Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No Sekiro jest tylko jedno, ale nie byłbym taki surowy dla souslikeów. Ja tam lubię 

• Odpowiedzi 366
  • Wyświetleń 41 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

a tjerego pytałeś jak mu działa?

• SunaGuidesPL
    SunaGuidesPL

Jak farmić rzadkie wyposażenie (5 gwiazdek), Qi i Miedziaki (Coppers), łatka 1.04, w NG+. Mój szybki poradnik - mam nadzieję, że komuś pomoże. Pozwoli na lepsze przygotowanie na wyższe poziomy trudnoś

Opublikowano
8 minut temu, drozdu7 napisał:

No Sekiro jest tylko jedno, ale nie byłbym taki surowy dla souslikeów. Ja tam lubię 

Mnie kompletnie nie kupują, w dodatku mam wrażenie że co chwile jakaś gra musi mieć elementy soulsów, bo w sumie taki trend nieważne czy pasuje to czy nie.

wstretny kierunek sobie branzunia objeła

Opublikowano

image.thumb.jpeg.0cefcc1056164c4cc9b190aacc73b3b8.jpeg

Opublikowano

Serio wezyr może hobby zmień? Wymień jedna grę idealna i nie pisz ze to wow. 

Opublikowano

13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

mam kontynuować?

Prosimy mordo, nie daj nam czekać.

A co co do samej gry to oby wyszedł sztos. Soulslike to najlepszy gatunek ostatnich 10 lat, ale to tylko dla chadgraczy co mają skilla w łapie, silną psychikę i wybitny iloraz inteligencji co by zrozumieć fabułę. Nie każdy jest tak wspaniały jak ja, więc rozumiem krytykę.

Opublikowano
59 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

a soulsy oczywiście jebać

3A5DCB47-5482-4CDF-B1CB-3BC012EB4CE9.gif.b886c99c886c7569445df750ba80e62b.gif

Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Donkey Kong 64

Turok 2

Sztosy :kekw:

Opublikowano

Nie no, jak tak człowiek czyta posty Paolo (nawet nie ostatnio, tylko w ogóle), to dochodzi się do wniosku, że on na grach to się nie zna. Ta gra zła, ten gatunek zły, w to nie grał, w tamto nie grał, trzy konsole ma chłop, powinien łykać nowe tytuły (bogactwoxd Game Passa i Plusa umożliwia to), a tu czytasz od 10 lat, że poluje na 3DS i Vitę, już prawie kupił, już prawie! Kupuje Asasyna III za 70 złotych, nawet w niego nie gra. Albo gość ma kryzys, tzw. Niegranie w gry, albo po prostu, no trzeba to napisać, pierdoli głupoty i tyle. Smutne to w sumie :pechowiec:

O WoWie z szacunku nie chciałem wspominać.

Opublikowano
23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nioszek to kawał dobrego slashera

Chyba jednak nie. Widziałeś kiedyś slashera ze staminą?

Opublikowano

Ale Soulsy też nie są R1R1R1o-o-o, no chyba, że zagrałeś w nie 3 minuty, bo w takim czasie to może się tak wydawać. Formula gameplayowa w soulsikeach jest już trochę wyeksploatowana, ale protoplasta gatunku i jego sequele mają kurna złożony system, no.

Opublikowano

nie mają. mega prostackie gry, co tylko udowadniają laski przechodzące te gry na macie tanecznej,

Opublikowano

Z mojej strony EoT, bo nie chce mi się dalej tłumaczyć coś co tłumaczyłem już wielokrotnie. Nie, R1, R1, R2 to też nie jest combo. Soulsy są drewniane w systemie walki niesamowicie, może z wyłączeniem BB które eksperymentowało z formułą combo przy zmiany oręża i dołączyło broń palną, ale BB jest jednorazowym wystrzałem, a jak powstaje coś z elementami soulike to najcześciej opiera się na rdzeniu serii, a nie wariacji z Yharnam. Nie, nie przeszedłem żadnych soulsów. Nie dlatego, że są trudne tylko w pewnym momencie męczy mnie formuła która polega zawsze na tym samym - wejdź w nową lokację, naucz się jej, zabij bossa. Powtórz przez 3 generacje konsol.

Kiedyś był trend FPS-ów to ludzie słusznie pisali, że już wystarczy, że nie wszyskim gatunkom FPP pasuje i czasem cierpią na tym gry inne tytuły i osoby które od początku tego gatunku nie trawiły. To samo jest obecnie z open-worldami albo elementami GAAS-ów czy grami competitive. Nawet jeśli coś lubisz to po prostu widzisz, że w pewnym momencie jest za dużo. Tak jak dzisiaj graczom jeży się włos na głowie, bo słyszą, że gra będzie GAAS (cokolwiek to znaczy) tak ja mam jak słyszę o kolejnych soulsach. Smutam, że jak jest powszechna akceptacja jebania multiplayera, GAAS-ów, WoWa (w którą kurwa NIKT z was nie grał), ale jak powiesz coś na soulsy to jest od razu HOL' UP BOI GIT GUD PRAISE TA SUN.

Z mojej strony dyskusję kończę. Serio, nie jestem waszym wrogiem.

P.S. i trochę polaczkowo, zawistnie życzę wam aby trafił kiedyś trend którego nie znosicie i nie będzie utrzymywał się dwa lata, a trzy generacje. Zmiana optyki dobrze wam zrobi.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

P.S. i trochę polaczkowo, zawistnie życzę wam aby trafił kiedyś trend którego nie znosicie i nie będzie utrzymywał się dwa lata, a trzy generacje. Zmiana optyki dobrze wam zrobi.

A niech się pojawi. Co nie znaczy, że będziemy wchodzić do każdego tematu i pisać, że gra X, Y albo Z jest drewniana i w ogóle po chuj ludzie się jarają tym gównem.

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Już jest, to się nazywa "ubisoft game" i jest grany od 3 generacji.

Opublikowano

No niestety nie wszystkim będzie pasował aktualny trend, dla nas fanów soulsów rok 2023 będzie świętem, Wo long, lies of P, lords of fallen, Wukong od chińczyków, i jeszcze nowa nieujawniona gra od Fromsoftware i wiele innych, nie mogę się doczekać :banderas:  .