Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, oFi napisał(a):

Switch 2 będzie miał raytracing?

Na pewno będzie gaytracing.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 624,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
11 godzin temu, messer88 napisał(a):

Ofi jak tam astrobot? 

Czekam na DLC by mieć ultymatywne doświadczenie :wub:

Opublikowano
11 minut temu, messer88 napisał(a):

giveaway

Jedyny giveaway to do paczkomatu ;)

Opublikowano
19 godzin temu, Pupcio napisał(a):

Switch 2 będzie miał gry wideo. Coś obcego dla posiadaczy plejkurewki 5

Zamknij mordę 

20240906_225433.jpg

A za moment 

:banderas:

Opublikowano

Pokrytyspermą ograł z tego aż 2 szroty :banderas:  niesamowite ai, myśle że może się równać z tym srającego konia z rdr2 :) 

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):

Ja pierdole, ale tego SH2 się będzie ogrywalo w ultra detalach 120fps minimum. A na plejce co? 720p i mleczko które doda pewnie klimatu czerni hahahaha

Ogra się na pro za te x lat jak już blubery załatają wszystko :nosacz3:

Opublikowano
3 godziny temu, Pupcio napisał(a):

Pokrytyspermą ograł z tego aż 2 szroty :banderas:  

Nawet jednego nie dał rady w calości. :kekw:

Opublikowano
W dniu 18.09.2024 o 19:41, Pupcio napisał(a):

Switch 2 będzie miał gry wideo. Coś obcego dla posiadaczy plejkurewki 5

Nie przesadzaj pupcio, plejkurewka dostanie kolejne remastery

https://www.eurogamer.pl/remaster-horizon-zero-dawn-niespodzianka-na-premiere-ps5-pro-gra-dostala-kategorie-wiekowa

Niesamowita sprawa, kolejne remastery gierek z ps4 za 3 bomby, zapewne najlepsze do ogrania na ps5 pro za 4 klocki bo będzie „przepaść” względem zwykłej plejki

wy kurwa wstydu nie macie że wspieracie te chujowa firmę xD ja też nie bo kupiłem hełm do grania w samochodzik, gardzę sobą. 

Opublikowano

Widziałem, że Astro Bot już podbija pchli targ. Wiecie klapy, że jak kupicie PRO, to dokładacie cegiełkę do śmierci rytuału zwanym "run do paczkomatu"? :)

Opublikowano

Dlaczego ta niedoceniona skrzywdzona przez dziennikarzy perełka miałaby się nie sprzedać ?

A tak w sumie to chyba będą pierwsze gry Sony które najpierw ukazały się na PC.

Tylko tam nazywały się "suwaki w prawo" a tu Remaster za 359zl

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

Bez kitu. Nie wiem po cholerę ten remaster skoro to już chodzi w jakiejś tam wyższej rozdzialce i w 60 FPS. Dodadzą odbicia w kałużach i znowu fosy polecą na pysk. To samo hzd. 

Opublikowano
25 minut temu, Jakim napisał(a):

Bez kitu. Nie wiem po cholerę ten remaster skoro to już chodzi w jakiejś tam wyższej rozdzialce i w 60 FPS. Dodadzą odbicia w kałużach i znowu fosy polecą na pysk. To samo hzd. 

Po to żeby zarobić niewielkim kosztem ;)

Opublikowano

Remaster średniutkiej gry 7/10 :yao: Niech po prostu zrobią drugą część, tylko porządnie. Bo świat i założenia super

Opublikowano
5 minut temu, Homelander napisał(a):

Days Gone bliżej 5 w takim razie, bo sztos z tego żaden

Typowy średniak ale klapy to najlepsza klientela świata, płaca za patche pełną cenę, co generację :gachigasm:

Opublikowano

sony w końcu odkryło sposób na nieskończone pieniążki. Co generacje robić model z pofarbowanym plastikiem na szaro+remastery gier z poprzedniej generacji za 3 i pół bomby.

Czy fani sony są niepełnosprawni na umyśle? Nie odpowiadajcie, to pytanie retoryczne bo na forum mamy dużo dowodów na to że są :) 

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

ratchet

A weź jeszcze naświetl co było magicznego w tej szczelance? ;)

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):

Do mnie już dotarło, że magia Sony wyparowała 4 lata temu. 

No może returnal i ratchet to były podrygi ostatnie. 

Ta magia Sony to taka magia jak wróżki audiotele. Trzeba być najebany albo na prochach i magia od razu działa xd