Skocz do zawartości

Xenoblade Chronicles 3

Featured Replies

Opublikowano
41 minut temu, XM. napisał:

Czekam bardziej na to nowe IP medieval fantasy

a Ty nie mylisz tego z Atlusem od Personki?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• taka duża, głęboka, fajna gra, rujnowana przez beznadziejny art style. przynajmniej trójka wydaje się być lepsza pod tym względem od dwójki, ale wciąż daleko do pozytywnej oceny

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie, żeby Takahashi zrobił grę całkowicie bez robotów xd

Opublikowano
Spoiler

Dałem haha, ale podłączam się do pytania :balon:

Opublikowano
  • Autor
13 godzin temu, Bzduras napisał:
  Pokaż ukrytą zawartość

Dałem haha, ale podłączam się do pytania :balon:

Chyba się obraził na forum, w temacie pb tez mnie olał.

Opublikowano
  • Autor

Nie, dzwonili do mnie dzis, czy wysłac żółwie w środe a Xeno w czwartek, czy wysłac razem obie gry.

Opublikowano

Mi polajkował posta jak napisałem, że robię preordera, więc się nie obraził tylko lurkuje. Sezon urlopowy to może pracownicy wolne wzięli i musi więcej ogarniać w sklepiku, wiadomix.

Kurde, staram się unikać wszystkich spoilerów, żeby się cieszyć grą. A wczoraj jeszcze Triangle Strategy przyjechało i muszę to szybko rozpracować do weekendu XD

Opublikowano

Ja własnie ze wzgledu na Xeno3 juz nie dotykam niczego nowego. Ogrywam sobie side questy w Control Ultimate na XSX. Mocno czekam i lgdyby nie to ze ide na wesele w weekend to bym nakurwiał jak szalony.

Opublikowano

dopiero w czwartek? SKANDAL! Nie spodziewałem się takiego traktowania KLIENTA.

ale to dobrze, bo inaczej nie mógłbym skupić się na pracy

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, pawelgr5 napisał:

Ja własnie ze wzgledu na Xeno3 juz nie dotykam niczego nowego. Ogrywam sobie side questy w Control Ultimate na XSX. Mocno czekam i lgdyby nie to ze ide na wesele w weekend to bym nakurwiał jak szalony.

Niestety Live a Live wyszło w złym momencie, nawet nie zaczynam, bo sie nie wyrobie do piątku :frog:

Opublikowano

Gry Online też już recenzję zamieściły, jest 9. Ale nie czytałem, coby sobie zabawy nie psuć.

Opublikowano

Miałem nie brać na premierę żeby odpocząć od open worldów po 2x eldenie i horizonie, ale widzę że się nie da. Oby do piątku!

Opublikowano

"Wait for sale".

Spoiler

taaa, jasne :balon: pewnie, że coorwa buy

Opublikowano
  • Autor

Jebać recki, gry monolith kupuje w ciemno od zawsze :sonkassie:nigdy nie zawiedli

Opublikowano
33 minuty temu, Jeez_PS napisał:

Miałem nie brać na premierę żeby odpocząć od open worldów po 2x eldenie i horizonie, ale widzę że się nie da. Oby do piątku!

Xeno 3 jest open world?

Opublikowano

Gry od mistrza trzeba chłonąć samemu, a nie słuchać pismaków :sonkassie:10/10 goty

Opublikowano

I tak obejrzałem, bo nie będę siedzieć do piątku w szafie i chować się przed reckami :balon: C00rwa, szykuje się megauczta dla japońskich zboczków.