Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
25 minut temu, Bartg napisał(a):

Robi gość robotę, ale musi czuć się mocny, przecież za takie leaki jak go złapią to prędko z pierdla nie wyjdzie. Chyba, że to element kampanii R* kekw

No co ty gdyby był np obywatelem Polski to przecież nie poszedł by do więzienia

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 477,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mocno kurz opadl

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

Opublikowano

Jest gdzieś jakaś rozpiska kiedy nowe materiały ?

Może gościu mógłby się z netflixem dogadać

Opublikowano
4 minutes ago, devilbot said:

No co ty gdyby był np obywatelem Polski to przecież nie poszedł by do więzienia

Może to Ziobro leakuje?

Jak niektórzy spodziewali się jakiegoś przeskoku graficznego o generacje w porównaniu do RDR2 to pora do Choroszczy, na badania.

Opublikowano
7 minut temu, messer33 napisał(a):

fajnie jakby zrobili realistycznie że np chłopu się chce srać i jak nie pójdziemy to będzie miał ludzik zesrane gacie i npc nie będą chcieli gadać z bohaterem.

I potem bad ending za chodzenie większość gry z obsranymi gaciami ;/

Opublikowano
Teraz, Bartg napisał(a):

Może to Ziobro leakuje?

Jak niektórzy spodziewali się jakiegoś przeskoku graficznego o generacje w porównaniu do RDR2 to pora do Choroszczy, na badania.

Ktokolwiek spodziewał się braku skoku jakościowego? Przecież jak słyszy się o latach siedzenia nad tytułem i miliardach wydanych na produkcje to każdy oczekuje że to będzie widać. Przecież RDR2 to generacja ps4 więc tak, wydaje mi się że każdy liczył na taki przeskok jak między GTA V na ps3 a RDR2 na ps4.

Opublikowano

Dobrze to wygląda kurwa. No nie tak jak jakieś yotei czy chuj wie co ale weźcie pod uwagę ile tam jest systemów liczonych pod spodem i zależności zarówno w ai jak i w efektach graficznych czy szczegółach otoczenia i inne gówna pewnie

Opublikowano

ta animacja poprawiania włosów w 1:10, chyba pierwszy raz widzę coś takiego w gierce podczas normalnego gameplayu

Opublikowano

Oglądamy to w jakości ziemniaka z nie wiadomo jakiego buildu, 27ego będzie wiadomo. Ale prawda, takiej kampanii marketingowej jeszcze nie było.

Opublikowano

Z leakow nigdy nie było widać dobrej grafiki pamiętam GTA 5 i wycieki i rdr2 to samo

To będzie wyglądać naprawdę zajebiscie

Opublikowano

Po tym jak atakuje tego policjanta pojawia się gwiazdka. Po tym jak go zabija gwiazdka znika. Wychodzi na to, że jak odjebiesz jedynego świadka przestępstwa to nikt cię nie szuka.

Fajna zmiana, chyba nigdy wcześniej w gta tego nie było, a na pewno dzięki temu będzie mniej bujania się z gliniarzami

Opublikowano
7 minut temu, devilbot napisał(a):

Dobrze to wygląda kurwa. No nie tak jak jakieś yotei czy chuj wie co ale weźcie pod uwagę ile tam jest systemów liczonych pod spodem i zależności zarówno w ai jak i w efektach graficznych czy szczegółach otoczenia i inne gówna pewnie

No zgadza się, tak samo poksy wyglądają jak wyglądają bo pod spodem przeliczana jest ich ilość, mechaniki i ataki

Opublikowano

Łby z r* to tam się miotają jakby mieli osiem gwiazdek. Ależ mnie to cieszy,nawet nie urywki gamepleju co samo utarcie nosa tym pazernym kuwiszczom.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

az7azr.jpg

Opublikowano
26 minut temu, devilbot napisał(a):

Że niby Yotei wygląda jakoś super? Kurde gościu xdddd

Opublikowano

Ciekawe czy wypuści faktycznie zakończenie wątku Lucii jak grozi, o ile leaki typu bicie murzyna spoko, ale jednak na zakończenia to bym nie chciał trafić.

Opublikowano

Graficznie raczej generacyjny standard, ale wydaję mi się że nadgonią trochę fizyką i interakcjami.

A jak dla was fanowie, trailere dowożą? jaracie się czy tak średnio ? Bo ja to wyjebane mam na tą grę, ogram jak będzie za 100zł, ale interesuje mnie zdanie fanów.

Edytowane przez Sig

Opublikowano
2 minuty temu, Bartg napisał(a):

Ciekawe czy wypuści faktycznie zakończenie wątku Lucii jak grozi, o ile leaki typu bicie murzyna spoko, ale jednak na zakończenia to bym nie chciał trafić.

Najwyraźniej powstało mnóstwo fejkowych kont, które udają tego leakera i ogłaszają co niby mają.

Ten prawdziwy ostrzega przed nimi, a sam nie określił chyba jeszcze ani razu ile ma faktycznie tego materiału i co jeszcze dokładnie pokaże.

Opublikowano
2 minuty temu, Sig napisał(a):

Graficznie raczej generacyjny standard, ale wydaję mi się że nadgonią trochę fizyką i interakcjami.

A jak dla was fanowie, trailere dowożą? jaracie się czy tak średnio ? Bo ja to wyjebane mam na tą grę, ogram jak będzie za 100zł, ale interesuje mnie zdanie fanów.

Nie no panie Dej łan jak zawsze od cockstar ;)

Opublikowano

Jak dobrze że nie zamówiłem preordera

Opublikowano
7 minut temu, Bartg napisał(a):

Ciekawe, czy detektyw Rutkowski już szuka leakera.

Raczej nie, bo obecnie razem ze Stonogą poszukują Ziobry w USA.

W sumie to wiadomo skąd ten ujawniacz wysyła gejpleje?

Opublikowano

Na razie pokazuje nic nie znaczące urywki gameplay'u i można heheszkować ale nie boicie się, że ten ujek ujawni zakończenie?

Opublikowano

Nie, wszystkie leaki są z samego początku gry. Podobnie lokacje, wszystkie również dookoła domu Jasona.