Opublikowano 15 czerwca 20222 l Cotek a w którym miejscu skończyłeś jedynkę? Może dlatego Ci się dwójka podoba xd a co do ceny to za 200 to już opłacam preordera, za 3,5 nie chcem
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Kurcze nie pamiętam, gdzie skończyłem. Kilka godzin pograłem xD A to jest zabronione żeby dwójka się podobała ? Part II to sztos nad sztosy
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Farciarz ze mnie Chociaż znam ziomków, którym bardziej siadła dwójka, grając chronologicznie, więc nie jest to takie oczywiste wszystko.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Rozdmuchany ten hejt na dwójkę. Jedna z najbardziej imponujących gier ostatniej dekady.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Godzinę temu, Pupcio napisał: Zacząć tlou od dwójki? HORE Moze tak lepiej, zacząć od tej gorszej części, a potem zagrac w mesjasza.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l 3 godziny temu, Wredny napisał: No w oryginale była nawet ruchable, a na tym drugim zdjęciu to taka Krysia spod monopolowego Dokładnie o tobie sobie pomyślałem, bo pamiętam jak smaliłeś do niej cholewki, a teraz jak widać, już nie jesteś taki hop do przodu.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l 4 godziny temu, Bigby napisał: Rozdmuchany ten hejt na dwójkę. Jedna z najbardziej imponujących gier ostatniej dekady. Pewniakiem.Dla mnie cała ta wendetta pokazująca dwa oblicza tej samej histori była czyms wspanialym nawet mimo początkowej antypatii do abby.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l 7 godzin temu, Wredny napisał: No w oryginale była nawet ruchable, a na tym drugim zdjęciu to taka Krysia spod monopolowego No jakby te 9 lat pomiędzy oryginałem, a remakiem dodali do wyglądu bohaterów.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Tess w końcu wygląda tak jak powinna od samego początku - jak styrana, zaprawiona przez świat post-apo około 40 latka. A nie jakaś "ruchable" modelka.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l 11 minut temu, Bigby napisał: Tess w końcu wygląda tak jak powinna od samego początku - jak styrana, zaprawiona przez świat post-apo około 40 latka. A nie jakaś "ruchable" modelka. Raczej chyba nikt nie narzekał na to w oryginale.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Co ja czytam? TLoU zbyt "kolorowe i Unchartedowe"? Jasne, że graficznie było bardzo ładne, ale koło wesołości przygód Nathana Drake'a to nawet nie stało. Paleta barw stonowana, dominują brązy, zgniłe zielenie i odcienie szarości - normalne post-apo, nie żaden odmieniec
Opublikowano 19 czerwca 20222 l Ja np. nie rozumiem tego obecnego trendu remasterowania i remake'owania wszystkiego. Jeszcze jestem w stanie zrozumieć jak się odnawia grę sprzed wielu lat (Medievil chociażby lub trylogia Resident Evil), którym takie unowocześnienie naprawdę pomaga i nowi gracze mogą sobie swobodnie pograć, ale nie The Last of Us. Sam przeszedłem tylko pierwszą część, mam w planach przejście drugiej. Grałem w "jedynkę" już w zremasterowanej wersji na PS4 i tam grafika nie była jakaś paskudna, wręcz przeciwnie mi się podobała. I czy to sens jest płacić 200 złotych za trochę ładniejszą grafikę - moim zdaniem nie. Tym bardziej za grę, która już znasz. Ja jako fan jakiejś serii wolę jak wychodzi następna część a nie to samo co już znam tylko że ładniejsze + oczywiście za pełną cenę. I to nawet nie chodzi o pieniądze, że coś jest drogie - tylko o sens wydawania jako takiego, czy jest to warte wydawania pieniędzy. A TLoU to fajna gra, mi się podobała ale o wiele chętniej sprawdzę drugą część niż zagram kolejny raz w jedynkę.
Opublikowano 19 czerwca 20222 l 5 minut temu, KJL napisał: Ja np. nie rozumiem tego obecnego trendu remasterowania i remake'owania wszystkiego. Łatwa kasa małym nakładem pracy.
Opublikowano 19 czerwca 20222 l Wszyscy wiemy po co powstaje chociaż nikt tego nie chce. Dla mnie to rimejk residenta 4 jest ledwo do przełknięcia a Ci tu dead spejsy i tlou rimejkują xD niedługo anulują gta 6 bo łatwiej będzie zrobić gta 5 remake
Opublikowano 19 czerwca 20222 l 19 minut temu, KJL napisał: I czy to sens jest płacić 200 złotych za trochę ładniejszą grafikę - moim zdaniem nie. 200 zł? 339 kosztuje remake.
Opublikowano 19 czerwca 20222 l A to nie bedzie upgrade'u z juz posiadajacj kopii gry PS3 do PS5 za jedyne 100zl