Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Jaki gamepass jak to będzie kosztować 100€ na start piekny kawalerze
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 22 godziny temu, Rooofie napisał(a):Ale że co, twoja stara mi zabierze konsole czy jak?Dokładnie tak to działa. Typ myśli, że posiadanie komputera jest równoznaczne z brakiem konsoli. Nie potrafi przeżyć, że ludzie trzymają konsolowy kawałek plastiku, aby pograć w gta i parę eksów od Sony. Wozi się po całym forum i próbuje w każdym temacie udowodnić, że 30 klatek jest lepsze od 144, przypisując do tego jakąś ideologię. Gdzie nie wejdę tam Rozi i jego pierdolenie xDDD No chuy zagryzie się zęby i ogra to demo na sześcioletnim sprzęcie.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. W dniu 7.11.2025 o 10:30, mario10 napisał(a):Niestety mam podobnie do GTAV podchodziłem 2-3 razy i nie skończyłem nigdy, za to RDR2 cymesik i wolałbym RDR3 zamiast GTAVI.Ja mam odwrotnie.W SA olałem jakieś siłownie itp bzdury. W 5 podobały mi się misje, postacie, każda zupełnie inna, ale działali razem. Przełączanie się między nimi. Trevor W RDR2 podobał mi się tylko Artur, że dwójka jest akcja przed jedynką. Świat jaki zrobili to czapki z głów, bo detal przeokrutny. Ale sama gra jako calosc nudna i potem juz mnie wkurwiala gadka, że Dutch ma plan. Obie gry mimo wspólnych cen, są inne na swój sposób. Inna dynamika i oddanie czasu w jakich są osadzone. I chwała Bogu, ale minimalnie wyżej stawiam GTA V nad RDR2.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ja życze sobie i wam by GTA VI było tym GTA, na które wszyscy czekali, czyli poziom tego co było w GTA SA tylko w nowoczesnej oprawie, fajnymi pobocznymi aktywnościami etc.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 2 godziny temu, Kosmos napisał(a):Dokładnie tak to działa. Typ myśli, że posiadanie komputera jest równoznaczne z brakiem konsoli. Nie potrafi przeżyć, że ludzie trzymają konsolowy kawałek plastiku, aby pograć w gta i parę eksów od Sony. Wozi się po całym forum i próbuje w każdym temacie udowodnić, że 30 klatek jest lepsze od 144, przypisując do tego jakąś ideologię. Gdzie nie wejdę tam Rozi i jego pierdolenie xDDD No chuy zagryzie się zęby i ogra to demo na sześcioletnim sprzęcie.+1Płacisz te prawie 10-15k na jakiegoś high endowego kompa ale nie stać cie na konsole za 2 tys. xDNo i jeszcze raz, nie ma chyba drugiej takiej firemki wydającej gry na xboxa/playstation z pominięciem PCta.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. a to jest jakiś obowiązek wydawania gier na kąputerki? xdddd zresztą jeszcze kilka lat temu każdy na nie srał
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Płacisz 10-15k za higendowego kompa a i tak nie zagrasz w grę w którą chcesz zagrać bo jej nie ma
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Na spokojnie się złoży kolejnego High Enda pod W4 i GTA6. Żaden problem.Mogliby wydać od razu na PC, ale rozumiem i szanuje ich system dojenia każdego sprzętu w swoim odpowiednim czasie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Konsolowe zakolaki aż sie pocą pod cyckami z zawiści na myśl, że każdy kto ma pieniądze wybiera teraz PC zamiast pseudokonsol. Raz na 10 lat wielkie święto w klubie chińskiego plastiku i abonamentów bo gierka wychodzi najpierw na konsole, no gratuluje
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Haha ale to w sobie dusili, cała złość teraz ulatuje! Spokojnie chłopaki przecież sobie zagracie w 2028 czy kiedy to tam wychodzi na komputersy
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No no. Takie pieniądze mają że 90% gra na laptopach o mocy Pegasusa xd
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. a jak w końcu wyjdzie na komputery to jeszcze będzie trzeba ją kupić za pełną cenę. czy dusza high endowego pc to przeżyje!?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Obie strony konfliktu w temacie zachowują się jakby miały dałna, pozdrawiam
Opublikowano 44 minuty temu44 min 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):Haha ale to w sobie dusili, cała złość teraz ulatuje! Spokojnie chłopaki przecież sobie zagracie w 2028 czy kiedy to tam wychodzi na komputersyTypie to nie wychodzi na Switcha 2 xD
Opublikowano 37 minut temu37 min Zacytuje klasyka "Płacisz te prawie 10-15k na jakiegoś high endowego kompa ale nie stać cie na konsole za 2 tys. xD"
Opublikowano 25 minut temu25 min Myśle że przy każdej premierze gta od czasów trójki ten tekst sie gdzieś pojawiał
Opublikowano 19 minut temu19 min 4 minuty temu, Pupcio napisał(a):premierze gtaA tu akurat mamy jeszcze trochę czasu to może więcej klasyczków przy szóstce się pojawiTak łatwo im przyszło przesunięcie premiery (pół roku przed), że na jesień 2026 możemy jakiegoś ciekawego newsa jeszcze dostać.
Opublikowano 18 minut temu18 min Zawsze można też uznać GTA za grę roku, choć widziało się ją tylko na YT. Tak jak to było z piątką. Były czasy, że trzeba było mieć kompa i obie główne konsole, bo te miały swoje exy. No i kasę, o ile ktoś miał parcie, żeby ogrywać wszystko na premierę.
Opublikowano 4 minuty temu4 min 3 godziny temu, UberAdi napisał(a):Konsolowe zakolaki aż sie pocą pod cyckami z zawiści na myśl, że każdy kto ma pieniądze wybiera teraz PC zamiast pseudokonsol. Raz na 10 lat wielkie święto w klubie chińskiego plastiku i abonamentów bo gierka wychodzi najpierw na konsole, no gratuluje