Skocz do zawartości

Star Wars Jedi Survivor

Featured Replies

Opublikowano

Jak z Elden Ring. 

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 110,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Taa, dobrze, że na konsolach jest superrr za to   Resident - jakość obrazu ze Switcha, spadki do 40 fps w trybie performance Dead Space - to samo co powyżej Hogwarts Legacy - każdy

• Miałem z początku obawy, czy znacznie większe lokacje nie będą działały na szkodę metroidvaniowej struktury gry, ale zostały one kompletnie rozwiane. Miejscówki bardzo fajnie się ze sobą łączą, dużo j

Opublikowano

Skończyłem gierkę. Na ps5 spadki w performance są, na szczęście podczas walk jest git, ogólnie da się grać. Trzy razy gra mnie wywaliła do pulpitu. Jak komuś jedynka podeszła w dwójce równie dobrze będzie się bawić. Lokacje rozbudowane, ale na szczęście nie jest to typowy open world. Ogólnie warto dać szansę gierce mimo nagonki.

Opublikowano

Ja pyerdolę, ależ to będzie kupsztal, jak to wyjdzie na PS4/XONE :sadkek:
Jeszcze niech na switcha przeportują :kekw:

Opublikowano
8 godzin temu, Wredny napisał:

Ja pyerdolę, ależ to będzie kupsztal, jak to wyjdzie na PS4/XONE :sadkek:
Jeszcze niech na switcha przeportują :kekw:

Się zdziwisz jak będzie działać lepiej niż na current genach :kekw: generalnie strasznie zaoranie obecnej generacji, dodać do starych konsol dyski SSD i mamy to samo co teraz :sapek:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Grę przejść się da, co też normalnie uczyniłem, ale brakuje mi jednego trofeum do platynki (za znalezienie 100 shardów), które się zglitchowało i boli mnie to strasznie, biorąc pod uwagę czas, który w ten tytuł zainwestowałem.

Opublikowano
9 godzin temu, funditto napisał:

A ile trwa przejście fabuły bez robienia na 100% ?

Około 25 godzin nabiłem u siebie. Pewnie da się kilka godzin z tego jeszcze uciąć, zrobiłem kilka zadań pobocznych i może kilka skrzynek poukrywanych po zakamarkach wpadło.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słuchajta, ponoć wypuścili patcha z wydajnością, że niby już lepiej jest w 60ciu klatkach na xsx/ps5. Ktoś może potwierdzi te rewelacje? 

Opublikowano

"A number of GPU and CPU optimizations – along with disabling Ray Tracing – has resulted in a better player experience, including a solid 60 FPS in Performance mode"

Szansa jest, zajęło im ledwo kilka miesięcy wyjebanie RT z konsol 60 FPS. 

6 minut temu, Faka napisał:

Słuchajta, ponoć wypuścili patcha z wydajnością, że niby już lepiej jest w 60ciu klatkach na xsx/ps5. Ktoś może potwierdzi te rewelacje? 

image.thumb.png.444554859504a61e7ea540c16853a0ff.png

Chyba wreszcie konsolowcy mogą próbować 60 klatuniek w Jedi. 

Opublikowano

Mam gre na celowniku, takze cieszy informacja, ze w koncu to ogarneli. 

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Raczej rozdziałki nie podnieśli jak cieli inne rzeczy do 60 fps ;)

Opublikowano

Czekaj, w trybie wydajności rozdzielczość to 800p???

Opublikowano
Godzinę temu, Faka napisał:

Czekaj, w trybie wydajności rozdzielczość to 800p???

Internal res chyba tak. 

Opublikowano
6 godzin temu, Faka napisał:

Tak. Dobrze to dziala.