest Miami, tutaj nawet nie trzeba robić pastiszu. Klimaty są bardzo latino/afro, bo taka też jest współczesna gangsterka w US :D. Co nie znaczy, że w grze nie mogli zrobić tego inaczej, i kolejny lekki minus to chyba jednak nie będzie kilku linii czasowych :P. 

Opublikowano
Just now, tlas said:

40 letnie stare chuje będą teraz rozkminiać co jest w Miami prawdziwe, a co nie xD

Oglądaliśmy Miami Vice, Scarface, graliśmy w Vice City więc wiemy co to prawdziwe Miami :kaz:

Opublikowano
5 minut temu, tlas napisał:

40 letnie stare chuje będą teraz rozkminiać co jest w Miami prawdziwe, a co nie xD

Myślałem, że tam dalej Tommy Vercetti rządzi, a premiera w 2024 xD (wcale tak nie myślałem, byłem pewien, za co dostawałem klauny, że 2025/2026) :). 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Czy jest ktos na forum kto lata w weekendy do miami? 

Opublikowano
11 minut temu, krupek napisał:

Nie wiem, skąd to odczucie młodzieżowego vibu. Gra się będzie działa we współczesnych latach w mieście wzorowanym na Miami, czyli sercu imprez, przepychu i próżności, więc pewne detale muszą być. Akurat odniesienia do tiktoka, czy co to tam jest wypadają fajnie. W GTA V była beka z FB i ciekawie wyszło, misja nawet była przecież z tym związana. Jak będzie klimat rapsów i latynoskich to dla mnie siada na momencie, a na to się zapowiada. Baliście się, że gra będzie zbyt grzeczna, a tu na trailerze już beka ze murzynów i spermiarzy.

Przesuwaniem daty premiery, czy zagrywkami z zeszłych lat bym się nie sugerował, bo dziś Rockstar działa zupełnie inaczej niż te 10-15 lat temu, a i jak widać, ciężej też utrzymywać w tajemnicy pewne aspekty gry hehe :nosacz3:

Mam nadzieję, że wrzucą do radyjka :)

Opublikowano
6 minut temu, Daffy napisał:

Choć ogółem branży przydałby się też sandbox gangsterski w klimatach geataway czy gta4

Plus taki, że GTA VII pewnie znowu w Liberty City :). 

Opublikowano

Ciekawe czy beda jakies poboczne misje typu wjazd do mediaexpert po atrapy iphonow i relacjonowanie tego na tiktoku :)

Opublikowano
1 minute ago, kanabis said:

Czy jest ktos na forum kto lata w weekendy do miami? 

Moja kuzynka z mężem byli w wakacje i dokładnie tak to wygląda xD Wszędzie yolo murzyni, laski z cyckami do ziemi, wszyscy naćpani, impreza na każdym rogu. Mniej więcej tak wyglądała połowa skrzyżowań w Miami, murzyn na obserwacji kogo skroić (real photo) :kekw:

image.thumb.png.fce19f4385466ae1cc47cfba8127d5bc.png

Opublikowano

To nie gra jest bardziej młodzieżowa niż kiedyś tylko Wy przestaliście być młodzieżą :kekw:  

Czekam jeszcze na ananasów co dalej będą kręcić narrację o braku singla i końcu Rockstara.

Napawajcie się tym hajpikiem i nadchodzącym świętem graczy. Nutka z trailera u mnie od rana na głośnikach i chyba sobie zrobię maraton poprzednich części w 2024 :problem:

Opublikowano

Tak jak z jednej strony to wygląda oczywiście świetnie, tak z drugiej po 12! latach z GTA V, dostajemy grę z podobnymi modelami postaci, podobnym klimatem i w tej samej epoce (no dobra, w innej dekadzie, ale generalnie nie ma to dużego wpływu na styl albo gameplay).

Osobiście większy hajp bym miał na jakiś wehikuł czasu albo zupełnie inną lokację. 

Opublikowano

Cyrk i kpina z murzyna a nie GTA. Na plus to główni bohaterowie biali, bo kolejnego Franklina bym nie zniósł. No i słoneczko będzie świecić z telewizora gdy będzie ogrywana jesienią / zimą gdy polska pizgawica za oknem. :dunno: Tyle odemnie w temacie. Czekam :hi:

Opublikowano
1 minutę temu, jimmyyy8 napisał:

To nie gra jest bardziej młodzieżowa niż kiedyś tylko Wy przestaliście być młodzieżą :kekw:  

Czekam jeszcze na ananasów co dalej będą kręcić narrację o braku singla i końcu Rockstara.

Napawajcie się tym hajpikiem i nadchodzącym świętem graczy. Nutka z trailera u mnie od rana na głośnikach i chyba sobie zrobię maraton poprzednich części w 2024 :problem:

W GTA IV żaden z 3 protagonistów i ich 30 gangsterskich kolegów nie było młodzieżowych, wręcz przeciwnie, więc nie jest to tylko zwyczajne narzekanie, gra będzie robiona pod nastolatków i online, to nie RDR, albo GTA IV. 

Opublikowano
16 minut temu, Daffy napisał:

Choć ogółem branży przydałby się też sandbox gangsterski w klimatach geataway czy gta4

O to to. Pięknie by było w końcu zagrać w coś o ciężkim, poważnym klimacie. Może GTA7 za 15 lat dostarczy. :yao:

Opublikowano

Nikt tak nie potrafi obrzydzić gry jak forumowicze PSX Extreme...

Opublikowano
10 minut temu, Bartg napisał:

Moja kuzynka z mężem byli w wakacje i dokładnie tak to wygląda xD Wszędzie yolo murzyni, laski z cyckami do ziemi, wszyscy naćpani, impreza na każdym rogu. Mniej więcej tak wyglądała połowa skrzyżowań w Miami, murzyn na obserwacji kogo skroić (real photo) :kekw:

image.thumb.png.fce19f4385466ae1cc47cfba8127d5bc.png

Az sie The Warriors przypomnialo 

Ja to bym zagral w gta z takim ciezkim, powaznym klimatem chlopakow z barakow

Opublikowano

JARANKOOOOO :jim:

Mega klimacik, graficzka momentami jak żyćko, prawdopodobnie 2 bohaterów. :banderas:

Coś czuję, że po premierze VI miasto z cyberpunka będzie można oficjalnie wyrzucić do kosza.

Opublikowano
2 minuty temu, XM. napisał:

Najlepiej ślepo sie zachwycać bo tO pRzEcIeRZ rOkStAr

Opublikowano

Za dużo tłustych murzynek w trailerze.

Historia może i będzie ciekawa ale dopóki nie ma gameplayu to zero podjarki.

Opublikowano
3 minuty temu, XM. napisał:

Kszychu69 z kumplami on fire od kilku dni. 

Rozi, the Rockstar Lawyer, dostałby dziś wylewu z połączenia ekscytacji trailerem i tych wysrywów w temacie xd

Opublikowano

Jezu jakie marudy z rana. Jakby to wjechało zgodnie z planem po kawce o 15, to by był lepszy odbiór XD