Opublikowano wczoraj o 12:56 1 dzień 44 minuty temu, Pix napisał(a):Ok, nie trzeba brać netfliksa na szczęście. 6 godzin później ma być na jutubieNa YouTubie będą od razu transmisje na żywo.
Opublikowano wczoraj o 13:03 1 dzień Ostatnio symulacja zaczęła się psuć w kwestii gamingu, to jest niemożliwe że co tydzień co raz bardziej absurdalne pomysły się pojawiają. To już nawet nie jest gotowanie żaby, to analna penetracja żaby rozżarzonym prętem. Niedługo na state of play będziecie musieli wykupować bilety.
Opublikowano wczoraj o 13:10 1 dzień 4 minuty temu, tomkill napisał(a):Oby pokazali gameplay z gry jak to będzie wyglądać :)Nie no jak nie pokażą rozgrywki 3 miesiące przed premierą to będzie frajernia max xD
Opublikowano wczoraj o 13:12 1 dzień Będzie maraton brzegiem plaży, ściganie się na rowerkach i pływanie. 10/10
Opublikowano wczoraj o 13:15 1 dzień 17 minut temu, Patapon napisał(a):Na YouTubie będą od razu transmisje na żywo.Raczej nie, nawet jak ktoś spróbuje to szybko podejrzewam zostanie zdjęte. Ale na torrentach szybko się pojawi
Opublikowano wczoraj o 13:20 1 dzień 5 minut temu, Pix napisał(a):Raczej nie, nawet jak ktoś spróbuje to szybko podejrzewam zostanie zdjęte.Ale na torrentach szybko się pojawiJak serio ma byc 6h pozniej na yt to bedziesz sie bawil w torrenty?
Opublikowano wczoraj o 13:25 1 dzień Po co się bawić w jakieś torrenty czy liczyć na przeciek? Netflix przecież przywrócił opcję darmowych triali na 7/14dni dla nowych kont Chociaż nie zdziwię się jak po 27 sierpnia znowu wyłączą jak zobaczą ilość nowopowstałych, fejkowych kont.
Opublikowano wczoraj o 13:32 1 dzień Jimmy już zamówił kolekcjonerke netflixa na rok z dioramą murzynów z każdego ich serialu dla tego trailera!
Opublikowano wczoraj o 13:35 1 dzień 13 minut temu, Paweł napisał(a):Jak serio ma byc 6h pozniej na yt to bedziesz sie bawil w torrenty?Nie wiem skąd pomysł, że będę się bawił w torrenty. Napisałem tylko, że będzie taka opcja. Mam wyjebkę na premierę na netfliksie, obejrzy się na spokojnie później. Czekam na gta6, ale bez przesady, nie jestem nienormalny ;d
Opublikowano wczoraj o 13:53 1 dzień No tak bo Netflix zablokuje tysiace streamów na YT,Twitch,Kick i jeszcze jakiś mniejszych stronach.
Opublikowano wczoraj o 13:59 1 dzień Niestety mam netflixa ale zanim zorientuję się, że coś wrzucili to pewnie będzie dla wszystkich. Jakoś coraz bardziej mam wywalone na to GTA no ale pleisteiszyn kupione i czeka. Godzinę temu, devilbot napisał(a):Was trzeba doić, inaczej się nie daDokładnie, niech zrobią Goy edition za 150 dolców żeby sobie pograć godzinę wcześniej to też się sprzeda jak świeże bułeczki
Opublikowano wczoraj o 14:05 1 dzień 9 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):No tak bo Netflix zablokuje tysiace streamów na YT,Twitch,Kick i jeszcze jakiś mniejszych stronach.Była mowa tylko o jutubie. Dasz mi 27 sierpnia link do streamu na jutubie, który nie będzie błyskawicznie zdjęty przez algorytm. Chętnie obejrzę.
Opublikowano wczoraj o 15:40 1 dzień Ale będzie golenie graczy na tym GTA 6, aż ciekaw jestem co tam jeszcze pokażą w tym temacie. Cyfrowa wersja ważna 6 miesięcy? Kto tam wie co jeszcze wymyślą
Opublikowano wczoraj o 15:47 1 dzień 1 godzinę temu, Pix napisał(a):Była mowa tylko o jutubie. Dasz mi 27 sierpnia link do streamu na jutubie, który nie będzie błyskawicznie zdjęty przez algorytm. Chętnie obejrzę.Jak nie potrafisz sobie sam znaleźć to właśnie powinieneś obejrzeć na Netflixie. Dla takich ludzi są te serwisy.
Opublikowano wczoraj o 15:56 1 dzień 5 minut póżniej internet będzie zalany tym filmikiem z netflixa.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Żeby nie było tak, że będziemy go pobierać jeszcze przed premierą na Netflixie.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Oni tam mają od dłuższego czasu jakieś deale, bo przecież GTA Trilogy było za free w ramach abo Netflixa
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 4 godziny temu, SpacierShark123 napisał(a):Niedługo na state of play będziecie musieli wykupować bilety.Nie będzie to nowy pomysł. Blizzard od lat sprzedaje bilety na wirtualny BlizzCon.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Zajebiste to giereczkowo, jak nie Sony to rockar uprawia jebanko w bukake ognistym prętem. W tym roku to nie tylko u nas, mam wrażenie ze co chwile jakieś korpo odwala retard mode over 9000. Ostatnio msi z instalowaniem mcafee przez podpięcie ich monitora xD. Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez Kangus
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Nic, tylko korporacje przejmują powoli władze nad światem, nie ma się czym przejmować.