Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Leonida Penitentiary się nazywa, może mieć też skrzydło męskie przecież.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 209,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

• Pewnie będzie to napakowana córka jakiegoś NPCa, którego rozjechaliśmy przypadkiem w GTA5.

Opublikowano

Pamiętam jak była premiera czwórki, a ja zagramanicą, a tam kartki we wszystkich sklepach, żeby nie pytać o GTA do odwołania, bo już wysprzedane. Niszczator światów nadchodzi. Tylko później wiadomo, full przysługa i do zobaczenia po drugiej stronie.

Opublikowano

Dobra… jednak co R* to Rockstar…

ALEŻ MNIE TO DZIŚ DZIEŃ ZROBIŁO

Na prawdę mocno wątpiłem w to, że wsiądę jeszcze do hype ciuchci, może bliżej premiery ale kurva…

Dziękuję dobranoc hype

Opublikowano

Ciekawe w ilu GB to upchną.

Ten świat w tym trailerze robi robotę detalami. Mamy rok, teraz czekać na gameplay trailer, pewnie gdzieś jesienią.

Opublikowano

Ale będziecie w to pizgac w 30fpsach na currentgenach jak jacyś switchowcy.

Opublikowano
2 minuty temu, devilbot napisał(a):

Ale będziecie w to pizgac w 30fpsach na currentgenach jak jacyś switchowcy.

PS6 wyjdzie przed GTA VI.

Opublikowano
27 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Ale będzie downgorad, chyba nie spodziewacie się takiej graficzki na tych śmiesznych konsolach.

Post zapisany żeby za rok ośmieszyć użytkownika czoper tak samo jak te marudy od rdr2 :)

Opublikowano

HeHe, Jason i Lucia prawilnie szarpią na PS4 (widać pare razy DualShock4).

Opublikowano

Patrząc do czego wali konia ofi na steamie to widząc wykonanie i animacje Luciii lepiej by jak zwykle gierki nie kupował xddd

Opublikowano
1 minutę temu, aux napisał(a):

HeHe, Jason i Lucia prawilnie szarpią na PS4 (widać pare razy DualShock4).

Gra jest tyle lat w produkcji, że zapomnieli podmienić skiny padów na aktualną generację.

Opublikowano

10 minut temu, Tralalala napisał(a):

ALEŻ MNIE TO DZIŚ DZIEŃ ZROBIŁO

A od jutra 13 mięsięcy oczekiwania

Opublikowano

Kto jak kto, ale oni zawsze pod tym względem wyciągali więcej niż jest możliwe dla zwykłego śmiertelnika. Czas, pieniądze, zasoby, no gdzieś tam talent na końcu.

Opublikowano

RDR2 poszedł na XOne, Horizon Forbidden West śmiga w 60 FPSach na PS5 więc ta graficzka do ogarnięcia przez konsole. Trailer spoko, o postacie, świat i wykonanie nie ma co się martwić, bardziej mnie ciekawi konstrukcja misji, czy dadzą trochę swobody czy pójdą dalej w liniowe, filmowe doświadczenie.

Opublikowano

Oni wiedzą, że istnieją jeszcze inni aktorzy głosowi niż Troy Baker? Serio, lubię typa ale już mi się chce rzygać jak go słyszę w każdej grze. Coś jak Ryan Reynolds albo Jason Statham w akcyjniakach z Hollywood.

Chyba, że to nie on, ale brzmi identyko.

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Polecam oglądać zwiastun od momentu przywitania bohaterów pod zakładem karnym. Wtedy lepiej to jakoś płynie bez niemrawego początku.

Ogólnie zajebiste, będzie historyjka od zera do bohatera z dużym naciskiem na relację pomiędzy główną parą.

Opublikowano

Ten niemrawy początek to najlepsza część tego trailera. A początek jak Dżejson wchodzi do chatki może być pierwszą sceną w gierce.

Opublikowano
16 minut temu, Josh napisał(a):

Chyba, że to nie on, ale brzmi identyko.

To dziwne, bo w Indiana Jonesie brzmiał jak młody Harrison Ford.

Opublikowano

Wygląda zjawisko, ale sam trailer nie porywa. Czekam na gameplay )

Opublikowano
24 minuty temu, Rooofie napisał(a):

Strona rockstara chyba padła ale na pepełe jest jeszcze kupa screenów. Na pewno tak będzie wyglądało na Xboxie Series S xD

https://www.ppe.pl/news/369166/70-grafik-pokazujacych-swiat-postacie-klimat-i-detale-z-gta-6-gra-wyglada-niesamowicie-pod-kazdym-wzgledem.html

image.png

Zerowy hype obecnie i to już nie to samo co wyczekiwanie z wypiekami jak na RDR2, sama grafika też nie powoduje opadu szczęki aż do momentu gdy nie zdamy sobie sprawy że to R* i będzie ponownie niesamowita interakcja ze światem. Mam nadzieje że smaczki takie jak ulewanie się wody z koryta po strzale czy też rozkładające się zwłoki z czasem z RDR2 będą niczym w porównaniu do tego co zaserwują tutaj. Ciągle też mam jakiś problem z głównymi bohaterami, może to przez brak z mojej strony wiedzy o nich ale wolałbym grę bardziej zahaczającą o klimat brudnej IV części.