Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Autka się bujają jak w GTA 4, model jazdy bardziej symulacyjny się wydaje niż typowe arcade z V, symulacja paliwa i uszkodzeń silnika. Mamy 6 gwiazdek zamiast 5, trzeba zmienić ciuszki żeby policja przestała gonić. UI jak w Ubigrach. Detekcja kolizji w walce kuleje, brak krwi.Jeśli oczywiście to nie fake na UE5 pod zarzutke Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez Rooofie
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. W sumie nie wiem czego oczekiwałem i nie wiem nawet jak zareagować na to co widzę. No wygląda to i się rusza, spoko.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. metadata sugeruje, że filmik z 2023 roku.wracają mechaniki z RDR jak karma itd, musisz się przebierać aby uciec glinom itd. no bardziej sim niż piątka.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Jeśli taki gameplay się potwierdzi pod koniec miesiąca, to chyba faktycznie Dan Houser i reszta ekipy oldboyów nie bez powodu zwinęła się z tonącego statku, a RDR2 był opus magnum i listem pożegnalnym.No cóż, nadal trzymam kciuki, że to fejur.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Radar w grze? Który mamy rok? Większość open worldowych gier jest robiona na kompasach, a tu radar XD
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 4 minuty temu, KrossOver napisał(a):Jeśli taki gameplay się potwierdzi pod koniec miesiąca, to chyba faktycznie Dan Houser i reszta ekipy oldboyów nie bez powodu zwinęła się z tonącego statku, a RDR2 był opus magnum i listem pożegnalnym.No cóż, nadal trzymam kciuki, że to fejur.co ci nie pasuje?
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Jeśli faktycznie build jest z 2023 roku to nie przywiązywałbym do niego zbyt wielkiej uwagi. Przez 3 lata sporo się pewnie zmieniło
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 20 minut temu, Figaro napisał(a):metadata sugeruje, że filmik z 2023 roku.Drugie video z autkiem i biciem kuriera nie wygląda na 2023. Poza zmianami w wyglądzie UI nie spodziewałbym się wielkich zmian w finalnym buildzie.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 4 minuty temu, Rooofie napisał(a):Drugie video z autkiem i biciem kuriera nie wygląda na 2023. Poza zmianami w wyglądzie UI nie spodziewałbym się wielkich zmian w finalnym buildzie.Mam nadzieję, że przede wszystkim dopracowali animacje, bo w leaku wygląda to momentami bardzo koślawo. A w ogóle potwierdziło się, że trzeba będzie tankować auto, czyli chyba idą w mega realizm jak w RDR2, co pewnie odrzuci niektórych ludzi.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Wyobraźcie sobie, że w GTA Online byłaby ogólna ekonomia ceny paliwa czy coś takiego
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 9 minutes ago, Figaro said:Wyobraźcie sobie, że w GTA Online byłaby ogólna ekonomia ceny paliwa czy coś takiego I ceny rosłyby po najechaniu innego stanu przez prezydenta
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 2 minuty temu, Bartg napisał(a):I ceny rosłyby po najechaniu innego stanu przez prezydentaZ Shark cardem będzie 60 groszy taniej na litrze
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Nie no, wygląda to zajebiście, nawet na tym wczesnym buildzie. Nie ma się do czego przywalić, a jeżeli faktycznie zaimplementują ficzery z RDR2 to dla mnie jeszcze lepiej.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Godzinę temu, Rooofie napisał(a):AjajajStreamableWatch video2 | StreamableWatch "video2" on Streamable.Przecież to GTAV 1:1. Ta sama furgonetka, animacje, płaska trawa. Nie wierzę, że to aktualny build
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 20 minut temu, Pix napisał(a):Mam nadzieję, że przede wszystkim dopracowali animacje, bo w leaku wygląda to momentami bardzo koślawo.A w ogóle potwierdziło się, że trzeba będzie tankować auto, czyli chyba idą w mega realizm jak w RDR2, co pewnie odrzuci niektórych ludzi.No te animacje okropne to nie jest nawet poziom rdra
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 3 minuty temu, GearsUp napisał(a):Przecież to GTAV 1:1. Ta sama furgonetka, animacje, płaska trawa. Nie wierzę, że to aktualny buildTo jest GTA 6 z 2022 roku, niemożliwe, żeby był taki postęp w rok.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ale tam się rockstary muszą gotować Netflix pompowany a tu taki syf ;p4 minuty temu, Rooofie napisał(a):To jest GTA 6 z 2022 roku, niemożliwe, żeby był taki postęp w rok.To jest leak z tego roku a nie build z tego roku
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Podobno tylko pierwszy filmik z koszykówką ma datę 2023. Ten drugi na drodze ma już sporo zaawansowanych mechanik i może być ze zdecydowanie późniejszego okresu
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Trzeba pamiętać, że masa rzeczy jest robiona na placeholderach z V, a może nawet IV. Fizyka auta praktycznie 1:1 z IV, nie chce mi się wierzyć, że taka będzie finalnie. No to się tam zdrowo pewnie Sam ze Straussem zesrali. Będę sobie musieli jednego szampana mniej zamówić na jacht.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ten co to leaknął napisał, że ma ponad 20 minut materiału. Może być nieźle, jak to wszystko wrzuci ;d
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Jeszcze się okaże, że to materiały z Netflixa wylecą zaraz. Coś czułem, że nie dotrwają do tego 27 w spokoju Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez Patricko