Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, l33t napisał(a):

Nie obraź się stary, ale tak Cię to wszystko w ogóle nie interesuje, że siedzisz właśnie z nami w temacie dedykowanym GTA VI vegeta_smile

Ale ja się nie obrażam...widziałem że temat o GTA 6 jest popularny to wszedlem. Nie można napisać dwóch postów o najbardziej wyczekiwanej grze dekady ? A to przepraszam najmocniej

Lepiej odwracać kota ogonem żeby wyszło na swoje niż się przyznać że ma się słaba wolę do materialow "promocyjnych" bo glupi telefon podpiada cos o GTA lapka

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 477,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mocno kurz opadl

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

Opublikowano
1 minutę temu, aux napisał(a):

Wow! Ten najnowszy leak z przelotem nad mapą to coś pięknego obama Teraz to mi dygnął, Boże ile tam będzie zwiedzania, szperania i radochy z odkrywania!!

Jakie szperanie i odkrywanie? Zabrzmiało jakby to miał być jakiś epicki erpeg. W gta eksploracja to tylko w celu zabicia ludzika i ogólnej demolki (co się dosyć szybko nudzi). W rdrach chociaż się zbierało te skóry ze zwierzaczków

Opublikowano

jeśli to nikt z rockstar, tylko jakiś hakerski geniusz nad geniusze, to trzeba było się dobrać do sony od razu i pokazać ps6, jakieś fakty dotyczące konsoli, nowej generacji etc. no coś, co ich udupi

rockstar to w zasadzie tylko jeden z kolejnych wydawców, który postanowił wydać swoją grę w cyfrze, nawet biorąc pod uwagę skalę samej gry. sony ma tutaj dużo więcej za uszami w kwestii tego wszystkiego, o czym napisał w tłumaczeniu.

Opublikowano
5 minut temu, GearsUp napisał(a):

W rdrach chociaż się zbierało te skóry ze zwierzaczków

Przecież w rdr2 była masa eksploracji oprócz zbierania skórek. Historia była na tyle przyziemna, a tempo gry spokojnie, że cieszyło każde znalezisko np. nóż, strzelba czy nakrycie głowy. Nie mówiąc o kilkunastu/dziesięciu ciekawych miejscach np. domek w którym spadł meteoryt albo chata wiedźmy. Dodatkowo mnóstwo mini historyjek, takich jak chyba ta najpopularniejsza z grubasem i jego żoną.

Myślę, że dużo osób liczy, że w gta6 rozwiną skrzydła i takich miejsc jak w rdr2 będzie tu 3 razy więcej.

Edytowane przez rafanus2

Opublikowano

Typ w 3 dni podkręcił mi większy hajp na gierkę niż pierdolony rockstar przez 2 lata.

Ale tam się teraz musi palić u nich xD

Opublikowano

Ja dzisiaj trafiłem na takie wypociny jakiegoś dziennikarzyny podcastera - "jeśli gra byłaby na płycie, doszloby do włamań do fabryki tłoczącej płyty i sklepów" xd

Boże, dziękujemy Ci za wspaniałomyślne Rockstar! Całe szczęście obyło się bez ofiar w ludziach!

Swoja drogą, wygląda na to, że leaker ma dostęp do działającego buildu gry!

Edytowane przez Masamune

Opublikowano

Leek z samolotem: no jest pięknie, piękniutko.

Opublikowano
9 minut temu, GearsUp napisał(a):

Jakie szperanie i odkrywanie? Zabrzmiało jakby to miał być jakiś epicki erpeg. W gta eksploracja to tylko w celu zabicia ludzika i ogólnej demolki (co się dosyć szybko nudzi). W rdrach chociaż się zbierało te skóry ze zwierzaczków

Eee tam. Każdy ma swój styl grania w GTA. Znam typa co fabuły nie tyka, sama rozwałka go interesuje (w dodatku na kodach). Inni tylko w online ciupią, albo jak piszesz, jadą z misjami byle szybko ukończyć. Ja należe do tych co najpierw zwiedzają mapę i próbują wszystkiego. Moje pierwsze kroki skieruję do Burger Shota. W San Andreas i IV robiło się tam krwawą masakrę. W V tego zabrakło. A potem sprawdzę pociągi, stacje radiowe, pojadę na odległe zadu.pia, pobiegam po centrum miasta, itp, itd. )

Opublikowano

Komu ty odpisujesz xD Weź jeszcze dobrze naciśnij to zacznie pytać, czy da się jabłko z drzewa łukiem zestrzelić, bo zna taką inną grę gdzie się da

Opublikowano

To tak a propo tego co krzychu mówił o wyciekach i ich unikaniu )

Opublikowano

to wyżej to fejk jak coś, nie musicie się martwić. leaker poinformował, że nie ma żadnego konta na socialach i nie zamierza zakładać, wszystko ląduje na stronie

mimo wszystko warto byłoby jakoś unkonkretyzować warunki wrzucania tych spoilerów, np. gejmplejowe spoko, fabularne nie-spoko. w innym wypadku zrobi się taki bajzel, że po ochłonięciu wszyscy się po prostu wkurwimy

Edytowane przez Xabi

Opublikowano

Druga sprawa że ten ktoś kto prezentuje tę grę za chuja nie umie grać więc do końca to on dojdzie może za rok

Opublikowano
1 minutę temu, Xabi napisał(a):

to wyżej to fejk jak coś, nie musicie się martwić. leaker poinformował, że nie ma żadnego konta na socialach i nie zamierza zakładać, wszystko ląduje na stronie

Co z tego jak jest miliony pojebów co od razu to wstawia na sociale ...

Opublikowano
14 minut temu, Masamune napisał(a):

What this leaker doesn't get is if the game had been on physical disc, not only would it take up multiple discs

Niesamowity A N A L I T Y K B R A N Ż Y, jak on na to wpadł?!

ten leaker i gracze-widmo niemający nic przeciwko temu, by wydawać gry na dodatkowych płytach i wielokrotnie piszący o tym w internecie przez lata na pewno donzali szoku!

Opublikowano
Teraz, Xabi napisał(a):

a czego ty oczekujesz w gta6 na bank któreś zginie na koniec.

Opublikowano

Zasadnicze pytanie jest takie, ile faktycznie contentu w tym buildzie się znajduje - póki co to się wszystko kręci na pojedynczych fragmentach z Jasonem, z których można wyciągnąć jakieś detale, ale nic poza tym.
No może tylko tyle, że leaker ciśnie lepszą kampanię reklamową dla GTA VI niż sam Rockstar (chociaż na ostatnim leaku draw distance wygląda dojebanie, ale to może być tylko "eksluzywne" dla deweloperskiego buildu xd). Prawdziwa bomba by wjechała, jakby jakiś solidny leak fabuły poleciał.

Aczkolwiek beka z teorii o superetyczych hakerach walczących ze złymi korporacjami (i typowanie z kim, powinien jeszcze walczyć), chłop tu tylko pompuje jakiś swój gówniany cryptoscam. Pewnie to jakiś wkurwiony pracownik walczący o związki zawodowe albo inny QA tester.

Opublikowano

Ja tam wcale się nie cieszę z tego wycieku, bynajmniej nie dlatego że żal mi Take Two czy Rockstar, ale istnieje niezerowa szansa że zobaczę to czego nie chciałem, bo niestety algorytmy w internecie tak działają że podsuną ci pod sam nos jakiś clickbait.

Dla mnie filmik z samolotem wystarczył. Dobrze że wziąłem digital pre order, mam nadzieję że nie zabraknie kopii.

image0.jpeg

Opublikowano
13 minut temu, devilbot napisał(a):

Druga sprawa że ten ktoś kto prezentuje tę grę za chuja nie umie grać więc do końca to on dojdzie może za rok

Na wideo było widać debuga więc wystarczy że dojdzie do tego jak wczytywać odpowiednie misje aby odpalić ostatnia.

Opublikowano

Skoro na ostatnim filmiku zrobił sobie napis na ścianie z kul to dostęp do jakiejś grywalnej wersji musi mieć.

Opublikowano
14 minut temu, Sig napisał(a):

a czego ty oczekujesz w gta6 na bank któreś zginie na koniec.

oczekuję choćby minimalnego użycia szarych komórek i nie łykania jak ostatni przygłup każdego click baita podsuwanego przez boty na X. mapa, piłka do kosza, kradzież auta w ciągu dnia, paralizator nocą, motocykl i teraz samolocik - to są jedyne legitne leaki, wszystko inne jest fejkiem

ojoj, ależ ten soundtrack siądzie jak złoto. Stevie Nicks, Robyn, Tate McRae gsr międzygeneracyjne popowe divy przejmują szturmem całe radio, lubię to! akurat od dwóch tygodni trening zamykało mi Sports Car, to nie może być zbieg okoliczności, oby tylko była jeszcze jakaś plejka dirty southowa i pięknie

Edytowane przez Xabi

Opublikowano

ciekawe, ilu użytkowników z tego tematu wytrzymałoby 3 miesiące w świadomej nieświadomce, gdyby do tematu wpadł ktoś z legitnym leakiem od tego gościa w stylu: "ja pierdolę, patrzcie na tego leaka łoooo..." albo "no i mamy leaki z fabuły ("

Opublikowano
8 minutes ago, SpacierShark123 said:

Byłyby jajca jakby leaker naprawdę posiadał build i go udostępnił przed premierą, brakowało by jeszcze tego żeby to była wersja PC.

A to nie było potwierdzone już, że przecieki są z wersji PS5 30 FPS? Konsola Sony już dawno jest złamana, więc nie musi to być wersja PC