Opublikowano 2 sierpnia 20231 r Skończyłem gierkę. Na ps5 spadki w performance są, na szczęście podczas walk jest git, ogólnie da się grać. Trzy razy gra mnie wywaliła do pulpitu. Jak komuś jedynka podeszła w dwójce równie dobrze będzie się bawić. Lokacje rozbudowane, ale na szczęście nie jest to typowy open world. Ogólnie warto dać szansę gierce mimo nagonki.
Opublikowano 2 sierpnia 20231 r Ja pyerdolę, ależ to będzie kupsztal, jak to wyjdzie na PS4/XONE Jeszcze niech na switcha przeportują
Opublikowano 2 sierpnia 20231 r 8 godzin temu, Wredny napisał: Ja pyerdolę, ależ to będzie kupsztal, jak to wyjdzie na PS4/XONE Jeszcze niech na switcha przeportują Się zdziwisz jak będzie działać lepiej niż na current genach generalnie strasznie zaoranie obecnej generacji, dodać do starych konsol dyski SSD i mamy to samo co teraz
Opublikowano 20 sierpnia 20231 r 20 minut temu, Kalel napisał: naprawili te grę w końcu? Nie, ale da się przejść xd
Opublikowano 20 sierpnia 20231 r Zrobią te wersje na ps4/one to we wstecznej będą pewnie dobrze działać na obecnych konsolach xD
Opublikowano 20 sierpnia 20231 r Grę przejść się da, co też normalnie uczyniłem, ale brakuje mi jednego trofeum do platynki (za znalezienie 100 shardów), które się zglitchowało i boli mnie to strasznie, biorąc pod uwagę czas, który w ten tytuł zainwestowałem.
Opublikowano 25 sierpnia 20231 r 9 godzin temu, funditto napisał: A ile trwa przejście fabuły bez robienia na 100% ? Około 25 godzin nabiłem u siebie. Pewnie da się kilka godzin z tego jeszcze uciąć, zrobiłem kilka zadań pobocznych i może kilka skrzynek poukrywanych po zakamarkach wpadło.
Opublikowano 25 sierpnia 20231 r 10 godzin temu, funditto napisał: A ile trwa przejście fabuły bez robienia na 100% ? Ja 15h
Opublikowano 5 września 20231 r Słuchajta, ponoć wypuścili patcha z wydajnością, że niby już lepiej jest w 60ciu klatkach na xsx/ps5. Ktoś może potwierdzi te rewelacje?
Opublikowano 5 września 20231 r "A number of GPU and CPU optimizations – along with disabling Ray Tracing – has resulted in a better player experience, including a solid 60 FPS in Performance mode" Szansa jest, zajęło im ledwo kilka miesięcy wyjebanie RT z konsol 60 FPS. 6 minut temu, Faka napisał: Słuchajta, ponoć wypuścili patcha z wydajnością, że niby już lepiej jest w 60ciu klatkach na xsx/ps5. Ktoś może potwierdzi te rewelacje? Chyba wreszcie konsolowcy mogą próbować 60 klatuniek w Jedi.
Opublikowano 5 września 20231 r Mam gre na celowniku, takze cieszy informacja, ze w koncu to ogarneli. Edytowane 5 września 20231 r przez bebbop
Opublikowano 5 września 20231 r Godzinę temu, Faka napisał: Czekaj, w trybie wydajności rozdzielczość to 800p??? Internal res chyba tak.
Opublikowano 5 września 20231 r 6 godzin temu, Faka napisał: Słuchajta, ponoć wypuścili patcha z wydajnością, że niby już lepiej jest w 60ciu klatkach na xsx/ps5. Ktoś może potwierdzi te rewelacje? Tak. Dobrze to dziala.
Opublikowano 6 września 20231 r Kurde, ale historie ma ta gra. Gameplay tez wspanialy. Teraz jeszcze jak sie gra w tych 60kl/s to w ogole cud miod. Przebija 1 czesc