Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Zapowiada się zajebicho, oparcie głównego wątku na parze zakochanych podoba mi się. Może w końcu będzie pierwsze GTA które przejdę.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 210,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

• Pewnie będzie to napakowana córka jakiegoś NPCa, którego rozjechaliśmy przypadkiem w GTA5.

Opublikowano
4 minuty temu, SpacierShark123 napisał(a):

Ciągle też mam jakiś problem z głównymi bohaterami, może to przez brak z mojej strony wiedzy o nich ale wolałbym grę bardziej zahaczającą o klimat brudnej IV części.

Mega mi siedzi ten klimat Florydy, cholernie memiczny stan USA i na ten moment jest to dla mnie największy magnes jeżeli chodzi o tę grę. Należę do teamu GTA3-VC-SA, gdzie klimat był najlżejszy, postacie totalnie zwariowane, a misje najbardziej zróżnicowane i najlepsze gameplayowo, dlatego dokładnie tego oczekuję po GTA6. Trochę się jednak cykam, że za bardzo pójdą w story i przegną z ilością filmików/dialogów jak w RDR, że nie będzie się dało dojechać z miejsca na miejsce bez słuchania dziesiątek linijek pierdolenia. Oby jeszcze pamiętali, że robią grę, a nie film.

Opublikowano

To gdzie tu składać preodera? Proszę mje tu już wysłać sznury do sklepów. A tak na poważnie, to pewnie w przyszłym roku ruszą preordery.

Opublikowano
1 minutę temu, Josh napisał(a):

Mega mi siedzi ten klimat Florydy, cholernie memiczny stan USA i na ten moment jest to dla mnie największy magnes jeżeli chodzi o tę grę. Należę do teamu GTA3-VC-SA, gdzie klimat był najlżejszy, postacie totalnie zwariowane, a misje najbardziej zróżnicowane i najlepsze gameplayowo, dlatego dokładnie tego oczekuję po GTA6. Trochę się jednak cykam, że za bardzo pójdą w story i przegną z ilością filmików/dialogów jak w RDR, że nie będzie się dało dojechać z miejsca na miejsce bez słuchania dziesiątek linijek pierdolenia. Oby jeszcze pamiętali, że robią grę, a nie film.

Wiadomo każdemu siedzi inny klimat, na obecny moment i tak najbardziej ciekawi mnie interakcja ze światem ponieważ tutaj można być pewnym że będzie to nowy poziom i przełom natomiast jestem ciekaw jak bardzo odskoczą od RDR2.

Opublikowano

Trailer taki, że się zastanawiałem po co nam kolejne Los Santos (szkoda, że nie zdecydowali się przenieść nas do XX w).

Ale potem zobaczyłem te screeny... Ileż tam będzie miejscówek pozamiejskich do odwiedzenia, o ludzie. Dawać już ten preorder i zapowiadać PS6.

Opublikowano

Nie ma już nawet co marzyć że gta kiedyś cofnie się w czasie, następna część za 20 lata

Opublikowano

Kto w ogóle podkłada głos Luci? Bo, że Jasona do Baker to wiadomo.

W ogóle ile tutaj smaczków w grze do naszego świata jest. Mamy "Rick Rossa". Mamy "Tygę" czy dziewczyny Real Dimez to jak nic innego City Girls.

Mam nadzieję, że będzie taki kawałek w grze:

Jakoś te 13 miesiące trza wytrzymać.

Opublikowano

Gierki od rockstara to wyjątkowo nielicznie przypadki, kiedy spodziewanie się w nich downgrade'u poważnie naraża niedowiarków na ośmieszenie. Myślę, że finalnie VI będzie się prezentować przynajmniej jak na tym drugim trailerze, czyli kurde wprost kapitalnie obama Ten maj 2026 już tak bardzo nie boli, niech tam majstrują spokojnie tego mesjasza i zbawcę gamingu.

Opublikowano
Godzinę temu, Patricko napisał(a):

Na YT rekord, bańka wyświetleń w 1:40.

W apce po 35 minutach było zaledwie 40k, teraz po dwóch godzinach jest 10 baniek.

Opublikowano
22 minuty temu, Faka napisał(a):

Kto w ogóle podkłada głos Luci? Bo, że Jasona do Baker to wiadomo.

Na razie domysły, że Manni L Perez.

Opublikowano

Z informacji, które dostaliśmy o miejscówkach, cała Leonida nie będzie tylko wzorowana na Florydzie. Park Mount Kalaga jest górzysty, a na Florydzie nie ma gór. Będzie on na samej północy mapy, więc obstawiam, że Leonida to Floryda + Georgia + Alabama i może Luizjana? Z resztą patrzcie na tablice - Gloriana = Georgia?

IMG_4794.thumb.jpeg.d3a735c5e751c02434e8

Opublikowano

W chuj contentu na stronie jest i dużo dobroci do pobrania, tapety pepegasm

Opublikowano
47 minut temu, Hanza71 napisał(a):

A bedzie mozna Julke odstrzelic?

Ostatnie misje w grze to na pewno będzie motyw zdrady albo przeżywają wszyscy albo ktoś z tej dwójki.

2 godziny temu, Czoperrr napisał(a):

Ale będzie downgorad, chyba nie spodziewacie się takiej graficzki na tych śmiesznych konsolach.

patrząc co Rockstar odjebał z RDR'em 2 to jestem wręcz pewny, że będzie to wyglądać albo tak samo albo nawet troszkę lepiej niż na trailerach i screenach

Opublikowano

I zajebiście, że te wszystkie arty dalej w stylu GTA 4 i 5. Loading screeny pewnie też fsg

Opublikowano

Rockstar jak przebijecie ten motyw muzyczny to niech was chuy obama Wszystko się może zdarzyć, wygląda, że znowu będzie przełom w branży. Te graficzki to zawsze robiły zajebisty VIBE do opowieści.

Opublikowano
42 minuty temu, Square napisał(a):

W apce po 35 minutach było zaledwie 40k, teraz po dwóch godzinach jest 10 baniek.

YT nie nadążał liczyć, przy 30k wyświetleń widziałem ponad 1,4 miliona łapek w górę.

Opublikowano

PiS płonie, dla odwrócenia uwagi(swoich wyborców leo) pojawia się trailer GTA, przypadek? Nie sądzę. Kaczor to już gra w szachy 8D notlikethis

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

No wydało mi się to podejrzanie mało. Teraz 13,3 bańki mi pokazuje.

Opublikowano
Godzinę temu, SpacierShark123 napisał(a):

Zerowy hype obecnie i to już nie to samo

ale bądźmy poważni. preorder jutro za 399zł i przyniosę im to w zębach

GqRVxbEWoAA0dPM?format=jpg&name=4096x409

1b4f624088bc3bd2d42b.jpg

d0213b5a6d69bbd85c6c.jpg