Opublikowano 25 lipca 20222 l 41 minut temu, XM. napisał: Czekam bardziej na to nowe IP medieval fantasy a Ty nie mylisz tego z Atlusem od Personki?
Opublikowano 25 lipca 20222 l Nie wyobrażam sobie, żeby Takahashi zrobił grę całkowicie bez robotów xd
Opublikowano 25 lipca 20222 l Godzinę temu, Figaro napisał: a Ty nie mylisz tego z Atlusem od Personki? http://nintendoeverything.com/xenoblade-developer-monolith-soft-recruiting-for-ambitious-new-project/
Opublikowano 25 lipca 20222 l Autor @Dave Czezkyczesto macie sytuacje, ze kurier przez pomyłke zabiera przesyłki dzien wczesniej?
Opublikowano 25 lipca 20222 l Na My Nintendo można sobie "kupić" za darmo (xd) tapetki z widoczkami z naszej giereczki. https://my.nintendo.com/rewards/a4c0c32eca4423e2
Opublikowano 25 lipca 20222 l https://www.nintendolife.com/news/2022/07/xenoblade-chronicles-3-has-leaked-and-is-fully-playable-on-the-steam-deck
Opublikowano 26 lipca 20222 l Autor 13 godzin temu, Bzduras napisał: Pokaż ukrytą zawartość Dałem haha, ale podłączam się do pytania Chyba się obraził na forum, w temacie pb tez mnie olał.
Opublikowano 26 lipca 20222 l Autor Nie, dzwonili do mnie dzis, czy wysłac żółwie w środe a Xeno w czwartek, czy wysłac razem obie gry.
Opublikowano 26 lipca 20222 l Mi polajkował posta jak napisałem, że robię preordera, więc się nie obraził tylko lurkuje. Sezon urlopowy to może pracownicy wolne wzięli i musi więcej ogarniać w sklepiku, wiadomix. Kurde, staram się unikać wszystkich spoilerów, żeby się cieszyć grą. A wczoraj jeszcze Triangle Strategy przyjechało i muszę to szybko rozpracować do weekendu XD
Opublikowano 26 lipca 20222 l Ja własnie ze wzgledu na Xeno3 juz nie dotykam niczego nowego. Ogrywam sobie side questy w Control Ultimate na XSX. Mocno czekam i lgdyby nie to ze ide na wesele w weekend to bym nakurwiał jak szalony.
Opublikowano 26 lipca 20222 l dopiero w czwartek? SKANDAL! Nie spodziewałem się takiego traktowania KLIENTA. ale to dobrze, bo inaczej nie mógłbym skupić się na pracy
Opublikowano 26 lipca 20222 l Autor 17 minut temu, pawelgr5 napisał: Ja własnie ze wzgledu na Xeno3 juz nie dotykam niczego nowego. Ogrywam sobie side questy w Control Ultimate na XSX. Mocno czekam i lgdyby nie to ze ide na wesele w weekend to bym nakurwiał jak szalony. Niestety Live a Live wyszło w złym momencie, nawet nie zaczynam, bo sie nie wyrobie do piątku
Opublikowano 26 lipca 20222 l Gry Online też już recenzję zamieściły, jest 9. Ale nie czytałem, coby sobie zabawy nie psuć.
Opublikowano 26 lipca 20222 l Miałem nie brać na premierę żeby odpocząć od open worldów po 2x eldenie i horizonie, ale widzę że się nie da. Oby do piątku!
Opublikowano 26 lipca 20222 l Autor Jebać recki, gry monolith kupuje w ciemno od zawsze nigdy nie zawiedli
Opublikowano 26 lipca 20222 l 33 minuty temu, Jeez_PS napisał: Miałem nie brać na premierę żeby odpocząć od open worldów po 2x eldenie i horizonie, ale widzę że się nie da. Oby do piątku! Xeno 3 jest open world?
Opublikowano 26 lipca 20222 l Gry od mistrza trzeba chłonąć samemu, a nie słuchać pismaków 10/10 goty
Opublikowano 26 lipca 20222 l I tak obejrzałem, bo nie będę siedzieć do piątku w szafie i chować się przed reckami C00rwa, szykuje się megauczta dla japońskich zboczków.