Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, Pupcio napisał(a):

Teraz poprosze zrobić taką rozjebunde u sony )

Czyli?

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 477,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mocno kurz opadl

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

Opublikowano

enLEv8Y.png

To be fair this can and does happen to anyone anywhere on earth, but it's really funny that their massive outsourcing to cheap labor in India is the thing that got them.

płakłem xd

Opublikowano

Ciekawe czy przebiją Sony jeśli chodzi o milczenie gdy Sony ogłosiło koniec wydań fizycznych. Tam było chyba 6 dni.

Opublikowano

Jak nie bedzie leaku co do zakonczenia , w przeciagu 2 dni to mozna spać spokojnie.byeSypanie pierdołami o emocji.

Opublikowano

O ile te poprzednie leaki byly jak dla mnie zupełnie meh (a GTA towarzyszy mi od wlasciwie pierwszych growych wspomnień, nie licząc Pegasusa), tak samolocik juz zrobil wrazenie. Szykuje sie mega potencjał na niekończące sie wycieczki po tym świecie, tak jak to miało miejsce w V.

Opublikowano
11 minut temu, Mecenas napisał(a):

Jak nie bedzie leaku co do zakonczenia , w przeciagu 2 dni to mozna spać spokojnie.byeSypanie pierdołami o emocji.

Jak ktoś inny się dobierze do buildu to będą więc pora chyba niedługo na wyłączenie pewnych stron do czasu premiery.

Opublikowano

Trochę chichot losu, nie wydają gta vi na fizycznych kopiach, bo boją się o wyciek gry przed premierą to ludzie im pokazali, że forma dystrybucji nie ma znaczenia jeżeli chodzi o wyciek gry. Ciekawe jaka teraz będzie narracja r*.

Opublikowano
Godzinę temu, easye napisał(a):

to było tylko ich idiotyczne tłumaczenie.

wiem wiem, zastanawiam się po prostu co teraz wymyślą i jaka będzie ich odpowiedź w tym temacie, o ile będzie jakakolwiek

Opublikowano
20 minut temu, Plackus napisał(a):

FB_IMG_1787253256336.jpg

banderas

No fajne to, ale troche górek by sie przydało jeszcze.

Opublikowano

Nie spodziewałbym się żadnej odpowiedzi ze strony Rockstar, bo z czego niby mają się tlumaczyć, na co odpwiadać, że ktoś im ukradł gre i udostępnia gameplaye?

Opublikowano
6 minut temu, LeifErikson napisał(a):

No fajne to, ale troche górek by sie przydało jeszcze.

Np takich jak w GTA V

r45ghyhy.jpg

5y6hyjuj.jpg

456hytjyuj.jpg

Opublikowano
31 minut temu, Plackus napisał(a):

FB_IMG_1787253256336.jpg

banderas

Skąd screen? Bo chyba nie z tego leaka, za dobra jakość.

Opublikowano
6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Skąd screen? Bo chyba nie z tego leaka, za dobra jakość.

Na necie latają poprawione screeny z leaków

Kolorki podkręcają i od razu lepiej

Edytowane przez Plackus

Opublikowano

Tu jest bezpośrednio z wycieku. Kolorki podciągneli tam wyżej. Ale trzeba pamiętać, że kompresja robi swoje też.

RDT_20260820_123358(1).jpg

Opublikowano

Co was konkretnie tutaj zachwyca? Nie było takich rzeczy przy okazji 5, że sobie leci samolocik, a w tle miasto. Coś kojarzę, że tak.

Opublikowano

Mam nadzieje że właśnie jak to w grach R* miodek cały to będą te szczegóły i przywiązanie do detali. Obecnie fajnie wyglądało jak gość strzelał w ścianę i spadały kawałki tynku zostając na ziemi albo te włosy lafiryndy na ziemi. Sama grafika jak widać nie odstaje od GTA V w dopasionej edycji ale tutaj raczej chodzi o żywy świat.

Opublikowano

Jeśli świat ma być żywy to muszą też być przechodnie i ruch uliczny, a nie miasto duchów jak w V na PS3

Opublikowano

Nie wiem, póki co nie czuję pierdolnięcia takiego jak bym chciał i sobie wyobrażałem po grze milionA. Jak ktoś miał dostarczyć przeskok generacyjny, to tylko oni, ale zobaczymy, to tylko skrawki.

Opublikowano
23 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Np takich jak w GTA V

r45ghyhy.jpg

5y6hyjuj.jpg

456hytjyuj.jpg

No na przykład. Skoro mapa ma byc rekordowo duza, to jak najbardziej dla urozmaicenia jakis fragment powinien byc z jakas ciekawsza rzezbą terenu.

Opublikowano
2 minuty temu, Grześ napisał(a):

Jeśli świat ma być żywy to muszą też być przechodnie i ruch uliczny, a nie miasto duchów jak w V na PS3

Sporo się zmieniło od tamtego czasu, niedawno grałem i po przesunięciu paska density maksymalnie w prawo wręcz denerwował ten ruch uliczny

Opublikowano
17 minut temu, LeifErikson napisał(a):

No na przykład. Skoro mapa ma byc rekordowo duza, to jak najbardziej dla urozmaicenia jakis fragment powinien byc z jakas ciekawsza rzezbą terenu.

what-do-you-think-mount-kalaga-national-park-will-be-like-v0-5npirq58afbh1.jpg

Spokojnie wszystko będzie

Góra Kalaga, tereny bardziej wiejskie, bagna itd.