Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No troche niektórzy nie rozumieją skali tej gry, to nie jest indyk z tybetu który ogra tylko ogór tylko najpopularniejsza gra wszechczasów więc zapewniam was że algorytmy wam coś podsuną nawet jak macie w chuyu gry wideo

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 477,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mocno kurz opadl

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał(a):

No troche niektórzy nie rozumieją skali tej gry, to nie jest indyk z tybetu który ogra tylko ogór tylko najpopularniejsza gra wszechczasów więc zapewniam was że algorytmy wam coś podsuną nawet jak macie w chuyu gry wideo

Właśnie ze względu na skalę gry, nie zdziwię się, jeśli trolle będą wrzucać ewentualne spoilery nawet w komentarzach na portalach niezwiązanych z grami bezpośrednio.

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano

Najwięcej podsuną idiotów co w tytule wrzucą największe spoilery z typu "GTA VI gejplej odc 69, Lucia agentka FIB" czy coś w ten deseń.

Opublikowano

No niestety, ale VI to taka gra, że jak wypłynie zakończenie to wszelkie social media off z redditem na czele, bo inaczej się tego nie uniknie. Nawet wchodząc do suba poświęconego zupełnie czemuś innemu zjeby będą wrzucać zakończenie w komentarzach. Jak ktoś nie potrafi żyć bez fejsów i tego innego gunwa to już niestety musi się liczyć z tym, że ktoś mu zepsuje zabawę.

Opublikowano

wygląda jak życie

Opublikowano

Trzeba mocno uważać

Każdy pamięta rdr2 i to co pokazywały tytułu filmów

Opublikowano

I napis LEAK po kulach. Ładnie sobie pogrywa.

Opublikowano

Pięknie wygląda, jak przy tamtych filmikach siur nawet nie drgnął na sekunde tak tutaj już jaranko

Opublikowano

Napis FUCK ZELLNICK zrobiłby na mnie lepsze wrażenie.

Opublikowano

Fajnie, że nie widać doczytywania elementów, jedynie czasami cienie wariują i chmury

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Pięknie wygląda, jak przy tamtych filmikach siur nawet nie drgnął na sekunde tak tutaj już jaranko

co dokladnie cie podjaralo? no widać horyzont miasta

Opublikowano

OK, skoro GTA6 mamy już za sobą...

Jak myślicie, kolejne GTA będzie współczesne, czy wrócimy do przeszłości? Może znowu lata 80-te z kozag muzyczką i neonami, ale tym razem we współczesnej graficzce?

Opublikowano
1 minutę temu, Figaro napisał(a):

co dokladnie cie podjaralo? no widać horyzont miasta

Wizja zwiedzania najładniejszego świata na rynku? Użyj troche wyobraźni młody

Opublikowano

Przykład RDR2 pokazał chyba Rocksarowi że im bardziej historyczny setting tym trudniej monetyzować grę mikrotransakcjami. Także obawiam się że za 15 albo 20 lat jak już nowe GTA powstanie to znów zdecydują się na współczesny setting, bo wtedy mogą tu wrzucić wszystko, nawet najgłupsze rzeczy i żadnymi historycznymi aspektami nie trzeba się przejmować.

Opublikowano
34 minuty temu, l33t napisał(a):

Ale to tak dzisiaj przecież nie działa...

Wejdzie sobie taki forumowicz na Twittera. I na jego wallu pomiędzy politycznym ściekiem nagle wyskoczy mu krótkie wideo czy screen z ordynarnym spojlerem z gierki. I to tylko dlatego, że ze dwa dni wcześniej przeglądał jakieś newsy o GTA VI na PPE czy innej Cyber Mysze.

A po cholere mi Twitter (nie mam) i szukać informacji o GTA 6 ? Parę ich premier przeżyłem więc wiadomo czego się spodziewać ;)

Ja mędrca nie chce zgrywać ale to wszystko to jest chwilowe nasycenie dopaminki a odbieranie sobie frajdę z finalnego produktu. Trochę jak za dzieciaka gdzie dużo rzeczy były nowością a teraz gdy coś jest nowe to pokazują przed premiera. Sami sobie krzywdę robicie.

A to co opisujesz to skur.synstwo i może się zdarzyć na yt pod każdym filmem... (

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Hello, I am Fernando Martinez and this is Emotion

image.png

To strzelanie w ściane na końcu napisu "LEEK" wygląda jakby on miał serio dostęp do pełnego builda xD

Edytowane przez Rooofie

Opublikowano
15 minut temu, Patapon napisał(a):

No już z tą panoramą miasta to wygląda bardzo dobrze, takiego leaku mi brakowało. Photo mode będzie jednak używany.

Ale samo to, że chłop ma full build gry z placeholderami, to jest dopiero śmieszne. Gdyby chciał to faktycznie może z dupy opublikować zakończenia gry.

Opublikowano
5 minut temu, Szymek napisał(a):

A po cholere mi Twitter (nie mam) i szukać informacji o GTA 6 ? Parę ich premier przeżyłem więc wiadomo czego się spodziewać ;)

Ja mędrca nie chce zgrywać ale to wszystko to jest chwilowe nasycenie dopaminki a odbieranie sobie frajdę z finalnego produktu. Trochę jak za dzieciaka gdzie dużo rzeczy były nowością a teraz gdy coś jest nowe to pokazują przed premiera. Sami sobie krzywdę robicie ;)

Nie obraź się stary, ale tak Cię to wszystko w ogóle nie interesuje, że siedzisz właśnie z nami w temacie dedykowanym GTA VI vegeta_smile

Edytowane przez l33t

Opublikowano

Lol jak chłop ma faktycznie cały build i może wypuścić co chcę to R* jest w większej dupie, niż się komukolwiek wydaje.

Opublikowano

Miasto gęste wygląda pięknie

Z drugiej strony nie chce mi się wierzyć że gościa za moment za to nie dojadą. To chyba kwestia czasu