Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Autka się bujają jak w GTA 4, model jazdy bardziej symulacyjny się wydaje niż typowe arcade z V, symulacja paliwa i uszkodzeń silnika. Mamy 6 gwiazdek zamiast 5, trzeba zmienić ciuszki żeby policja przestała gonić. UI jak w Ubigrach. Detekcja kolizji w walce kuleje, brak krwi.

Jeśli oczywiście to nie fake na UE5 pod zarzutke

Edytowane przez Rooofie

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 422 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

• Znajomy (37 lat) dowiedzial sie ze ma raka i zostalo mu juz kilka miechow zycia max (nie przyjmuje juz chemii bo na niego zle dziala) no i raczej nie dozyje juz nawet gta6.

Opublikowano

metadata sugeruje, że filmik z 2023 roku.

wracają mechaniki z RDR jak karma itd, musisz się przebierać aby uciec glinom itd. no bardziej sim niż piątka.

Opublikowano

Jeśli taki gameplay się potwierdzi pod koniec miesiąca, to chyba faktycznie Dan Houser i reszta ekipy oldboyów nie bez powodu zwinęła się z tonącego statku, a RDR2 był opus magnum i listem pożegnalnym.

No cóż, nadal trzymam kciuki, że to fejur.

Opublikowano

Radar w grze? Który mamy rok? Większość open worldowych gier jest robiona na kompasach, a tu radar XD

Opublikowano
4 minuty temu, KrossOver napisał(a):

Jeśli taki gameplay się potwierdzi pod koniec miesiąca, to chyba faktycznie Dan Houser i reszta ekipy oldboyów nie bez powodu zwinęła się z tonącego statku, a RDR2 był opus magnum i listem pożegnalnym.

No cóż, nadal trzymam kciuki, że to fejur.

co ci nie pasuje?

Opublikowano

Jeśli faktycznie build jest z 2023 roku to nie przywiązywałbym do niego zbyt wielkiej uwagi. Przez 3 lata sporo się pewnie zmieniło

Opublikowano
20 minut temu, Figaro napisał(a):

metadata sugeruje, że filmik z 2023 roku.

Drugie video z autkiem i biciem kuriera nie wygląda na 2023. Poza zmianami w wyglądzie UI nie spodziewałbym się wielkich zmian w finalnym buildzie.

image.png

Opublikowano
4 minuty temu, Rooofie napisał(a):

Drugie video z autkiem i biciem kuriera nie wygląda na 2023. Poza zmianami w wyglądzie UI nie spodziewałbym się wielkich zmian w finalnym buildzie.

image.png

Mam nadzieję, że przede wszystkim dopracowali animacje, bo w leaku wygląda to momentami bardzo koślawo.

A w ogóle potwierdziło się, że trzeba będzie tankować auto, czyli chyba idą w mega realizm jak w RDR2, co pewnie odrzuci niektórych ludzi.

Opublikowano

Wyobraźcie sobie, że w GTA Online byłaby ogólna ekonomia ceny paliwa czy coś takiego obama

Opublikowano
9 minutes ago, Figaro said:

Wyobraźcie sobie, że w GTA Online byłaby ogólna ekonomia ceny paliwa czy coś takiego obama

I ceny rosłyby po najechaniu innego stanu przez prezydenta

Opublikowano
2 minuty temu, Bartg napisał(a):

I ceny rosłyby po najechaniu innego stanu przez prezydenta

Z Shark cardem będzie 60 groszy taniej na litrze

Opublikowano

Nie no, wygląda to zajebiście, nawet na tym wczesnym buildzie. Nie ma się do czego przywalić, a jeżeli faktycznie zaimplementują ficzery z RDR2 to dla mnie jeszcze lepiej.

Opublikowano
Godzinę temu, Rooofie napisał(a):

Ajajaj

Streamable
No image preview

Watch video2 | Streamable

Watch "video2" on Streamable.

Przecież to GTAV 1:1. Ta sama furgonetka, animacje, płaska trawa. Nie wierzę, że to aktualny build

Opublikowano
20 minut temu, Pix napisał(a):

Mam nadzieję, że przede wszystkim dopracowali animacje, bo w leaku wygląda to momentami bardzo koślawo.

A w ogóle potwierdziło się, że trzeba będzie tankować auto, czyli chyba idą w mega realizm jak w RDR2, co pewnie odrzuci niektórych ludzi.

No te animacje okropne to nie jest nawet poziom rdra

Opublikowano
3 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Przecież to GTAV 1:1. Ta sama furgonetka, animacje, płaska trawa. Nie wierzę, że to aktualny build

To jest GTA 6 z 2022 roku, niemożliwe, żeby był taki postęp w rok.

Opublikowano

Ale tam się rockstary muszą gotować

Netflix pompowany a tu taki syf ;p

4 minuty temu, Rooofie napisał(a):

To jest GTA 6 z 2022 roku, niemożliwe, żeby był taki postęp w rok.

To jest leak z tego roku a nie build z tego roku

Opublikowano

Podobno tylko pierwszy filmik z koszykówką ma datę 2023. Ten drugi na drodze ma już sporo zaawansowanych mechanik i może być ze zdecydowanie późniejszego okresu

Opublikowano

Trzeba pamiętać, że masa rzeczy jest robiona na placeholderach z V, a może nawet IV. Fizyka auta praktycznie 1:1 z IV, nie chce mi się wierzyć, że taka będzie finalnie.

No to się tam zdrowo pewnie Sam ze Straussem zesrali. Będę sobie musieli jednego szampana mniej zamówić na jacht.

Opublikowano

Ten co to leaknął napisał, że ma ponad 20 minut materiału. Może być nieźle, jak to wszystko wrzuci ;d

Opublikowano

Jeszcze się okaże, że to materiały z Netflixa wylecą zaraz. Coś czułem, że nie dotrwają do tego 27 w spokoju dynia

Edytowane przez Patricko