Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ciekawe czy włosy i broda będą rosły jak w RDR2, ale fryzjer będzie dostępny tylko za paywallem w super dopakowanej wersji i wszyscy będą grać ludźmi yeti
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 10 minut temu, Patapon napisał(a):Pamiętam płacz był ostry w necie jeśli chodzi o tankowanie w Days Gone.Całe szczęście że w tej grze tylko motorynki przeżyły apokalipsę
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, Figaro napisał(a):wrzuca oczywisty ai slop, plus żałosny atak na lewaków, yeti dalej na poziomie jak zawszenic dziwnego że łyka wszystko co prawica wygeneruje w AI jeżeli dał się złapać na 10 min gameplaya xd
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja i tak nie będę grał w GTA 6 na konsoli bo nie mam ,poczekam aż wyjdzie na PC , do tego czasu ulepsza i poprawia błędy
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 9 minut temu, SlimShady napisał(a):Czaicie być Netflixem i wybecelować za to kosmiczne pieniądze.może pokażą więcej cos na Netfliksie ,bo gameplay z gry co wrzucił ma 2 lata i może cos poprawili lub zmienili na plus
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 minutes ago, Pupcio said:Nie no co ty, pokażą to samoI jeszcze z tymi znakami wodnymi typa co zleakował.29 minutes ago, Grześ said:Ciekawe czy włosy i broda będą rosły jak w RDR2, ale fryzjer będzie dostępny tylko za paywallem w super dopakowanej wersji i wszyscy będą grać ludźmi yetiW bieda wersji będzie można się golić tylko tępą brzytwą żeby na ulicy od razu było widać, kto jest biedakiem z pociętą mordą.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. R* jest same sobie winne. Jakby działali normalnie trailer, po pół roku drugi z gameplayem i max po roku premiera, to by nie mieli problemu z wyciekami. Ale gracze kupujący preorder przycisku download uświadamiają im, że jest ok. Rozczarowanie tą częścią będzie równie duże jak zachwyty. Jest mnóstwo graczy, którzy czekają na tą grę kilkanaście lat bo nie tykają syfu online, a ich wyobrażenia z trailerów ai fejków mieszają się z tym, że pamiętają gta v ale z obecnej generacji jak wygląda, a nie z ps3 i chcą skoku jakościowego x5. Się kupi po premierze i się zagra, ale nie ma się czym podniecać, żadnej rewolucji nie będziem
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 32 minuty temu, Grześ napisał(a):Ciekawe czy włosy i broda będą rosły jak w RDR2, ale fryzjer będzie dostępny tylko za paywallem w super dopakowanej wersji i wszyscy będą grać ludźmi yetiWg wstępnych danych z samych pre orderów to będzie właśnie odwrotnie, bo wszyscy biorą Ultimate
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Na netflix liczę raczej na materiał z kolorowymi głowami wypowiadającymi się jak gra będzie odważna w ukazywaniu problemów mniejszości i pokazuje problemy życia imigrantów w USA.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jeszcze jako Lucia trzeba się będzie depilować co jakiś czas w grze, żeby czasem włoska na ręce nie było widać.
Opublikowano 43 minuty temu43 min 32 minuty temu, ścierpła mi noga napisał(a):R* jest same sobie winne. Jakby działali normalnie trailer, po pół roku drugi z gameplayem i max po roku premiera, to by nie mieli problemu z wyciekami. Ale gracze kupujący preorder przycisku download uświadamiają im, że jest ok. Rozczarowanie tą częścią będzie równie duże jak zachwyty. Jest mnóstwo graczy, którzy czekają na tą grę kilkanaście lat bo nie tykają syfu online, a ich wyobrażenia z trailerów ai fejków mieszają się z tym, że pamiętają gta v ale z obecnej generacji jak wygląda, a nie z ps3 i chcą skoku jakościowego x5. Się kupi po premierze i się zagra, ale nie ma się czym podniecać, żadnej rewolucji nie będziemja ograłem gta 5 na ps3 xd
Opublikowano 25 minut temu25 min Przecież ten materiał na Netflixie i tak pobije wszystkie rekordy, mimo, że wszyscy bojkotują i nikt nie będzie ogladać.
Opublikowano 13 minut temu13 min 29 minut temu, Sig napisał(a):ja ograłem gta 5 na ps3 xdJa też, chodzi mi o to, że pamiętamy jak to wygląda na ps5 myśląc że tak to wyglądało na ps3 i oczekujemy przeskoku nie z tej ziemi
Opublikowano 7 minut temu7 min 4 minuty temu, ścierpła mi noga napisał(a):Ja też, chodzi mi o to, że pamiętamy jak to wygląda na ps5 myśląc że tak to wyglądało na ps3 i oczekujemy przeskoku nie z tej ziemiZawsze można zrobić sobie symulator PS3, tzn. w ustawieniach PS5 ustawić 720p, a w ustawieniach GTA ustawić jakość (żeby spadł klatkaz) i tak do listopada, żeby zachwycić się wspaniałą grafiką GTA VI