Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 minuty temu, tomkill napisał(a):na jakiej stronie można obejrzeć filmiki z gameplayu z GTA 6?Na naszej
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Widziałem te wycieki. Mam nadzieję że to jakieś wcześniejsze buildy bo graficznie to bieda straszna jak na grę aaaa
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jak na ulanego bialasa to rzut pilka koszykowa calkiem zgrabny, nadgarstek costam pracuje. Niestety zero wyskoku a co za tym idzie na prawdziwym korcie kazdy taki rzut skonczylby sie blokada. Fizyka pilki zenujaca, jak w tej grze na przegladarke internetowa co malpka kopala pilke jak najdalej; klikales mysza i nie wiadomo bylo jaka sila wystapi i jaki dystans pokona obiekt, zenada
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. To dobrze bo będzie działać na nintendo 2 i ja wtedy wejde do tematu przenośnych komputerów i napisze "a u ciebie jak działa devilbot?" i nie będzie działać bo tam nie będzie tej gry
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Mam nadzieję mechanika tankowania faktycznie będzie, w końcu będzie można zastrzelić kasjera jak zapyta może kawę, hot doga, prince polo w promocji?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Test Build z przed 2 lat co wygląda gorzej niż gta5. Trochę szumu się zrobiło i dobrze bo trzeba jechać te kur.wy za brak fizyka i zarabianie na uposiach zamawiących preordery digitala.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 13 minut temu, Ken Adams napisał(a):Jak na ulanego bialasa to rzut pilka koszykowa calkiem zgrabny, nadgarstek costam pracuje. Niestety zero wyskoku a co za tym idzie na prawdziwym korcie kazdy taki rzut skonczylby sie blokada. Fizyka pilki zenujaca, jak w tej grze na przegladarke internetowa co malpka kopala pilke jak najdalej; klikales mysza i nie wiadomo bylo jaka sila wystapi i jaki dystans pokona obiekt, zenadaTrzymają się tradycji, bo każda sportowa minigra w GTA była na żenującym poziomie. Potrafili nawet zepsuć darta.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 14 minut temu, devilbot napisał(a):Widziałem te wycieki. Mam nadzieję że to jakieś wcześniejsze buildy bo graficznie to bieda straszna jak na grę aaaaPrzecież wszystko wokół tej gry urosło do takich rozmiarów że trudno sobie wyobrazić brak marudzenia.Dobrze ktoś wyżej napisał że sam nie wie jaki poziom by go zadowolił, bo gracze sami nie wiedzą co tam musi być i jak wyglądać żeby było super.Może być po prostu reality check konsol, że pomimo iż jest masa mechanik, pieknych widoków itp to o jakimkolwiek przeskoku graficznym względem rdr2 nie będzie mowy
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 25 minut temu, tomkill napisał(a):na jakiej stronie można obejrzeć filmiki z gameplayu z GTA 6?https://x.com/i/status/2089834821505696186Jeżeli to ma dwa lata i jest prawdziwe, to wygląda bardzo dobrze. Błoto w końcu lepsze niż w Motorstorm.Lucia piękne kształty, będzie wycie lewaków że kobiety tak nie wyglądają.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 minuty temu, Grześ napisał(a):Trzymają się tradycji, bo każda sportowa minigra w GTA była na żenującym poziomie. Potrafili nawet zepsuć darta.Ale Table Tennis do tej pory najlepsza gameplayowo gra Rockstara ^^.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 minuty temu, Grześ napisał(a):Trzymają się tradycji, bo każda sportowa minigra w GTA była na żenującym poziomie. Potrafili nawet zepsuć darta.Nie wiedzialem, dzieki. Nie mialem okazji grac w serie GTA oprocz pierwszej odslony na PC
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. dobrze że w tym roku wyszedł inny lepszy open world z prawdziwymi przygodami, boski Crimson Desert bo te leaki z tego GTA to beka wnusiu
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 21 minut temu, Grześ napisał(a):Potrafili nawet zepsuć darta.Darty tylko w Yakuzie bożej
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 20 minut temu, YETI napisał(a):https://x.com/i/status/2089834821505696186Jeżeli to ma dwa lata i jest prawdziwe, to wygląda bardzo dobrze. Błoto w końcu lepsze niż w Motorstorm.Lucia piękne kształty, będzie wycie lewaków że kobiety tak nie wyglądają.Sporo z tych scenek wali mocno AI slopem. A skoro one walą to pewnie całość jest z tylka. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Kangus
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Cały ten filmik to jeden wielki ai slop. Gdyby cokolwiek tam było prawdziwego to już byśmy o tym wiedzieli.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 29 minut temu, YETI napisał(a):https://x.com/i/status/2089834821505696186Jeżeli to ma dwa lata i jest prawdziwe, to wygląda bardzo dobrze. Błoto w końcu lepsze niż w Motorstorm.Lucia piękne kształty, będzie wycie lewaków że kobiety tak nie wyglądają.wrzuca oczywisty ai slop, plus żałosny atak na lewaków, yeti dalej na poziomie jak zawsze
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 19 minut temu, Bartg napisał(a):Mam nadzieję mechanika tankowania faktycznie będzieBedzie, ale to gra o kradnieciu samochodow wiec szybciej bedzie podje.bac kolejny juz zatanakowany. No chyba ze ktos kupi w mikrotranzakcji woz za 50$ to wtedy szkoda porzucic i bedzie stal na cpnie ogladajac 20s animacji.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Trochę tych mechanik wprowadzają. Będą ikony co szukająca policja o tobie wie.Jaki ubiór, jakie auto itd
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 49 minut temu, Ken Adams napisał(a):Nie wiedzialem, dzieki. Nie mialem okazji grac w serie GTA oprocz pierwszej odslony na PCWiadome jest, że to tylko poboczna rozrywka i nie będą specjalnie kształtować fizyki pod głupią minigrę, ale np. jak ktoś grał w Grand Slam czy Top Spin i nagle odpala tenisa w GTA V to jest to tak drętwe, że mogłoby konkurować z Mario Tennis na nesa. To już lepiej niech zrobią flippery albo bilarda, tam ciężko będzie coś zepsuć. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Grześ
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Bartg napisał(a):Mam nadzieję mechanika tankowania faktycznie będzie, w końcu będzie można zastrzelić kasjera jak zapyta może kawę, hot doga, prince polo w promocji?zbiera pan punkty?i wtedy ta jedyna okazja w życiu, żeby fleksować się gamescorem, bo ktoś zapytał
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ciekawe czy w końcu będzie się zatrzymać i zapłacić mandat, czy przy uderzeniu z prędkością 5kmh dalej będą cię chcieli zamordować.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Fajnie, że tak idą w realizm zamiast w przyjemny gameplay. Mam nadzieję, że będzie się umierać od jednego pocisku i po jednym dzwonie auto będzie do kasacji.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 10 minut temu, Josh napisał(a):Fajnie, że tak idą w realizm zamiast w przyjemny gameplay. Mam nadzieję, że będzie się umierać od jednego pocisku i po jednym dzwonie auto będzie do kasacji.Jedno nie musi wykluczać drugiego, ale fakt, że powinna być jakaś granica. Wystarczy, że w prawdziwym życiu mam na głowie tankowanie, płacenie rachunków i zdążęnie do kibla czas. Niekoniecznie chcę się też martwić o to w grze ;d
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pamiętam płacz był ostry w necie jeśli chodzi o tankowanie w Days Gone.