Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ja czekam na gierkę i mam nadzieję, ze ujawni końcówkę. Im więcej się syfu zrobi wokół tej gry tym śmieszniej. GTA nigdy nie stało fabuła. Nic już nie pamiętam z poprzednich

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 477,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mocno kurz opadl

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

Opublikowano

Nie oczekujcie niewiadomo jakiej fabuły po GTA. To będzie standardowe kryminalne love story. Ten film niedawno oglądałem i myślę, że blisko przewidział motywy z VI.

image.png

Opublikowano

Bardziej postaci i dialogi niż fabuła, ale takiego frajerstwa nie pochwalam.

Opublikowano

Ta, chyba wszystko jest z początku gry. To wyjaśnia brak Lucii. Z trailerów można wnioskować, że zaczynamy Jasonem, bo ona na początku siedzi w pierdlu

Opublikowano
1 godzinę temu, Sig napisał(a):

Bo ja to wyjebane mam na tą grę, ogram jak będzie za 100zł, ale interesuje mnie zdanie fanów.

Poczekam aż będzie za darmo na Epicu. Czekać na to ~15 lat - to nie tak dużo. gigachad

Opublikowano
11 minut temu, sadiker napisał(a):

Poczekam aż będzie za darmo na Epicu. Czekać na to ~15 lat - to nie tak dużo. gigachad

5 lat po premierze na PC i 7 lat po premierze na X360, tyle wynosił czas od premiery do rozdawania za darmo.

Opublikowano
  • Autor

Do poczytania. Jest info, że będzie opcja kupienia za prawdziwe pieniądze wirtualnej waluty. Info, ze mapa była z 2023 oraz, że on sam nie grał w gta6, to ktoś inny nagrał te wideo.
https://github.com/zyrexdz/cyberleek-leak-research

a no i na tamten czas, brak wersji ps5 pro

Opublikowano
18 minutes ago, Masny said:

Do poczytania. Jest info, że będzie opcja kupienia za prawdziwe pieniądze wirtualnej waluty.

Niemożliwe, to by dopiero nowość byla. Może nazwa je shark cards jeszcze?

Opublikowano

Chyba o to chodzi ale to odwrotnie jakby się wypłacało z gry pieniądze, może coś jak creator code w Fortnite

Gaming Culture Tweet

Opublikowano

Ale tam błazny muszą pracować, że dopuścili do takiej sytuacji. Ale dobrze im. Niech dupa ich piecze.

Opublikowano

Ten filmik z kradzieza tira w pyte, noc wygląda jak noc w końcu banderas

A ten gdzie Jason kradnie motocykl od policjanta: zwróćcie uwagę ile aut zaparkowanych pod sklepami mija po drodze. Poza tym widać mnóstwo aut które są prawie 1:1 z realnymi odpowiednikami np Honda Civic, Ford Mustang albo Range Rover.

Opublikowano

Moze ktoś wrzucić link do najnowszego filmiku GTA 6 bo zablokowali

Opublikowano

ludzie głosują portfelem, a typ walczy o ideały dla tych samych ludzi, którzy godzą się na bycie dymanymi i nie mają z tym problemu - no jest w tym jakiś podwójny heroizm

Opublikowano

Takie coś znalazłem, ciekawe czy prawda:

HAKERZY z CyberLeek się nie zatrzymują!

Typ który działa na X pod tym samym pseudonimem twierdzi że on tylko pomaga udostępniać materiały, a za przecieki odpowiedzialne są inne osoby.

Wrzucił właśnie info że będzie w posiadaniu 13 minutowego materiału na wyłączność, który miał otrzymać Netflix by pokazać na swojej platformie 27 sierpnia.

Robi się na prawdę ostro!

Ciekawe jak Netflix na to zareaguje? Czy zerwa umowę i co będzie to oznaczać dla nich?

Kompromitację jak najbardziej, ale jak dużą stratę finansową?

Czekamy na rozwój sytuacji.

Opublikowano

Czyli raven może trochę odetchnąć, ninjasy cockstara mają obrany nowy cel nosacz3

Opublikowano
11 minut temu, Patricko napisał(a):

Na każdym filmiku masz coś takiego:

Screenshot_20260820_073458_Gallery.jpg

Wszystko na Twitterze to fejczury.

wszedlem i co dalej mamsciagnac plik bo jest link?

1 minutę temu, tomkill napisał(a):

wszedlem i co dalej mamsciagnac plik bo jest link?

nie odpisuj juz mam ;)

Opublikowano

abstrahując od tego, czy te spoilery "obiektywnie powinny" (to zawsze subiektywne) psuć część wrażeń z zabawy/wydarzenia jakim jest oczekiwana od lat gra, czy nie... no jednak gość działając przeciwko korporacjom, zwraca się też przeciwko ludziom, którzy zdają sobie sprawę z własnych wyborów i robi im chujnię z wyczekiwanego latami wydarzenia. czy to moralnie ok z jego strony? kwestia dyskusyjna

Opublikowano
5 hours ago, tomkill said:

Moze ktoś wrzucić link do najnowszego filmiku GTA 6 bo zablokowali

Pewnie Rozi poratuje, on ma zawsze 100% legit materiały.

Opublikowano

ja bym się nie zdziwił ze ten przeciek z filmikami z gry to akcja od rockstara ,ze to część marketingu

Opublikowano

Mnie graczy nie jest żal, jeśli nie chcą przecieków wystarczy w końcu ich nie oglądać. Jak to mówił Korwin chcącemu nie dzieje się krzywda. Nie jest mi też żal Rockstar, bo trudno mi odczuwać empatię do firm, w dodatku takich jak Rockstar.

Jeśli do kogoś mogę odczuwać jakąś empatię to ewentualnie tylko do zwykłych szarych pracowników. Mogę sobie wyobrazić że to trochę słabo pracować nad czymś nieustannie przez 5,6, 7 lat, z nadgodzinami i surowym NDA czekając latami na moment kiedy twoje dzieło zostanie zaprezentowane w pełnej krasie i najlepszy możliwy sposób, a ktoś postanawia zepsuć ten moment publikując jakieś stare, nieskończone materiały

Opublikowano
Teraz, ASX napisał(a):

Mnie graczy nie jest żal, jeśli nie chcą przecieków wystarczy w końcu ich nie oglądać. Jak to mówił Korwin chcącemu nie dzieje się krzywda. Nie jest mi też żal Rockstar, bo trudno mi odczuwać empatię do firm, w dodatku takich jak Rockstar.

Ja nie chciałem i nie szukałem spoilera z HR.

Opublikowano

no to trochę inna sytuacja chyba.

Tylko mignęły mi te wycieki z GTA VI więc poprawcie mnie jeśli się mylę, ale chyba nie opublikował do tej pory żadnego ważnego fabularnego spoilera? Na tych dotychczasowych urywkach gameplayu, widziałem tylko typowy gameplay GTA, jakaś jazda autem, jakieś bicie przechodniów itp. ale tak jak pisałem, nie oglądałem ich w całości.