Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Taka obsowa to ciekawe kiedy dodadza do gamepassawhyyy

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 259,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

• Pewnie będzie to napakowana córka jakiegoś NPCa, którego rozjechaliśmy przypadkiem w GTA5.

Opublikowano

Jaki gamepass jak to będzie kosztować 100€ na start piekny kawalerze niki

Opublikowano
22 godziny temu, Rooofie napisał(a):

Ale że co, twoja stara mi zabierze konsole czy jak?

Dokładnie tak to działa. Typ myśli, że posiadanie komputera jest równoznaczne z brakiem konsoli. Nie potrafi przeżyć, że ludzie trzymają konsolowy kawałek plastiku, aby pograć w gta i parę eksów od Sony. Wozi się po całym forum i próbuje w każdym temacie udowodnić, że 30 klatek jest lepsze od 144, przypisując do tego jakąś ideologię. Gdzie nie wejdę tam Rozi i jego pierdolenie xDDD

No chuy zagryzie się zęby i ogra to demo na sześcioletnim sprzęcie.

Opublikowano
W dniu 7.11.2025 o 10:30, mario10 napisał(a):

Niestety mam podobnie do GTAV podchodziłem 2-3 razy i nie skończyłem nigdy, za to RDR2 cymesik i wolałbym RDR3 zamiast GTAVI.

Ja mam odwrotnie.

W SA olałem jakieś siłownie itp bzdury.

W 5 podobały mi się misje, postacie, każda zupełnie inna, ale działali razem. Przełączanie się między nimi. Trevor D

W RDR2 podobał mi się tylko Artur, że dwójka jest akcja przed jedynką. Świat jaki zrobili to czapki z głów, bo detal przeokrutny. Ale sama gra jako calosc nudna i potem juz mnie wkurwiala gadka, że Dutch ma plan.

Obie gry mimo wspólnych cen, są inne na swój sposób. Inna dynamika i oddanie czasu w jakich są osadzone. I chwała Bogu, ale minimalnie wyżej stawiam GTA V nad RDR2.

Opublikowano

Ja życze sobie i wam by GTA VI było tym GTA, na które wszyscy czekali, czyli poziom tego co było w GTA SA tylko w nowoczesnej oprawie, fajnymi pobocznymi aktywnościami etc.

Opublikowano
2 godziny temu, Kosmos napisał(a):

Dokładnie tak to działa. Typ myśli, że posiadanie komputera jest równoznaczne z brakiem konsoli. Nie potrafi przeżyć, że ludzie trzymają konsolowy kawałek plastiku, aby pograć w gta i parę eksów od Sony. Wozi się po całym forum i próbuje w każdym temacie udowodnić, że 30 klatek jest lepsze od 144, przypisując do tego jakąś ideologię. Gdzie nie wejdę tam Rozi i jego pierdolenie xDDD

No chuy zagryzie się zęby i ogra to demo na sześcioletnim sprzęcie.

+1

Płacisz te prawie 10-15k na jakiegoś high endowego kompa ale nie stać cie na konsole za 2 tys. xD

No i jeszcze raz, nie ma chyba drugiej takiej firemki wydającej gry na xboxa/playstation z pominięciem PCta.

Opublikowano

a to jest jakiś obowiązek wydawania gier na kąputerki? xdddd zresztą jeszcze kilka lat temu każdy na nie srał

Opublikowano

Płacisz 10-15k za higendowego kompa a i tak nie zagrasz w grę w którą chcesz zagrać bo jej nie ma master

Opublikowano

Na spokojnie się złoży kolejnego High Enda pod W4 i GTA6. Żaden problem.

Mogliby wydać od razu na PC, ale rozumiem i szanuje ich system dojenia każdego sprzętu w swoim odpowiednim czasie.

Opublikowano

Konsolowe zakolaki aż sie pocą pod cyckami z zawiści na myśl, że każdy kto ma pieniądze wybiera teraz PC zamiast pseudokonsol. Raz na 10 lat wielkie święto w klubie chińskiego plastiku i abonamentów bo gierka wychodzi najpierw na konsole, no gratuluje

Opublikowano

Haha ale to w sobie dusili, cała złość teraz ulatuje! Spokojnie chłopaki przecież sobie zagracie w 2028 czy kiedy to tam wychodzi na komputersy

Opublikowano

No no. Takie pieniądze mają że 90% gra na laptopach o mocy Pegasusa xd

Opublikowano

a jak w końcu wyjdzie na komputery to jeszcze będzie trzeba ją kupić za pełną cenę. czy dusza high endowego pc to przeżyje!?

Opublikowano

Obie strony konfliktu w temacie zachowują się jakby miały dałna, pozdrawiam

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał(a):

Haha ale to w sobie dusili, cała złość teraz ulatuje! Spokojnie chłopaki przecież sobie zagracie w 2028 czy kiedy to tam wychodzi na komputersy

Typie to nie wychodzi na Switcha 2 xD

Opublikowano

Zacytuje klasyka

"Płacisz te prawie 10-15k na jakiegoś high endowego kompa ale nie stać cie na konsole za 2 tys. xD"

Opublikowano

Myśle że przy każdej premierze gta od czasów trójki ten tekst sie gdzieś pojawiał

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał(a):

premierze gta

A tu akurat mamy jeszcze trochę czasu to może więcej klasyczków przy szóstce się pojawi

Tak łatwo im przyszło przesunięcie premiery (pół roku przed), że na jesień 2026 możemy jakiegoś ciekawego newsa jeszcze dostać.

Opublikowano

Zawsze można też uznać GTA za grę roku, choć widziało się ją tylko na YT. Tak jak to było z piątką. Były czasy, że trzeba było mieć kompa i obie główne konsole, bo te miały swoje exy. No i kasę, o ile ktoś miał parcie, żeby ogrywać wszystko na premierę.

Opublikowano
3 godziny temu, UberAdi napisał(a):

Konsolowe zakolaki aż sie pocą pod cyckami z zawiści na myśl, że każdy kto ma pieniądze wybiera teraz PC zamiast pseudokonsol. Raz na 10 lat wielkie święto w klubie chińskiego plastiku i abonamentów bo gierka wychodzi najpierw na konsole, no gratuluje

od6ii9ywa5gy.gif