Opublikowano wtorek o 15:352 dni Jak tak wygląda tech demo Wieśka to co pokażą gearsy 6. Znowu trzeba będzie kupić klocka x albo klocka x 2
Opublikowano wtorek o 15:422 dni Na PC ta grafa jest jak najbardziej osiągalna na dzisiejszych sprzętach. Tam tylko będzie masa modów które poprawiają praktycznie wszystko W W3 przecież też krytykowana walka dzięki modom jest znacznie lepsza.
Opublikowano wtorek o 15:502 dni Czysty rozpierdol jeśli chodzi o żyjący świat i detale, ale biorąc pod uwagę zwiastun Wiecha 3 i sytuację sajberka, to trzeba być bardzo ostrożnym, albo bardzo naiwnym.
Opublikowano wtorek o 16:082 dni Inny silnik graficzny, więc mniejsze obawy że graficznie będzie jak z W3 i CP77. Ale takie rzucanie obietnicami, to chyba stanowczo za wcześnie.
Opublikowano wtorek o 16:422 dni Dopóki gra nie będzie mieć premiery nie uwierzę w żadne tech dema ani rozgrywki, bo mam dosyć sytuacji jak z W3 i zwiastunem na VGX, na którym wszystko wyglądało obłędnie, a później "no sorry, to były fragmenty z wycinków mapy".
Opublikowano wtorek o 19:202 dni 3 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Inny silnik graficzny, więc mniejsze obawy że graficznie będzie jak z W3 i CP77. Ale takie rzucanie obietnicami, to chyba stanowczo za wcześnie.Akurat Cyberek zaliczył spory upgrade względem demka ;-)
Opublikowano wtorek o 19:472 dni Swój silnik nie mogli ogarnąć na konsolach to co dopiero najchujowszy UE.
Opublikowano wtorek o 19:502 dni 6 minut temu, Czoperrr napisał(a):Mmmmmmm ale będzie stutteringTego nie unikną przy takiej ilości detali Tylko, żeby nie dawali idiotycznych rozmyc jak w FF XVI, bo bede rzygoł.
Opublikowano wtorek o 21:072 dni Dużo serwisów się rozpisuje jak super będzie wyglądał Wiedźmin, tyle że te dema jednak bardzo się roznią od finalnej wersji. Już gry miały wyglądać tak na ps5:
Opublikowano wtorek o 21:162 dni Jakieś to wszystko za kolorowe i egzotyczne jak w jakimś Nepalu. Mam nadzieje że będzie też brud, błoto, śmierć i beznadzieja, żeby się słowianin mógł poczuć jak w domu.
Opublikowano wtorek o 21:352 dni 18 minut temu, Observer napisał(a):Jakieś to wszystko za kolorowe i egzotyczne jak w jakimś NepaluDokładnie, artystycznie to miasteczko bardzo mi się nie podoba. Ale technicznie robi wrażenie, nie będę kłamał. Pytanie teraz jak bardzo spłycą systemy gry i walki. Mam nadzieję, że widzą, że nie tego chcą gracze.
Opublikowano wtorek o 21:392 dni Ja bardziej od tego czekam jednak na remake jedynki, którego właśnie przez system walki nigdy nie dałem rady ukończyć. A przez te wszystkie lata kilka razy próbowałem.
Opublikowano środa o 00:242 dni 3 godziny temu, Observer napisał(a):Jakieś to wszystko za kolorowe i egzotyczne jak w jakimś Nepalu. Mam nadzieje że będzie też brud, błoto, śmierć i beznadzieja, żeby się słowianin mógł poczuć jak w domu.Nie rozumiem i najprawdopodobniej nigdy nie zrozumiem gdzie niby wiedźmin jest "słowiański". Jakby dać komuś kto zna książkę, ale nie grę i na odwrót zapoznać się z tymi tworami, ale ze zmienionymi imionami i nazwami, to za chuja nikt nie uznałby tego ani za wiedźmina ani tym bardziej, że jest "słowiański". Randomowe książki jadące na brutalności z banalnym motywem z kontrolą czasu z najebanym po korek mitem arturiańskim. Dobrze się czyta i tyle.
