Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 477,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mocno kurz opadl

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

Opublikowano

nie zdziwię się, jeśli to nawet nie bezpośrednio jakiś pracownik rockstara ujawnił, a bardziej ktoś z rockstara pomógł to zrealizować podsuwając to i owo hakerom, może podając jakieś istotne hasła. może ktoś wyżej, kogo wyjebano, a nadal ma wpływy wewnątrz, a może jakiś typ, któremu zwolnieniem życie zniszczyli, bo miał sporo do spłacania i wszystko mu jedno...

ok, niby napisał, że walczy z korporacjami, teraz rockstar, później inne... ale co z tego, rwónie dobrze może to być zwykła zmyła, albo nienawiść do korporacji jako takich po własnych doświadczeniach.

no nie wierzę, że jakiś hakerek sam się do tego dostał magiczną sztuczką. zbyt dobrze musiało być chronione, zbyt dużych pieniądzy to dotyczy, żeby w rockstar coś zlekceważono pod względem bezpieczeństwa.

Opublikowano

Gracz Dari już trochę przesadza.

Opublikowano
17 minut temu, Bartg napisał(a):

Lol jak chłop ma faktycznie cały build i może wypuścić co chcę to R* jest w większej dupie, niż się komukolwiek wydaje.

No przecież nie ma wygórowanych wymagań. Wystarczy przeprosić i wydać wydanie fizyczne z płytką w środku. To aż tak dużo? leo

Jedynie szkoda tych chłopow od zabezpieczeń w rockstarze. Oni nie odpowiadają za spiedolone antykonusmenckie plany marketingowe i sprzedażowe a to oni teraz nie śpią po nocach i zostaną powypierdalani.

Opublikowano

Pewnie Dan Hauser za to odpowiada, a to część jego nowego projektu.

Opublikowano
1 minutę temu, Rooofie napisał(a):

Jedynie szkoda tych chłopow od zabezpieczeń w rockstarze. [...]a to oni teraz nie śpią po nocach i zostaną powypierdalani.

optymistycznie

Opublikowano

I cyk próbki zostały poddane ocenie internautów więc teraz wiemy która perspektywa zbiera najprzychylniejsze opinie więc na netflixa leci video z pokazem miasta z góry.

Opublikowano

Pięknie prezentuje się miasto z lotu. Nawet draw distance nie jest skręcony do minimum. Ależ to będzie wyglądać na Oledzie bożym banderas

Opublikowano

Realnie te leaki tylko pomagają.

Opublikowano

Rockstar się coś w ogóle wypowiedział oficjalnie w tej sprawie? Bo jak do 27 będzie z ich strony cisza i leaki dalej będą wychodzić to naprawdę może być ich pomysł i absolutnie epicka kampania reklamowa obama

Opublikowano

Sony im powiedziało że najlepiej nic nie mówić jak jest maniana

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Sony im powiedziało że najlepiej nic nie mówić jak jest maniana

<sony i rockstar dogadane w sprawie cyfry>

d1ea1ce49e9a59ff446f4a2112430f3a.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał(a):

No troche niektórzy nie rozumieją skali tej gry, to nie jest indyk z tybetu który ogra tylko ogór tylko najpopularniejsza gra wszechczasów więc zapewniam was że algorytmy wam coś podsuną nawet jak macie w chuyu gry wideo

No a inni nie rozumieją, że to nie jest Heavy Rain, czy nawet RDR2, który był bardzo filmowy i mocno stał opowieścią, żeby te spoilery miały jakieś większe znaczenie. Większość moich kumpli skipowała dialogi przed misjami w starych GTA, żeby jak najszybciej pograć. Podejrzewam, że dzieciaki robiły tak samo w GTA 5.

Opublikowano

Chłop ten co to ujawnił ( gameplay )to by i tak ujawnił to był tylko pretekst jeśli chodzi o brak fizycznych wydań gry

Opublikowano
1 minutę temu, Butt napisał(a):

No a inni nie rozumieją, że to nie jest Heavy Rain, czy nawet RDR2, który był bardzo filmowy i mocno stał opowieścią, żeby te spoilery miały jakieś większe znaczenie. Większość moich kumpli skipowała dialogi przed misjami w starych GTA, żeby jak najszybciej pograć. Podejrzewam, że dzieciaki robiły tak samo w GTA 5.

Bez przesady ... Historie w GTA zawsze były ciekawe i nie chciałbym żeby mi je ktoś spoilerowal

A Ci co skipuja cutscenki w grach fabularnych to zwierzęta doom

Edytowane przez Plackus

Opublikowano

Wow! Ten najnowszy leak z przelotem nad mapą to coś pięknego obama Teraz to mi dygnął, Boże ile tam będzie zwiedzania, szperania i radochy z odkrywania!!

Opublikowano
Just now, Ukukuki said:

Niech założy zbiórkę i da próg na publikację tego builda to sam wpłacę.

Strona padła, ale widziałem info, ze założył ankietę co ma pokazać dalej, ale głos kosztował 80 dolarów xDDD

Opublikowano
17 minut temu, Bartg napisał(a):

Rockstar się coś w ogóle wypowiedział oficjalnie w tej sprawie? Bo jak do 27 będzie z ich strony cisza i leaki dalej będą wychodzić to naprawdę może być ich pomysł i absolutnie epicka kampania reklamowa obama

nie no ludzie kochani, co wy kminicie. ja rozumiem, że hajpik się udziela i emocje puszczają, ale już to widzę, jak Rockstar reklamuje jakiś kryptoscam (na który odważni wpłacili sporo hajsu) leakami gry

Opublikowano

100 $ za edycję deluxe z której się śmieją gracze, a tu 30 sekund filmu w jakości hogwarts legacy switch one za 80 $.

Gracze zagłosują portfelami :D

Kocham tą branże banderas

Opublikowano

A dzisiaj o 16-17 rockstar wysra posta na X, że im przykro, że curka w domu płacze i że robią co w ich mocy aby dostarczyć grę na czas i w jak najlepszym stanie. Opinia publiczna oczywiście złapie zarzutkę, że to ten zły leeker sprawia że dziecko płacze i zacznie się bronienie wielkiej korpo classic