Opublikowano 8 listopada 20258 lis W dniu 7.11.2025 o 10:30, mario10 napisał(a):Niestety mam podobnie do GTAV podchodziłem 2-3 razy i nie skończyłem nigdy, za to RDR2 cymesik i wolałbym RDR3 zamiast GTAVI.Ja mam odwrotnie.W SA olałem jakieś siłownie itp bzdury. W 5 podobały mi się misje, postacie, każda zupełnie inna, ale działali razem. Przełączanie się między nimi. Trevor W RDR2 podobał mi się tylko Artur, że dwójka jest akcja przed jedynką. Świat jaki zrobili to czapki z głów, bo detal przeokrutny. Ale sama gra jako calosc nudna i potem juz mnie wkurwiala gadka, że Dutch ma plan. Obie gry mimo wspólnych cen, są inne na swój sposób. Inna dynamika i oddanie czasu w jakich są osadzone. I chwała Bogu, ale minimalnie wyżej stawiam GTA V nad RDR2.
Opublikowano 8 listopada 20258 lis Ja życze sobie i wam by GTA VI było tym GTA, na które wszyscy czekali, czyli poziom tego co było w GTA SA tylko w nowoczesnej oprawie, fajnymi pobocznymi aktywnościami etc.
Opublikowano 10 listopada 202510 lis Ja bym wolał bardziej poważne i dojrzałe GTA, bez jetpacków i innych sci-fi gadżetów. Poważną, kryminalną historię. Oczywiście świat dookoła będzie pewnie przesadzony, ale liczę bardziej na duchowy powrót do GTA4 zamiast kontynuowanie kierunku obranego w GTA5.
Opublikowano 11 listopada 202511 lis A czy GTA 5 miało sci-fi gadżety w kampanii? Ta seria zawsze miała powalone gadżety, a jetpacki to chyba od zawsze. Dajmy grom być FUN.
Opublikowano 4 grudnia 20254 gru Nowy szokujący leakRock Paper ShotgunGTA 6's wholesome Boris Bike docking revealed in alleged...An alleged leaked Rockstar animation reel has shed a little light on one of the game's vehicles.
Opublikowano poniedziałek o 13:074 dni Porozmawiajmy o kurczących się od zimna jajach konia cyckach i tyłeczku Lucii.
Opublikowano poniedziałek o 13:214 dni Ostatnio ten efekt dobrze zaimplemontowali w stellar blade w patchu + powiększyli "rozlewanie" się piersi w stroju. Rockstar widać wie na co będziemy patrzeć w tej grze również https://youtu.be/Z9H0yVKKS_k?si=A6J2ycBnWp6mXMHU&t=36
Opublikowano poniedziałek o 13:254 dni Gdyby tylko cycki były na plecach, a tak to tylko zadek głównie będziemy oglądać. Ciekawe tylko czy da się Lucie w bikini wystroić i tak misje robić.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. NitterGTA 6 Countdown ⏳ (@GTAVI_Countdown)This leak is pretty much confirmed, as the developer responsible for it was fired based on a new statement from Rockstar Games.Ponoć ten leak jest prawdziwy bo Rockstar potwierdził zwolnienie pracownika z tego powodu
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. There's a mission where you shoot a shark with a speargun GOTY 12/10.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 6 minut temu, Lukas_AT napisał(a):700 enterable shops? Chyba liczba przesadzona.W innym przecieku widziałem realistyczne powodzie i zachodzenie w ciążę.Z drugiej strony ta liczba 700 wygląda, że może być tylko liczbą, tzn. wiadomo może być 700, ale 600 z nich będzie niemal identyczna nastawiona na online.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Na kazdej ulicy by musial byc jakis sklep chyba, a to wydaje sie raczej zbedne. Sklepy spozywcze tam beda? Zalezy jak duza bedzie mapa, ale nie wydaje mi sie by byla az tak ogromna by 700 bylo odpowiednio zageszczone. To bedzie jednak nadal gra video hehe. 100 to juz by bylo bardzo duzo i az za duzo. Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Budynki pod misje, fastfoody których zabrakło w 5tce i jakieś puste hale z generatora pod content w multi i się uzbiera
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Godzinę temu, Patapon napisał(a):I koniecznie trofeum: "Obrabuj każdy sklep".Chyba nie zrobią platynki bardziej pierdolniętej od tej ktora byla w czwórce
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ogólnie podoba mi się wszystko co przeczytałem w tym leaku. Nie ma szans, że mają tylko 3 chaptery zrobione z 5, teraz powinny być ostatnie szlify i jakieś małe zmiany albo praca nad online. Największa obawa jest taka, że nic nie zostanie po humorze z poprzednich odsłon przez poprawność polityczną obecnego rockstar. Co do 4 chyba najgorsze acziwmenty są za multi bo pewnie już nikt nie gra i trzeba robić ustawkę na TA. Pamiętam aczika za gołębie i przelecenie pod każdym mostem, to jest pikuś.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Nawet jak gra byla w swoim peaku to ciezko bylo zrobić te multi acziwki online
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 9 godzin temu, Lukas_AT napisał(a):700 enterable shops? Chyba liczba przesadzona.W Miami od zajebania jest sklepików więc nie zdziwię się jak większość z nich to takie 2x2.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 2 godziny temu, Chewie napisał(a):Ogólnie podoba mi się wszystko co przeczytałem w tym leaku. Nie ma szans, że mają tylko 3 chaptery zrobione z 5, teraz powinny być ostatnie szlify i jakieś małe zmiany albo praca nad online. Największa obawa jest taka, że nic nie zostanie po humorze z poprzednich odsłon przez poprawność polityczną obecnego rockstar.Co do 4 chyba najgorsze acziwmenty są za multi bo pewnie już nikt nie gra i trzeba robić ustawkę na TA. Pamiętam aczika za gołębie i przelecenie pod każdym mostem, to jest pikuś.Widziałeś trailery? Jeśli tak to nie wiem skąd te obawy.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ten leak jest tak w ogóle z czerwca 2025 chyba, tylko wtedy nikt na to uwagi nie zwracał, bo takich teorii latało po necie masa.Jeszcze było dopisane, że wycięli z gry kładzenie się (prone), bronie w obu łapach i misje z włamywaniem.