Opublikowano wtorek o 14:351 dzień Leonida Penitentiary się nazywa, może mieć też skrzydło męskie przecież.
Opublikowano wtorek o 14:351 dzień Pamiętam jak była premiera czwórki, a ja zagramanicą, a tam kartki we wszystkich sklepach, żeby nie pytać o GTA do odwołania, bo już wysprzedane. Niszczator światów nadchodzi. Tylko później wiadomo, full przysługa i do zobaczenia po drugiej stronie.
Opublikowano wtorek o 14:351 dzień Dobra… jednak co R* to Rockstar… ALEŻ MNIE TO DZIŚ DZIEŃ ZROBIŁO Na prawdę mocno wątpiłem w to, że wsiądę jeszcze do hype ciuchci, może bliżej premiery ale kurva… Dziękuję dobranoc
Opublikowano wtorek o 14:391 dzień Ciekawe w ilu GB to upchną.Ten świat w tym trailerze robi robotę detalami. Mamy rok, teraz czekać na gameplay trailer, pewnie gdzieś jesienią.
Opublikowano wtorek o 14:401 dzień Ale będziecie w to pizgac w 30fpsach na currentgenach jak jacyś switchowcy.
Opublikowano wtorek o 14:421 dzień 2 minuty temu, devilbot napisał(a):Ale będziecie w to pizgac w 30fpsach na currentgenach jak jacyś switchowcy.PS6 wyjdzie przed GTA VI.
Opublikowano wtorek o 14:441 dzień 27 minut temu, Czoperrr napisał(a):Ale będzie downgorad, chyba nie spodziewacie się takiej graficzki na tych śmiesznych konsolach.Post zapisany żeby za rok ośmieszyć użytkownika czoper tak samo jak te marudy od rdr2 :)
Opublikowano wtorek o 14:451 dzień HeHe, Jason i Lucia prawilnie szarpią na PS4 (widać pare razy DualShock4).
Opublikowano wtorek o 14:461 dzień Patrząc do czego wali konia ofi na steamie to widząc wykonanie i animacje Luciii lepiej by jak zwykle gierki nie kupował xddd
Opublikowano wtorek o 14:461 dzień 1 minutę temu, aux napisał(a):HeHe, Jason i Lucia prawilnie szarpią na PS4 (widać pare razy DualShock4).Gra jest tyle lat w produkcji, że zapomnieli podmienić skiny padów na aktualną generację.
Opublikowano wtorek o 14:471 dzień 10 minut temu, Tralalala napisał(a):ALEŻ MNIE TO DZIŚ DZIEŃ ZROBIŁOA od jutra 13 mięsięcy oczekiwania
Opublikowano wtorek o 14:481 dzień Kto jak kto, ale oni zawsze pod tym względem wyciągali więcej niż jest możliwe dla zwykłego śmiertelnika. Czas, pieniądze, zasoby, no gdzieś tam talent na końcu.
Opublikowano wtorek o 14:491 dzień RDR2 poszedł na XOne, Horizon Forbidden West śmiga w 60 FPSach na PS5 więc ta graficzka do ogarnięcia przez konsole. Trailer spoko, o postacie, świat i wykonanie nie ma co się martwić, bardziej mnie ciekawi konstrukcja misji, czy dadzą trochę swobody czy pójdą dalej w liniowe, filmowe doświadczenie.
Opublikowano wtorek o 14:541 dzień Strona rockstara chyba padła ale na pepełe jest jeszcze kupa screenów. Na pewno tak będzie wyglądało na Xboxie Series S xDhttps://www.ppe.pl/news/369166/70-grafik-pokazujacych-swiat-postacie-klimat-i-detale-z-gta-6-gra-wyglada-niesamowicie-pod-kazdym-wzgledem.html Edytowane wtorek o 14:581 dzień przez Rooofie
Opublikowano wtorek o 15:011 dzień Oni wiedzą, że istnieją jeszcze inni aktorzy głosowi niż Troy Baker? Serio, lubię typa ale już mi się chce rzygać jak go słyszę w każdej grze. Coś jak Ryan Reynolds albo Jason Statham w akcyjniakach z Hollywood.Chyba, że to nie on, ale brzmi identyko. Edytowane wtorek o 15:061 dzień przez Josh
Opublikowano wtorek o 15:081 dzień Polecam oglądać zwiastun od momentu przywitania bohaterów pod zakładem karnym. Wtedy lepiej to jakoś płynie bez niemrawego początku.Ogólnie zajebiste, będzie historyjka od zera do bohatera z dużym naciskiem na relację pomiędzy główną parą.
Opublikowano wtorek o 15:121 dzień Ten niemrawy początek to najlepsza część tego trailera. A początek jak Dżejson wchodzi do chatki może być pierwszą sceną w gierce.
Opublikowano wtorek o 15:181 dzień 16 minut temu, Josh napisał(a):Chyba, że to nie on, ale brzmi identyko.To dziwne, bo w Indiana Jonesie brzmiał jak młody Harrison Ford.
Opublikowano wtorek o 15:221 dzień 24 minuty temu, Rooofie napisał(a):Strona rockstara chyba padła ale na pepełe jest jeszcze kupa screenów. Na pewno tak będzie wyglądało na Xboxie Series S xDhttps://www.ppe.pl/news/369166/70-grafik-pokazujacych-swiat-postacie-klimat-i-detale-z-gta-6-gra-wyglada-niesamowicie-pod-kazdym-wzgledem.htmlZerowy hype obecnie i to już nie to samo co wyczekiwanie z wypiekami jak na RDR2, sama grafika też nie powoduje opadu szczęki aż do momentu gdy nie zdamy sobie sprawy że to R* i będzie ponownie niesamowita interakcja ze światem. Mam nadzieje że smaczki takie jak ulewanie się wody z koryta po strzale czy też rozkładające się zwłoki z czasem z RDR2 będą niczym w porównaniu do tego co zaserwują tutaj. Ciągle też mam jakiś problem z głównymi bohaterami, może to przez brak z mojej strony wiedzy o nich ale wolałbym grę bardziej zahaczającą o klimat brudnej IV części.