tlas 433 Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Wiadomo coś jak to chodzi/wyglada na Series S? Demo wyglądało fatalnie fajne by było jakby coś poprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 31 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 31 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Obejrzałem recke IGN, world tour wyglada całkiem niezle, koleś mówił, że 20h samo przejscie, a jeszcze wiecej czasu jak chce sie wymaxowac wszystko, plus jest to dobra forma samouczka. Gdyby nie diablo 4 i final fantasy to bralbym teraz, ale dodane do wish listy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Ja się dalej waham czy nie zaklinać, mi akurat ten world tour tak się średnio podoba z zwiastunów ale dobrze że jest Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Fajny ten Street Fighter, niech jeszcze tylko dowiozą z MK i Tekkenem i faktycznie będzie to mega rok dla zagrajmerów Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 W dniu 30.05.2023 o 21:37, tlas napisał: Wiadomo coś jak to chodzi/wyglada na Series S? Demo wyglądało fatalnie fajne by było jakby coś poprawili. sprawdzilem sam, gra wyglada lepiej niż w wersji demo, a Ryu wyrosła broda. także jakby co można brać Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Jestem obecnie bijatykowym noobem co nie potrafi w te framedaty, punisze i inne takie, ale po demku kupiłem tego SF. Sterowanko klasyczne, bo grało się kiedyś w poprzednie części z kumplami, grane offline i okurwa, jakie to je dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Multi jaki netcode o ja pierdole. Zero laga. chyba szykuje się mój ulubiony SF. w żadnym tyle nie działo się podczas walki. Są emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Multi faktycznie zero laga, ale jak próbuję połączyć się z kumplem, to wyskakuje za każdym razem błąd komunikacji. Raz nam wyszło połączenie, a tak to lipa. Z innymi graczami łączę się bez problemu. Ktoś wie jak rozwiązać ten błąd połączenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 (edytowane) Może kwestia NATu, ktoś w was ma zamknięty/ograniczony, a drugi otwarty i nie łączy? Po weekendzie spędzonym z grą stwierdzam że to najlepszy Street Fighter. Tego trybu singlowego nie ruszałem i to raczej nie dla mnie, ale spoko że jest. Multi jest wspaniałe, jak chcemy to możemy sobie chodzić po hubie a jak nie chcemy to normalnie wybierany walki z menusow - tak czy inaczej wszystko działa jak trzeba. Loadingi są błyskawiczne, walczy się wspaniale, a system Drive to megakocur i zachęca do agresywnej i szybkiej walki. Gra ocieka zawartością i cieszę się, że Capcom wyciągnął wnioski po wykastrowanej piątce (żałuję ze wziąłem wtedy na premierę). Miałem cały weekend grać w Zeldę, a jednak pół weekendu przegrałem w SF6. Taka to gra. Brać i grać. Edytowane 4 Czerwca 2023 przez tlas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Też wziąłem dzisiaj. Wiedziałem czego się spodziewać bo ograłem obie zamknięte bety i open ale gdy mamy wreszcie dostęp do całej treści to dopiero można oczy przecierać ze zdziwienia jaki to rozbudowany sf od day one. O dziwo spróbowałem tego trybu współczesnego z wyprowadzaniem specjali jak w smashu i jest spoko. Na pewno każdy w zależności od skilla znajdzie tu miejsce dla siebie. Będzie odsłona legenda tej serii, nie wiem co by się musiało wydarzyć by tak ostatecznie jej nie oceniać po latach, tym bardziej że capcom pewnie mocno będzie ja wspierać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 230 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 45 minut temu, Daffy napisał: O dziwo spróbowałem tego trybu współczesnego z wyprowadzaniem specjali jak w smashu i jest spoko. A z tym można grać online i czy gracze co tak grają są jakoś oznaczeni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Można grać, nawet miesza w walkach z classicami, są oznaczeni, w tym trybie nie masz dostępu do wszystkich ciosów postaci i zadajesz damage mniejszy o 20% Jest jeszcze trzeci tryb sterowania "dynamic" ale to już patologiczny samograj i on ma bana na tryby online 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Co tam mordeczki 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 W rankedach mam wrażenie, że co drugi gracz wybiera Cammy. Natomiast spotykam bardzo mało Kenów/Ryu. Może mają traumę gdy się dowiedzieli, że ich hadokeny chuja dają bo można użyć przeciwko nim