Opublikowano piątek o 08:535 dni 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Chodzi mi o podział na odcinki, które w teorii mogą być interaktywne, na Netflixie były już takie seriale. Ale to narazie leak, może będą zwykłe trailerki za paywallem i tyle.Tak, interaktywne, press X to Jason.
Opublikowano piątek o 09:215 dni W dniu 11.08.2026 o 09:58, ASX napisał(a):wiem że offtop ale to kolejny fake newsYou can kill women in Campaign Evolved : r/HaloCirclejerkŻaden "fake news", a jeden pyskaty babochłop wiosny nie czyni - testowałem, z przyjemnością skorzystałem z tego wyjątku, ale reszta kobiet jest nietykalna.
Opublikowano piątek o 09:295 dni Teraz, Wredny napisał(a):Żaden "fake news", a jeden pyskaty babochłop wiosny nie czyni - testowałem, z przyjemnością skorzystałem z tego wyjątku, ale reszta kobiet jest nietykalna.Która dokładnie reszta jest nietykalna?Bo jeśli chodzi o tych na mostku w pierwszej misji to je również można zabić, są po prostu zbugowane i mają hitboxy w innych miejscach (to bardziej przykład bugu niż przykład woke)Yes, the marine women can be killed. : r/halohttps://www.instagram.com/reel/DbkOTmTMG-f/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==to jest kolejny przykład wojny kulturowej wywołanej przez fake newsa
Opublikowano piątek o 09:325 dni 2 minuty temu, ASX napisał(a):Która dokładnie reszta jest nietykalna?Bo jeśli chodzi o tych na mostku w pierwszej misji to je również można zabić, są po prostu zbugowane i mają hitboxy w innych miejscach (to bardziej przykład bugu niż woke.Yes, the marine women can be killed. : r/halohttps://www.instagram.com/reel/DbkOTmTMG-f/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==to jest kolejny przykład wojny kulturowej wywołanej przez fake newsaO kurde, faktycznie - a na headshoty nie reagują
Opublikowano piątek o 10:095 dni 89% ludzi słusznie zdaje sobie sprawę, że Ultimate Edition to domyślna, reprezentatywna wersja gry. Kto chce się bawić w wybrakowany content przy tytule wszechczasów?
Opublikowano piątek o 11:105 dni I dlatego ludzie marnują największą i jedyną szansę na to żeby zawalczyć o pudełka wysyłając komunikat i robiąc największy twist w branży. Bo gta.
Opublikowano piątek o 11:165 dni Trzeba czekać do 27 sierpnia ,oby pokazali jak najwięcej gameplayu z gry ,podobno zelnick powiedział że sprzedali więcej preoderow niz obstawiali,ogłoszą po premierze GTA 6 ile było preoderow Edytowane piątek o 11:175 dni przez tomkill
Opublikowano piątek o 11:524 dni No gra rozwali wszelkie rekordy, to chyba nie powinno być żadnym zaskoczeniem
Opublikowano piątek o 11:574 dni Mogłyby wrócić wyzwania jak w Red deadzie Hazardzista i te nerwy ...
Opublikowano piątek o 12:154 dni Niezła jest ta krucjata Yutuberów przeciwko NRgeekowi, który stwierdził, że drama o trailer na Netflixie jest nakręcana przez jakiś frustratów. Ja pier....chłop musiał zdjąć film i nagrać przeprosiny, ca za smutne czasy.... :(
Opublikowano piątek o 12:434 dni 26 minut temu, AdiCarrion napisał(a):Niezła jest ta krucjata Yutuberów przeciwko NRgeekowi, który stwierdził, że drama o trailer na Netflixie jest nakręcana przez jakiś frustratów. Ja pier....chłop musiał zdjąć film i nagrać przeprosiny, ca za smutne czasy.... :(Money talks - pewnie mu pogrozili palcem sponsorzy i zasięgi poszły yebać ostro.
