Opublikowano 20 sierpnia20 sie 13 minut temu, Pupcio napisał(a):Teraz poprosze zrobić taką rozjebunde u sony Czyli?
Opublikowano 20 sierpnia20 sie To be fair this can and does happen to anyone anywhere on earth, but it's really funny that their massive outsourcing to cheap labor in India is the thing that got them.płakłem xd
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Ciekawe czy przebiją Sony jeśli chodzi o milczenie gdy Sony ogłosiło koniec wydań fizycznych. Tam było chyba 6 dni.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Milczenie w jakim sensie? Odnośnie tych wycieków czy wrzucą coś oficjalnie?
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Jak nie bedzie leaku co do zakonczenia , w przeciagu 2 dni to mozna spać spokojnie.Sypanie pierdołami o emocji.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie O ile te poprzednie leaki byly jak dla mnie zupełnie meh (a GTA towarzyszy mi od wlasciwie pierwszych growych wspomnień, nie licząc Pegasusa), tak samolocik juz zrobil wrazenie. Szykuje sie mega potencjał na niekończące sie wycieczki po tym świecie, tak jak to miało miejsce w V.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie 11 minut temu, Mecenas napisał(a):Jak nie bedzie leaku co do zakonczenia , w przeciagu 2 dni to mozna spać spokojnie.Sypanie pierdołami o emocji.Jak ktoś inny się dobierze do buildu to będą więc pora chyba niedługo na wyłączenie pewnych stron do czasu premiery.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie poblokujcie sobie słowa kluczowe na twiterach czy youtubachbrowser - How to block/hide videos with a certain word in the title on YouTube? - Super User
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Trochę chichot losu, nie wydają gta vi na fizycznych kopiach, bo boją się o wyciek gry przed premierą to ludzie im pokazali, że forma dystrybucji nie ma znaczenia jeżeli chodzi o wyciek gry. Ciekawe jaka teraz będzie narracja r*.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Godzinę temu, easye napisał(a):to było tylko ich idiotyczne tłumaczenie.wiem wiem, zastanawiam się po prostu co teraz wymyślą i jaka będzie ich odpowiedź w tym temacie, o ile będzie jakakolwiek
Opublikowano 20 sierpnia20 sie 20 minut temu, Plackus napisał(a):No fajne to, ale troche górek by sie przydało jeszcze.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Nie spodziewałbym się żadnej odpowiedzi ze strony Rockstar, bo z czego niby mają się tlumaczyć, na co odpwiadać, że ktoś im ukradł gre i udostępnia gameplaye?
Opublikowano 20 sierpnia20 sie 6 minut temu, LeifErikson napisał(a):No fajne to, ale troche górek by sie przydało jeszcze.Np takich jak w GTA V
Opublikowano 20 sierpnia20 sie 31 minut temu, Plackus napisał(a):Skąd screen? Bo chyba nie z tego leaka, za dobra jakość.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Skąd screen? Bo chyba nie z tego leaka, za dobra jakość.Na necie latają poprawione screeny z leakówKolorki podkręcają i od razu lepiej Edytowane 20 sierpnia20 sie przez Plackus
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Tu jest bezpośrednio z wycieku. Kolorki podciągneli tam wyżej. Ale trzeba pamiętać, że kompresja robi swoje też.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Co was konkretnie tutaj zachwyca? Nie było takich rzeczy przy okazji 5, że sobie leci samolocik, a w tle miasto. Coś kojarzę, że tak.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Mam nadzieje że właśnie jak to w grach R* miodek cały to będą te szczegóły i przywiązanie do detali. Obecnie fajnie wyglądało jak gość strzelał w ścianę i spadały kawałki tynku zostając na ziemi albo te włosy lafiryndy na ziemi. Sama grafika jak widać nie odstaje od GTA V w dopasionej edycji ale tutaj raczej chodzi o żywy świat.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Jeśli świat ma być żywy to muszą też być przechodnie i ruch uliczny, a nie miasto duchów jak w V na PS3
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Nie wiem, póki co nie czuję pierdolnięcia takiego jak bym chciał i sobie wyobrażałem po grze milionA. Jak ktoś miał dostarczyć przeskok generacyjny, to tylko oni, ale zobaczymy, to tylko skrawki.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie 23 minuty temu, GearsUp napisał(a):Np takich jak w GTA VNo na przykład. Skoro mapa ma byc rekordowo duza, to jak najbardziej dla urozmaicenia jakis fragment powinien byc z jakas ciekawsza rzezbą terenu.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie 2 minuty temu, Grześ napisał(a):Jeśli świat ma być żywy to muszą też być przechodnie i ruch uliczny, a nie miasto duchów jak w V na PS3Sporo się zmieniło od tamtego czasu, niedawno grałem i po przesunięciu paska density maksymalnie w prawo wręcz denerwował ten ruch uliczny
Opublikowano 20 sierpnia20 sie 17 minut temu, LeifErikson napisał(a):No na przykład. Skoro mapa ma byc rekordowo duza, to jak najbardziej dla urozmaicenia jakis fragment powinien byc z jakas ciekawsza rzezbą terenu.Spokojnie wszystko będzie Góra Kalaga, tereny bardziej wiejskie, bagna itd.