Opublikowano 20 sierpnia20 sie Normalnie dałoby radę, jak poszły w świat wieści z TLoU2 (kaliber może nie ten sam, ale bardzo zbliżony) to do premiery wrzucało się ultra instinct i na przykład wielkiego twistu nie znałem dopóki sam nie zagrałem. Więc dopóki jakiś śmieszek nie zacznie jak za dawnych czasów wysyłać PMek ze spoilerem to da się uniknąć, tylko trzeba się nagimnastykować.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie 37 minut temu, Sig napisał(a):gośc dostał 5 minusów, a to chyba tylko nawiązanie do kultowego z heavy rain2 minuty temu, Bzduras napisał(a):Normalnie dałoby radę, jak poszły w świat wieści z TLoU2 (kaliber może nie ten sam, ale bardzo zbliżony) to do premiery wrzucało się ultra instinct i na przykład wielkiego twistu nie znałem dopóki sam nie zagrałem. Więc dopóki jakiś śmieszek nie zacznie jak za dawnych czasów wysyłać PMek ze spoilerem to da się uniknąć, tylko trzeba się nagimnastykować.bardziej chodziło mi o tzw zajebiście silną psychikę
Opublikowano 20 sierpnia20 sie 3 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):bardziej chodziło mi o tzw zajebiście silną psychikęTu już każdy musi sobie odpowiedzieć na jedno zajebiście ważne pytanie: chcę wiedzieć czy nie? A potem się do tego stosować i to tyle.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Teraz, Bzduras napisał(a):Tu już każdy musi sobie odpowiedzieć na jedno zajebiście ważne pytanie: chcę wiedzieć czy nie? A potem się do tego stosować i to tyle.wyobrażam sobie sytuację, gdy kogoś tak bardzo gniecie w majtach, że w końcu się złamie i obejrzy, a po zobaczeniu pomyśli sobie, że w sumie to fajnie, ale wolałby jednak nie wiedzieć i odkryć to sam, grając
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Typ jest podobno z Rosji wiec żyd Zelnick może mu co najwyżej wysłać maila żeby przestał bo inaczej się bardzo zdenerwuje xD Edytowane 20 sierpnia20 sie przez suteq
Opublikowano 20 sierpnia20 sie 1 minutę temu, krzysiek923 napisał(a):wyobrażam sobie sytuację, gdy kogoś tak bardzo gniecie w majtach, że w końcu się złamie i obejrzy, a po zobaczeniu pomyśli sobie, że w sumie to fajnie, ale wolałby jednak nie wiedzieć i odkryć to sam, grającI co z tą informacją mielibyśmy zrobić? Hipotetyczny zagrajmer z ciasnymi majtami chciał, dokonał wyboru, musi z tym żyć.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie no nic, po prostu ciekawe, ile osób przekonanych, że żadnych ważniejszych leaków nie chce widzieć, ostatecznie utrzyma się w tym przekonaniu
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Zawsze mogą napisać do jimsa czy nie ma miejsca u siebie w piwnicy, razem będzie raźniej
Opublikowano 20 sierpnia20 sie 3 minuty temu, suteq napisał(a):Typ jest podobno z Rosji wiec żyd Zelnick może mu co najwyżej wysłać maila żeby przestał bo inaczej się bardzo zdenerwuje xDAle to jakieś info ze sprawdzonego źródła czy (edit: potencjalny) baicik pod engangement farming na twitterku z wątpliwych kont typu ten poniżej?https://x.com/Pirat_Nation/status/2090400716573573393Aczkolwiek coś w tym znowu może być, jakieś ~30% ludków pracujących w Rockstarze to hindusi xd Edytowane 20 sierpnia20 sie przez Antihero_
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Ja tam żadnych leaków fabularnych nie chce widziec, no ale nie oszukujmy się prezentacja na Netflixie to będzie dłuższy materiał niż te skrawki więc jak ktoś "woli sam odkrywać" to po pierwsze nie powinien włączać tego oficjalnego deep dive.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie 31 minutes ago, Antihero_ said:Ale to jakieś info ze sprawdzonego źródła czy (edit: potencjalny) baicik pod engangement farming na twitterku z wątpliwych kont typu ten poniżej?https://x.com/Pirat_Nation/status/2090400716573573393Aczkolwiek coś w tym znowu może być, jakieś ~30% ludków pracujących w Rockstarze to hindusi xdA ja juz czytałem tweeta, że to gość siedzący w Niemczech...Ogólnie to jestem w szoku, że na chłopa wylewa się jakiś niewyobrażalny hejt, niektórzy ludzie są gotowi go ukamienować za obrazę majestatu Rockstar. Ludzie to jednak mają ostro sprane mózgi przez korpo, najpierw była obrona Sony z ich niesławną decyzją, teraz jakieś osintowe poszukiwania leakera GTA...