Opublikowano środa o 01:122 dni 45 minutes ago, McDrive said:Nie rozumiem i najprawdopodobniej nigdy nie zrozumiem gdzie niby wiedźmin jest "słowiański". Jakby dać komuś kto zna książkę, ale nie grę i na odwrót zapoznać się z tymi tworami, ale ze zmienionymi imionami i nazwami, to za chuja nikt nie uznałby tego ani za wiedźmina ani tym bardziej, że jest "słowiański".Randomowe książki jadące na brutalności z banalnym motywem z kontrolą czasu z najebanym po korek mitem arturiańskim. Dobrze się czyta i tyle.Dodaj do tego ciekawych bohaterów, interesujący i spójny świat i dokładnie tym te książki są. A co do słowiańskości to z książek ona raczej nie wyziera. Natomiast z gier... gdybyś w latach 80tych chociażby za dzieciaka jeździł na wieś na wakacje to byś widział tę słowiańskość. Te wszystkie polne drogi, chaty, lasy - wygląda to identycznie jak wiochy na mazowszu gdzie spędzałem jako dzieciak wakacje
Opublikowano środa o 04:572 dni Na Wiedźminka zawsze jest jaranko, ale do premiery jeszcze tyle czasu, że na spokojnie. Ale demko wygląda zacnie.
Opublikowano środa o 05:292 dni Oby do premiery wyszły nowe konsole bo te obecne szroty to nie byly w stanie udźwinąć ich magnum opus 2077 w dniu jej premieryNo dobra, a na serio to demko rewelacyjne, obejrzałem sobie na 150 calowym ekranie i dech mi zaparło. Jedyna misja w tym życiu jaką pozostało zrobić, to nie umrzeć do premiery W4 i potem zabunkrować się na kilka dobrych tygodni z zapasem żywnosci, wody i dostępem do kanalizacji
Opublikowano środa o 05:332 dni 8 godzin temu, Observer napisał(a):Jakieś to wszystko za kolorowe i egzotyczne jak w jakimś Nepalu. Mam nadzieje że będzie też brud, błoto, śmierć i beznadzieja, żeby się słowianin mógł poczuć jak w domu.A może to sygnał żebyś porządnie posprzątał w domu.A tak na poważnie to mam odwrotne odczucia. Nie widzę żadnej egzotyki tylko bardziej doje*ane Skellige.
Opublikowano środa o 07:212 dni Akurat Skellige obok bagien na Ziemi Niczyjej w W3 było najbardziej klimatyczne. Przynajmniej można być prawie pewnym że znowu dostaniemy elegancką kolekcjonerkę, ale cena to już na bank ponad tysiaka wyjdzie.
Opublikowano środa o 08:581 dzień 8 godzin temu, McDrive napisał(a):Nie rozumiem i najprawdopodobniej nigdy nie zrozumiem gdzie niby wiedźmin jest "słowiański". Jakby dać komuś kto zna książkę, ale nie grę i na odwrót zapoznać się z tymi tworami, ale ze zmienionymi imionami i nazwami, to za chuja nikt nie uznałby tego ani za wiedźmina ani tym bardziej, że jest "słowiański".Randomowe książki jadące na brutalności z banalnym motywem z kontrolą czasu z najebanym po korek mitem arturiańskim. Dobrze się czyta i tyle.Tak jakby wszędzie?W książce też masz wiele nawiązań do slowiańskich miejscówek i slowiańskich mitów. W Już nawet nie wspomne ze Ogrodzieniec to jest yebane Kaer Morhen. Mam okazje odwiedzać to miejsce pare razy w roku.Masz nawet obrzęd DZIADÓW, które na tych terenach były bardzo powszechne w starych czasach ale ludzie uznali to chyba za diabelstwo i pogaństwo, a teraz wszyscy świętujemy sobie amerykańskie halloween, które polega na tym samym.
Opublikowano środa o 10:091 dzień 8 godzin temu, Homelander napisał(a):A co do słowiańskości to z książek ona raczej nie wyziera. Natomiast z gier... gdybyś w latach 80tych chociażby za dzieciaka jeździł na wieś na wakacje to byś widział tę słowiańskość. Te wszystkie polne drogi, chaty, lasy - wygląda to identycznie jak wiochy na mazowszu gdzie spędzałem jako dzieciak wakacjeTo samo chciałem napisać. Pokażcie mi bardziej słowiańską grę (poza Kingdom Come i Farming Simulator), poczekam. Pomijając polsko-średniowieczny klimat i typowo wiejski design, to przecież nawet niektóre stwory zostały albo wprost zaczerpnięte albo chociaż w jakiś sposób wzorowane są na potworach i duchach z naszej mitologii (Leszy, Baba wodna, Poroniec).