Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 te zmienione AI co dalej jest głupie jak but wg. przecieków? niektórym to wystarczy chyba przeczytać broszurkę marketingową aby uwierzyć, klient idealny Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Przecież warsztat był w jedynce, jedynie co te parobasy zrobiły to copy/paste animacji z tlou 2. Ai zobaczymy, na fragmentach gameplayu dalej latają jak kurczaki bez głowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 7 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Przecież ich ostatni remaster, gdzie było w zasadzie 0 zmian dostał 88 ... https://opencritic.com/game/12559/uncharted-legacy-of-thieves-collection No i tak samo były narzekania, że niepotrzebny remaster, że wycieli multi itp. Ale z tą różnicą, że można było go kupić za 50PLN i dostawało się drugą grę. Jakby ten remake Part I był na start za 169 zł to odbiór też byłby inny. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Preorder opłacony, trzy i pół bomby z przyjemnościa zapłaciłem i czekam do piatku. Możecie hejtować 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 To dla ciebie jak 75zl jakie trzy i pół bomby Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Co tu hejtować? Zadecydowałeś portfelem, że wspieranie bandyckich rozwiązań to kierunek wart obrania, a sam czujesz się jakbyś to ty miał rację. XDDD Tu nie ma pola do dyskusji. To ja już wolę gaasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 253 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 No to niezłą analizę DF zrobiło. Nie mogę się doczekać aż do tego zasiądę: Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 474 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 orzeł wylądował xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Kogucikowa recenzja Zabieram się za oglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Nic tylko brać i grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 4 minuty temu, wojtas011 napisał: orzeł wylądował xd fajne minusy -> nieadekwatna cena do jakości + brak multi = 9,0 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Obejrzałem reckę ACG a tam na każdym urywku gameplayu auto aim xd To musiała być ciężka przeprawa dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Ja się jakoś chyba pod kamieniem schowałem i nigdy nie ograłem oryginału ani na ps3 ani ps4. No ale ludzie szanuje swoje pieniądze i kupię za 100zł używkę xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 No proszę, a zastanawiali się ludzie kto jeszcze nie grał A nawet na forumku sa tacy ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Wstrzymam się z zakupem do premiery wersji na PS6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) "reactive carpets". Tutaj zaczynam się przekonywać. 16 minut temu, Paolo de Vesir napisał: fajne minusy -> nieadekwatna cena do jakości + brak multi = 9,0 Ale w zasadzie ocena gry nie powinna brać pod uwage cenyb bo jak za rok ktoś znajdzie ją w lombardzie za 120zł to ma się zastanawiać bo oceny zgarniała 7 bo cena rok temu była za wysoka? Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez Rtooj Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Ech teraz z racji tego, że ma wyjść serial Horizon na netflixie w przyszłości, to Sony będzie chciało, żeby Guerrilla games zrobili remake pierwszej części Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 30 minut temu, Homelander napisał: Preorder opłacony, trzy i pół bomby z przyjemnościa zapłaciłem i czekam do piatku. Możecie hejtować To samo. Jako fan serii nie mogłem sobie odpuścić, chociaż podświadomie wiem, że źle robię, bo cena jest za wysoka i myślę że gdyby było to z 200 zł to i takiego dymu by nie robiono ale o ile w przypadku innej gierki miałbym wywalone to tutaj po Part 2 marzyła mi się też jedynka w tej rewelacyjnej oprawie no i taką tu dostanę. Gra jest zresztą zrobiona dla fanów i dla tych co nie grali, nie ma tu nic pomiędzy. https://youtu.be/kJShmdOwA1k Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Na meta 88, czyli tak jak przewidywałem Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Dziwi mnie natomiast to, że Sony nie wrzuciło tego remake'u do plusa. Wiele osób wzięłoby większy tier tylko po to by w to zagrać, a potem już by zostali z abonamentem z przyzwyczajenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 7 minut temu, Rtooj napisał: Ale w zasadzie ocena gry nie powinna brać pod uwage cenyb bo jak za rok ktoś znajdzie ją w lombardzie za 120zł to ma się zastanawiać bo oceny zgarniała 7 bo cena rok temu była za wysoka? Poniekąd się zgadzam, ale tu trzeba spojrzeć na to całościowo (zwłaszcza, że cyfra w czasie nie tanieje). Wycinanie zawartości i sprzedawanie tego jak nowego AAA? To jest zbrodnicza zagrywka. Jak Nintendo sprzedało 3 romy w limitowanym nakładzie to ludzie słusznie suszyli im za to głowę, jak remaster trylogii GTA okazał się kaszaną to również, a teraz mamy pobłażać ND, bo przecież ktoś mógł nie grać? Tak się nie godzi po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Nie poblazać, po prostu nie kupować. Ja rządzę moim portfelem a nie kto inny. Ale dawanie tej grze mniej niz 8 to patrzenie krótkowzroczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 5 minutes ago, WisnieR said: Dziwi mnie natomiast to, że Sony nie wrzuciło tego remake'u do plusa. Wiele osób wzięłoby większy tier tylko po to by w to zagrać, a potem już by zostali z abonamentem z przyzwyczajenia. No ale jak to? Przecież to wielkobudzetowa gra zrobiona z rozmachem, tego nie da się sfinansować abonamentem. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Ja myślę że dla "recenzentów" to była najłatwiejsza recka do napisania. Idealnym przykładem jest ta na ppe, hej przecież to Tlou i to ładniejsze! Dramat kurwa, chciałbym żeby sprzedało się tego jak najmniej by takie praktyki nie miały miejsca. Dobrze ze w mojej głowie na słowo REMAKE mam w głowie Resident Evil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Nintendo w Marianach 3D podbiło rozdziałkę i tyle, nic więcej. Co zrobiło Rockstar z trylogią nawet szkoda gadać. TLoU Part I to raczej ta półka co remake Zeldy Wind Waker (pełna cena), Resident Evil na GCN (pełna cena), czy Shadow of the Colossus (nie pamiętam, chyba 40$ było). I poziom niżej niż RE 2/3 czy FFVII. Uważam, że nie ma co dyskutować za bardzo o cenie, jest jaka jest. Wszyscy by woleli taniej, a jak ktoś nie chce płacić pełnej to niech poczeka i tyle, co zrobić. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi