WisnieR 2 698 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Czy ktoś już dał radę Tytanowi? Mam 19lvl no i męczę się z nim. Cudowny to jest system walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego ej, ale nie wchodzcie do tematu i nie wrzucajcie calej wypowiedzi w spoiler. napiszcie pare zdan albo jedno na gorze z jakiego fragmentu gry to spoiler. chuj wie czy to cos w rodzaju "jest X wyscigow czokobo" czy "wszyscy gina na koncu i nie bedzie part 3" 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: @Wredny Polecam ograć jednak ten CC, albo przynajmniej poznać jego fabułę, bo Rebirth czerpie mocno z tego tworu Dobre wieści, bo czeka remake na odswiezenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 116 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego (edytowane) Dziadersy co pamiętają orginał, czy bardzo się fabuła zmieniła ? Edytowane 29 Lutego przez Alpha Trion 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Wpadły pierwsze dobre karty. Ta gra jest satysfakcjonująca jeśli chodzi o zawartość. Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego (edytowane) 57 minut temu, Alpha Trion napisał: Dziadersy co pamiętają orginał, czy bardzo się fabuła zmieniła ? I tak i nie Edytowane 29 Lutego przez tlas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pavlis 12 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Kończę miejscówę z dema i wydaje mi się, że graficznie jest lepiej niż w demie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 5 minut temu, Pavlis napisał: Kończę miejscówę z dema i wydaje mi się, że graficznie jest lepiej niż w demie. Jest lepiej. Też to zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Kończę miejscówę z dema i wydaje mi się, że graficznie jest lepiej niż w demie. Masz rację, wydaję ci się : xd :Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Dzialamy! Muzyczka podczas instalacji robi robote 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pavlis 12 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Czy ja wiiiim, wydaje się to jednak nieco ostrzejsze i inne oświetlenie, w demo grałem dawno, acz tak rzuciło się w oczy, bo w demie to potrafiło przewertować między oczy. Btw. Steelbuczek sztoooooos, w gratisie bardziej spoooko, do każdej wersji przedpremierowej dodają tegoż czy jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Zależne od lokacji, w zamkniętych cała gra wygląda ostrzej, po prostu jest wtedy wyższa rozdzielczość postaci i obiektów dookoła, performance dla mnie jest wystarczający, by być lepszym niż 30 fps z turbogiga ostrą graficzką. Czy lepiej niż w obu demach? Może minimalnie, ale bardziej zależne od lokacji i scen. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego No tak działa rozdzielczość dynamiczna.Chvi mi w doope wziąłem, trzeba będzie się upodlic w 30 FPS.< Lokowanie produktu >Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Szybko wrzucili analizę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pavlis 12 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego (edytowane) Noooo… ale design tego miasta oraz ilość detali . I jeszcze taka dziwostka jaką zauważyłem, jak kolory standardowo na około 60 w tv, to gra wyglada strasznie blado i jest niemal wyprana z kolorów, u mnie żeby to wyglądało kolory podkręcałem niemal na maksa, dziwne bo 98 procent innych gier jak dam kolory na maksa to grać się nie da, łapcie porównanie Spoiler Edytowane 29 Lutego przez Pavlis Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego ogralem 2 tyg temu remake i dla mnie slabizna to była 7/10 maks, w remejku przeszkadzaly mi fillery i sztuczne wydluzanie zbędne gry po prostu nudne to jak huj było. Jak ta druga czesc, wydaje sie ze sie bardziej postarali ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Z tym tytanem to ciężka przeprawa jest, powodzenia z nim wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego (edytowane) 56 minut temu, Sig napisał: ogralem 2 tyg temu remake i dla mnie slabizna to była 7/10 maks, w remejku przeszkadzaly mi fillery i sztuczne wydluzanie zbędne gry po prostu nudne to jak huj było. Jak ta druga czesc, wydaje sie ze sie bardziej postarali ? Niby tak ale ja bym odczekał aż się miesiąc miodowy skończy i wtedy się poczyta wrażenia. FF16 też miał być wspaniały. Edytowane 29 Lutego przez tlas Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Ależ to Kalm jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 132 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2 godziny temu, Pavlis napisał: Noooo… ale design tego miasta oraz ilość detali . I jeszcze taka dziwostka jaką zauważyłem, jak kolory standardowo na około 60 w tv, to gra wyglada strasznie blado i jest niemal wyprana z kolorów, u mnie żeby to wyglądało kolory podkręcałem niemal na maksa, dziwne bo 98 procent innych gier jak dam kolory na maksa to grać się nie da, łapcie porównanie Ukryj zawartość Raczej nie kolory u góry są problemem, tylko zbyt wysoka gama. Wszystko jest prześwietlone. Spróbuj zamiast zwiększać kolor to zmniejszyć gammę, obraz przestanie być tak prześwietlony i kolory nabiorą rumieńców i nie będą tak przejaskrawione jak na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Odpaliłem FF7R i już po pierwszych 30 min jestem pogubiony co się dzieje xd Czuje się jakbym zaczął oglądać serial w połowie, chyba będę chciał dokończyć prequel, bo sam filmik "story so far" nie przypomniał mi końcowych wydarzeń w wystarczający sposób i już nie kojarzę tych zawiłości timelinów i "duchów" co broniły przeznaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Ej co jest z tą grą?Pop up jest prze okrutny.Wszystko doczytuje się pod samym nosem.Nawet w malutkim pokoiku robisz 3 kroki w tył i znikają kwiaty albo rączki od kubków itd.Czy ten UE4 tak ma czy wtf.W reckach mówili jaki to jest widok po horyzont a tu aż oczy bolą od jakichś gliczy graficznych.Mam wrażenie jakbym grał w betę za 3 bomby.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Jak ktoś narzekał, że Remake to rynna to Rebirth go zaskoczy. Gram już 8h i cały czas zamiast fabuły robię side questy i czyszczę mapę. POTĘŻNY TYTUŁ.Tytan padł póki co na pierwszym poziomie. Wierzę, że na full might dam kiedyś radę xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego To takie przykłady ale w Kalm to jest festiwal gliczy graficznych i pop up.Fakt że miasto wygląda pięknie i jest to duży progres w porównaniu do korytazowego remake Tak samo mega opcja że w końcu drużyna się rozdziela w mieście i można ich znaleźć w różnych miejscach, pogadać i wzmocnić więź ( takie ale private actions z innych jrpg)Generalnie to po kilku h uważam że ta gra zjada 16 i wypluwa doopa pod kątem designu i fajnalowosci.Mimo wszystko nie mam klapek na oczach i grając z 2m na dużym tv wiedzę że technicznie jest wiele do poprawy.Nie wiem czy reinstall nie zrobię bo to aż nie możliwe żeby tekstury odczytywały się tak nachalnie pod samym nosem.I to czasem, całe budynki, ludzie itd.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego To masz jakiś bug. Bo gra działa i wygląda rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi