Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Chodzi mi o podział na odcinki, które w teorii mogą być interaktywne, na Netflixie były już takie seriale. Ale to narazie leak, może będą zwykłe trailerki za paywallem i tyle.

Tak, interaktywne, press X to Jason.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 422 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

• Znajomy (37 lat) dowiedzial sie ze ma raka i zostalo mu juz kilka miechow zycia max (nie przyjmuje juz chemii bo na niego zle dziala) no i raczej nie dozyje juz nawet gta6.

Opublikowano
W dniu 11.08.2026 o 09:58, ASX napisał(a):

wiem że offtop ale to kolejny fake news

You can kill women in Campaign Evolved : r/HaloCirclejerk

Żaden "fake news", a jeden pyskaty babochłop wiosny nie czyni - testowałem, z przyjemnością skorzystałem z tego wyjątku, ale reszta kobiet jest nietykalna.

Opublikowano
Teraz, Wredny napisał(a):

Żaden "fake news", a jeden pyskaty babochłop wiosny nie czyni - testowałem, z przyjemnością skorzystałem z tego wyjątku, ale reszta kobiet jest nietykalna.

Która dokładnie reszta jest nietykalna?

Bo jeśli chodzi o tych na mostku w pierwszej misji to je również można zabić, są po prostu zbugowane i mają hitboxy w innych miejscach (to bardziej przykład bugu niż przykład woke)

Yes, the marine women can be killed. : r/halo

https://www.instagram.com/reel/DbkOTmTMG-f/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==

to jest kolejny przykład wojny kulturowej wywołanej przez fake newsa

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał(a):

Która dokładnie reszta jest nietykalna?

Bo jeśli chodzi o tych na mostku w pierwszej misji to je również można zabić, są po prostu zbugowane i mają hitboxy w innych miejscach (to bardziej przykład bugu niż woke.

Yes, the marine women can be killed. : r/halo

https://www.instagram.com/reel/DbkOTmTMG-f/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==

to jest kolejny przykład wojny kulturowej wywołanej przez fake newsa

O kurde, faktycznie - a na headshoty nie reagują D

Opublikowano

89% ludzi słusznie zdaje sobie sprawę, że Ultimate Edition to domyślna, reprezentatywna wersja gry. Kto chce się bawić w wybrakowany content przy tytule wszechczasów?

Opublikowano

I dlatego ludzie marnują największą i jedyną szansę na to żeby zawalczyć o pudełka wysyłając komunikat i robiąc największy twist w branży. Bo gta.

Opublikowano

Trzeba czekać do 27 sierpnia ,oby pokazali jak najwięcej gameplayu z gry ,podobno zelnick powiedział że sprzedali więcej preoderow niz obstawiali,ogłoszą po premierze GTA 6 ile było preoderow

Edytowane przez tomkill

Opublikowano

Mogłyby wrócić wyzwania jak w Red deadzie

Hazardzista i te nerwy ...banderas

Opublikowano

Niezła jest ta krucjata Yutuberów przeciwko NRgeekowi, który stwierdził, że drama o trailer na Netflixie jest nakręcana przez jakiś frustratów. Ja pier....chłop musiał zdjąć film i nagrać przeprosiny, ca za smutne czasy.... :(

Opublikowano
26 minut temu, AdiCarrion napisał(a):

Niezła jest ta krucjata Yutuberów przeciwko NRgeekowi, który stwierdził, że drama o trailer na Netflixie jest nakręcana przez jakiś frustratów. Ja pier....chłop musiał zdjąć film i nagrać przeprosiny, ca za smutne czasy.... :(

Money talks - pewnie mu pogrozili palcem sponsorzy i zasięgi poszły yebać ostro.

Opublikowano

Biedny, nie można już nawet swoich widzów od kurew powyzywać bez konsekwencji beksa

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Biedny, nie można już nawet swoich widzów od kurew powyzywać bez konsekwencji beksa

Obejrzałeś wogóle ten filmik? Naprawdę trzeba być tytanem intelektu, żeby ogarnąć kogo miał na myśli mówiąc "roszczeniowe ku..."

Spoiler--nie mówił o normalnych graczach..

Opublikowano

Niestety nie bo się łysol zesrał i usunął

Opublikowano

Żydy przyszły do nr cwela:

IMG_7341.jpeg

Opublikowano

Nie rozumiem tej pokusy białorycerzowania korporacjom. A już w takim otoczeniu, jakim jesteśmy w gierkach to już w ogóle, gdzie ciągle sie patrzy co jeszcze można zamienić w usługę i gdzie jeszcze można skasować. Całe życie jakoś oglądanie filmów w kinie, czytanie książek czy słuchanie muzyki wygląda w dużej mierze samo tylko lepiej i wygodniej, ew. dodawane są dodatkowe opcje które konkurują wygodą. Tylko w giereczkowie jest ciągły lej ku większej monetyzacji.

Opublikowano

Chorągiew widać z daleka... jeśli masz jakieś poglądy to je podtrzymuj, a nie ludzie się zesrali to usuwam i przepraszam żal w ch*j. Yutubowe pato

I tak tego placka nie lubiłem ...

Opublikowano

No, ciekawe... jak ogromne (?) będzie Vice City w ,,VI"... Czy pożre rozmiarem San Andreas, Liberty City etc? W ogóle te pre-ordery w GTA VI to jakaś szajba. Z tego co pamiętam na Ps5 jakaś tam w miarę ogarnięta wersja cyfrowa, np. deluxe, ma kosztować ponad 430zł. Ależ tam Rockstar i developerzy zarobią... huhu. :D

Opublikowano

Preodery zawsze można cofnąć jeśli dobrze mówię ,wszystko zobaczymy 27 sierpnia ile rockstar ujawni gry GTA 6( gameplay) i będzie wiadomo czy warto było kupić w sprzedaży

Opublikowano
15 minut temu, tomkill napisał(a):

Preodery zawsze można cofnąć jeśli dobrze mówię ,wszystko zobaczymy 27 sierpnia ile rockstar ujawni gry GTA 6( gameplay) i będzie wiadomo czy warto było kupić w sprzedaży

to Rockstar.

Ich gry sa warte wydania każdej zlotóweczki.

Jesli chodzi o GTA6 to jestem spokojny. Piaskownica na mase godzin

Opublikowano

Raczej nie ma się czego martwić. Tak wiem, że czasy się trochę zmieniły, ale R* chyba nigdy nie zawiódł. Definitive Edition było klepane przez inne studio i fakt, przyniosło wstydu.

9e79c9697c1a907cf1ab8cbc01ae890d.jpg

Opublikowano

Ciekawe co pokażą w tym gameplayu, obstawiam symulator farmy z wątkami romantycznymi.

Opublikowano
18 godzin temu, Pupcio napisał(a):

Niestety nie bo się łysol zesrał i usunął

Acha, czyli nie obejrzałeś, ale już sobie wyrobiłeś opinię? ;)

Opublikowano

Chłopie on w drugim filmiku przeprasza za nazywanie widzów kurwami xDD Zresztą co zmieni obejrzenie jednego filmiku więcej w dorobku tego łysego chlora? Każdy tutaj wie co on gada. Niech mnie chuy, spotkałem nrgeekowca na forum w 2026 beksa

Opublikowano
19 godzin temu, oFi napisał(a):

Money talks - pewnie mu pogrozili palcem sponsorzy i zasięgi poszły yebać ostro.

Co za typ. Przepraszam, że nazwałem was rozszczeniowymi ku*wami, ale wiecie, dużo się dzieje wokół GTA a poza tym nie chcę mówić co się dzieje u mnie w domu.

Nie moja sprawa co kto robi z wolnym czasem, ale od lat dziwię się, że ktoś go jeszcze ogląda.