Opublikowano niedziela o 11:525 dni 11 minutes ago, maciucha said:Pc o wydajności xox/ps5 bez problemu ciągną RDR2 w 60fps, a wiadomo że optymalizacja pod konsole jeszcze dużo daje na plus. Po prostu R* to leniwe bułyNo dlatego, że mają w dupie 60 klatek. Z GTA VI będzie to samo. Nie poświęcą grafiki czy innych rzeczy na rzecz 60 klatek. 60 klatek w GTA 6 na konsoli - jasne. Na PS6. Pro.
Opublikowano niedziela o 12:345 dni Z tym, że na PC nie za bardzo trzeba cokolwiek poświęcać.Wydaje mi się też, że widziałem gdzieś na YT filmik z CFW PS5 na której RDR 2 śmiga w 60fps ot tak :)
Opublikowano niedziela o 12:455 dni 18 godzin temu, Wredny napisał(a):Zajebiste porównanie - wielki, żyjący świat od Rockstar z setkami przechodniów i pojazdów kontra pustkowia od KojimyDobra, to inaczej, Horizon Forbidden West i elo. 60 klatek jest? JEST. A świat żyje i też najebane tych robotów jest. A graficznie nie odstaje od DS2. Także mówienie o tym, że zwykła ps5 nie pociągnie 60 klatek to zwykłe lenistwo. Z tego, co wiem to ktoś próbował chyba RDR2 na PS4 Pro puścić w 60, wiadomo, że na przerobionym cfw, ale poszło. Przecież RDO chodziło w 60-ciu.
Opublikowano niedziela o 17:375 dni Mówisz o tym Horizonie gdzie większość terenu to pustkowia i gdzieniegdzie jakiś tam robocik łazi? I chcesz aby najładniejsza gra generacji z masą detali których świat nie widział i gigantycznym żyjącym miastem też tak działała? xddddd
Opublikowano niedziela o 17:565 dni 1 mld dolarów na grę, ale zrobić 60 klatek to już problem. Może za mało pinionszkuf.
Opublikowano niedziela o 18:145 dni No i dostaniesz pierwszą grę która wygląda jak z przyszłości na konsolkach za 2k. Może i są topowymi ludźmi w branży z nieograniczonym budżetem ale z gówna bata nie ukręcą