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Ja chyba Lucie zabije na koniec, ale obstawiam że będzie plot twist i oboje przeżyją.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Dopóki w leakach nie pojawia się Lucia (bo siedzi w pierdlu) to nie ma się na razie czego obawiać, jeśli chodzi o jakieś fabularne bomby. Może jego dostęp ogranicza się tylko do pierwszego rozdziału czy coś w tym stylu.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie 1 godzinę temu, Antihero_ napisał(a):Aczkolwiek coś w tym znowu może być, jakieś ~30% ludków pracujących w Rockstarze to hindusi xdCzyli to DLC w indiach to na bank nie był fejk. @YETI jak oceniasz graficznie? Edytowane 20 sierpnia20 sie przez UberAdi
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Raczej to krecia robota jakiegoś testera z wczesnej wersji .Ciekawe na jakim etepie miał kod, chyba ci z full opcją są dobrze opłacani i nie jest też ich zbyt wielu.Także nie będzie za wiele spoilerów.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Build gry z przecieków został udostępniony na PS5 z jailbreak'iem - rzekomo Edytowane 20 sierpnia20 sie przez Masamune
Opublikowano 20 sierpnia20 sie 4 minuty temu, Masamune napisał(a):Build gry z przecieków został udostępniony na PS5 z jailbreak'iem - rzekomoTa, już widziałem, że pojawiło się do pobrania ISO dev buildu na PC xd Masa dzieciaków sobie zawirusuje komputery.Nie wierzcie w takie bzdury.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie 3 minutes ago, UberAdi said:Ta, już widziałem, że pojawiło się do pobrania ISO dev buildu na PC xd Masa dzieciaków sobie zawirusuje komputery.Nie wierzcie w takie bzdury.Akurat ten tweet pochodzi od jednej z kluczowych postaci sceny hakerskiej PS5, gość miał swój udział w opracowaniu wielu exploitów na różne wersje FW konsoli, raczej nie ściemnia.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Z drugiej strony chyba nie było oficjalnego info o wielkości GTA6Mam na myśli jej pojemność na dysku. Ciekawe czy dobijemy do 200GB?
Opublikowano 20 sierpnia20 sie 7 minut temu, polaki899 napisał(a):Z drugiej strony chyba nie było oficjalnego info o wielkości GTA6Mam na myśli jej pojemność na dysku. Ciekawe czy dobijemy do 200GB?ja stawiam 250GB
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Twitter is saying that the leak came from a Indian Rockstar developer's laptop. he apparently got phished and gave access to hackers who took a playable buildTons of info in the last 10 mins:- Cyberleek is part of a group, vilenarios is the CEO/Leader- Cyberleek's identity seemingly revealed, and has a terrible past online- There is potentially another leaker 808Mafia- Possibly a Xbox Build and PC Build out in the wild- Some employer named Morgan Suresh has an invoiced leakednastępny leak będzie już na grubo raczej
Opublikowano 20 sierpnia20 sie grubo, tak bardzo nie chcieli się dzielić swoim dzieckiem a więc xd aż ciśnie się cytat z JP "life finds a way", czekam na ruch R*