drive parry bez żadnego ryzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 W ogóle nie myślałem że da się stworzyć grę z designem zadowalającym wszystkie grupy społeczne...a tu wchodzi sf6, stulejarskie pośladki cammy w leginsach czy też w stringach w drugim stroju, cycki na wierzchu, przerośnięte bicepsy i klaty u chłopów vs niebinarny gospodarz lobby, baba większa od zangiefa czy możliwość stworzenie praktycznie każdego tworu o każdej orientacji w edytorze avatara xdd No nawet im to wyszło zgrabnie, podobnie jak z różnymi rodzajami sterowania mamy bijatykę do każdego Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 230 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Gra jest po prostu przegięta, nie bierze siebie na serio i przenosi balans Street Fightera ze strony zachodu do gatunku "japońskich dziwactw". Może ośmielił ich sukces Yakuzy, który ten tryb fabularny jawnie naśladuje również pod względem absurdów, czasem nawet wprost (np. w obu grach jako przeciwnika można spotkać odkurzacz Roomba). Jak dla mnie świetnie to wyszło, czuję się jakbym grał w jakąś grę sprzed 25 lat ale podniesioną do aktualnych standardów. Klimacik jakby to był hołd do czasów które skończyły się wraz z Dreamcastem, jest kolorowo i bez sensu, ale kogo to obchodzi jak gra się świetnie. Jedyny minus to grafika w tłach znowu jakaś ciosana z kartofla, te modele npc w tle to czasem jak z ery ps2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 11 godzin temu, Daffy napisał: W ogóle nie myślałem że da się stworzyć grę z designem zadowalającym wszystkie grupy społeczne...a tu wchodzi sf6, stulejarskie pośladki cammy w leginsach czy też w stringach w drugim stroju, cycki na wierzchu, przerośnięte bicepsy i klaty u chłopów vs niebinarny gospodarz lobby, baba większa od zangiefa czy możliwość stworzenie praktycznie każdego tworu o każdej orientacji w edytorze avatara xdd No nawet im to wyszło zgrabnie, podobnie jak z różnymi rodzajami sterowania mamy bijatykę do każdego Ja wczoraj w sumie wymiękłem i kupiłem bo hype spory, ale kurde jak dla mnie to ten bazowy roster to jest porażka Jednak trochę za dużo tej tęczy tutaj. W pierwszym season passie postaci też takie bez szału, chyba że ta nowa babeczka będzie ciekawa, ale to raczej będzie taki babski FANG. Trzeba będzie na spokojnie obadać wszystkich i coś wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 6 godzin temu, Observer napisał: Gra jest po prostu przegięta, nie bierze siebie na serio i przenosi balans Street Fightera ze strony zachodu do gatunku "japońskich dziwactw". Może ośmielił ich sukces Yakuzy, który ten tryb fabularny jawnie naśladuje również pod względem absurdów, czasem nawet wprost (np. w obu grach jako przeciwnika można spotkać odkurzacz Roomba). Jak dla mnie świetnie to wyszło, czuję się jakbym grał w jakąś grę sprzed 25 lat ale podniesioną do aktualnych standardów. Klimacik jakby to był hołd do czasów które skończyły się wraz z Dreamcastem, jest kolorowo i bez sensu, ale kogo to obchodzi jak gra się świetnie. Jedyny minus to grafika w tłach znowu jakaś ciosana z kartofla, te modele npc w tle to czasem jak z ery ps2. I jeszcze te stare gierki, które można ograć na automatach w hubie. Nikt nie prosił, a Capcom i tak dał. Przywiązanie do detali, jakichś pierdółek jest kosmiczne. Gra broni się i gameplayem i całą otoczką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Te stare gierki można potem wykupić by zawsze moc w nie grać, a nie tylko jak są akurat w rotacji. Świetna sprawa. I rankingi mają nawet. Na razie jedynie nie umiem się wkręcić w world tour ale może za mało pograłem. Na pc nawet dali możliwość instalacji tylko wybranych modułów gry, jakby u kogoś było krucho z miejscem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Na Xboxie chyba też tak jest, sądząc po stronie sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Wszedzie tak jest. Sie zdenerwowalem wrzucilo mnie do Platnium 4 po zagraniu placementow bo przegralem z spoko Kenem 2:1 i zamiast grac z spoko ludzmi musze dealowac z lamusami skaczacymi jak malpy po zyrandolach... >< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Ja dziś mam nadzieję że ogarnę rookie 4 xdddddd Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Iron 3 kłaniam się. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Jak tam stritfajterek mordeczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi