Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No wiesz, jak żyjesz z wyświetleń i patronite to nie możesz mieć własnego zdania.

Tzn możesz, tylko nie mów tego głośno.

Sprzedajna chorągiewka i tyle.

Taki idiota Kiszak to przynajmniej ma swoje zdanie i nie boi sie go wypowiedzieć i bronić.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 422 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

• Znajomy (37 lat) dowiedzial sie ze ma raka i zostalo mu juz kilka miechow zycia max (nie przyjmuje juz chemii bo na niego zle dziala) no i raczej nie dozyje juz nawet gta6.

Opublikowano

tak kiszak wcale nie dostosowuje swojej opinii pod wyświetlenia i hajs

Opublikowano

Przecież ten kiszal w przeszłości bezdomnego pobił

Opublikowano

Klucze na eneba są legit ? Czym to idzie że na steam załóżmy 289 zł a na eneba 230 zł gdzie jest haczyk ?

Edytowane przez tomkill

Opublikowano

Dobre pytanie hehe.

Ogólnie powiedzmy, że to trochę tak, jakbyś pytał, czemu na OLX dostaniesz taniej fizyka, niż w Media Expert.

No ale fizyki ktoś ma bo już kupił i mu zostało, a skąd oni mają te klucze tak ogólnie??? No właśnie do końca nie wiadomo. Mogą to być promocje, rozdawane klucze, kupowanie w innym kraju gdzie jest taniej, mogą też być skupowane od ludzi którzy je nakupowali bo komuś zdalnie zabrali dane jego karty kredytowej.

I ja nie wiem, ale stawiałbym, że to ostatnie to najczęstsze źródło.

Czy są legitne? NIE NA STO PROCENT. Bowiem są przypadki, że komuś ostatecznie tę grę zablokowano na Steamie. Wydaje mi się, że jest to bardzo rzadkie. Ale jeśli jest kradzione, możliwe jest podjęcie takiej akcji przez wydawcę chyba. To się zdarzyło na pewno, czasem na premierę a czasem po latach. Ale wydaje się bardzo rzadkie.

Opublikowano
4 godziny temu, tomkill napisał(a):

Klucze na eneba są legit ? Czym to idzie że na steam załóżmy 289 zł a na eneba 230 zł gdzie jest haczyk ?

Klucze mają być też na dany region, więc tutaj też może być owy haczyk.

Opublikowano
18 godzin temu, Schranz1985 napisał(a):

Taki idiota Kiszak to przynajmniej ma swoje zdanie i nie boi sie go wypowiedzieć i bronić.

Przecież Kiszak i Arkadikuss uprawiają populizm w czystej postaci. w stylu Konfy -"jesteście pokrzywdzeni, a my jesteśmy z Wam i walczymy dla Wasi

Ja nie wierzą, że ludzie się na to łapią (

Opublikowano
12 godzin temu, Chewie napisał(a):

Ja ogólnie polecam gg deals gdzie zawsze jest pokazane gdzie najtaniej i oddziela legitne sklepy od kluczykowni. O, chyba sobie chwycę RE Village za 11 złociszy potter https://gg.deals/game/resident-evil-village/

zapisalem i i kupilem przy okazji resident evil village

Edytowane przez tomkill

Opublikowano

Ciekawe czy to jakiś wczesny build czy jakiś reskin.

Opublikowano

Leaknęła też mapa. Niech leaknie wszystko, niech mają za swoje antykonsumenckie praktyki.

image.png

Opublikowano

Przecież to jakieś gówno sklejone w Genie 3 od Googla.

Opublikowano

A czego take two nie usuwa związanego z GTA?

Opublikowano

Oby bardzo stare bo te animacje to chyba z saints row zajebali kekw chociaż tutaj wiadomo ps5pro mocno ich ogranicza więc magicy z R* mają związane ręcesmutas

Opublikowano

Oby to był fake bo jakości tych animacji to nawet rozi i jimmy nie wybronią

Opublikowano

Dobra co jeszcze mogą leaknąć ziomki stojące za tym? Fabułkę? Byłem gotowy na przerwę od neta w dniu premiery, a nie trzy miesiące wcześniej /

Opublikowano
18 minut temu, Figaro napisał(a):

Leaknęła też mapa. Niech leaknie wszystko, niech mają za swoje antykonsumenckie praktyki.

image.png

Nie no mapa to fake. Na oko mniej dróg niż w GTA V, jakieś wyspy na których nic nie ma, lotnisko zajmuje 1/4 miasta.

Opublikowano

Ajajaj

Streamable
No image preview

Watch video2 | Streamable

Watch "video2" on Streamable.
Opublikowano
3 minuty temu, Rooofie napisał(a):

Ajajaj

Streamable
No image preview

Watch video2 | Streamable