Opublikowano piątek o 12:464 dni Biedny, nie można już nawet swoich widzów od kurew powyzywać bez konsekwencji
Opublikowano piątek o 12:504 dni 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):Biedny, nie można już nawet swoich widzów od kurew powyzywać bez konsekwencji Obejrzałeś wogóle ten filmik? Naprawdę trzeba być tytanem intelektu, żeby ogarnąć kogo miał na myśli mówiąc "roszczeniowe ku..." Spoiler--nie mówił o normalnych graczach..
Opublikowano piątek o 13:164 dni Nie rozumiem tej pokusy białorycerzowania korporacjom. A już w takim otoczeniu, jakim jesteśmy w gierkach to już w ogóle, gdzie ciągle sie patrzy co jeszcze można zamienić w usługę i gdzie jeszcze można skasować. Całe życie jakoś oglądanie filmów w kinie, czytanie książek czy słuchanie muzyki wygląda w dużej mierze samo tylko lepiej i wygodniej, ew. dodawane są dodatkowe opcje które konkurują wygodą. Tylko w giereczkowie jest ciągły lej ku większej monetyzacji.
Opublikowano piątek o 13:394 dni Chorągiew widać z daleka... jeśli masz jakieś poglądy to je podtrzymuj, a nie ludzie się zesrali to usuwam i przepraszam żal w ch*j. Yutubowe patoI tak tego placka nie lubiłem ...
Opublikowano piątek o 14:204 dni No, ciekawe... jak ogromne (?) będzie Vice City w ,,VI"... Czy pożre rozmiarem San Andreas, Liberty City etc? W ogóle te pre-ordery w GTA VI to jakaś szajba. Z tego co pamiętam na Ps5 jakaś tam w miarę ogarnięta wersja cyfrowa, np. deluxe, ma kosztować ponad 430zł. Ależ tam Rockstar i developerzy zarobią... huhu. :D
Opublikowano piątek o 14:314 dni Preodery zawsze można cofnąć jeśli dobrze mówię ,wszystko zobaczymy 27 sierpnia ile rockstar ujawni gry GTA 6( gameplay) i będzie wiadomo czy warto było kupić w sprzedaży
Opublikowano piątek o 14:474 dni 15 minut temu, tomkill napisał(a):Preodery zawsze można cofnąć jeśli dobrze mówię ,wszystko zobaczymy 27 sierpnia ile rockstar ujawni gry GTA 6( gameplay) i będzie wiadomo czy warto było kupić w sprzedażyto Rockstar.Ich gry sa warte wydania każdej zlotóweczki. Jesli chodzi o GTA6 to jestem spokojny. Piaskownica na mase godzin
Opublikowano piątek o 14:574 dni Raczej nie ma się czego martwić. Tak wiem, że czasy się trochę zmieniły, ale R* chyba nigdy nie zawiódł. Definitive Edition było klepane przez inne studio i fakt, przyniosło wstydu.
Opublikowano piątek o 20:304 dni Ciekawe co pokażą w tym gameplayu, obstawiam symulator farmy z wątkami romantycznymi.
Opublikowano sobota o 07:274 dni 18 godzin temu, Pupcio napisał(a):Niestety nie bo się łysol zesrał i usunąłAcha, czyli nie obejrzałeś, ale już sobie wyrobiłeś opinię? ;)
Opublikowano sobota o 07:314 dni Chłopie on w drugim filmiku przeprasza za nazywanie widzów kurwami xDD Zresztą co zmieni obejrzenie jednego filmiku więcej w dorobku tego łysego chlora? Każdy tutaj wie co on gada. Niech mnie chuy, spotkałem nrgeekowca na forum w 2026
Opublikowano sobota o 07:504 dni 19 godzin temu, oFi napisał(a):Money talks - pewnie mu pogrozili palcem sponsorzy i zasięgi poszły yebać ostro.Co za typ. Przepraszam, że nazwałem was rozszczeniowymi ku*wami, ale wiecie, dużo się dzieje wokół GTA a poza tym nie chcę mówić co się dzieje u mnie w domu. Nie moja sprawa co kto robi z wolnym czasem, ale od lat dziwię się, że ktoś go jeszcze ogląda.