Opublikowano 18 września 202418 wrz 1 godzinę temu, oFi napisał(a): Switch 2 będzie miał raytracing? Na pewno będzie gaytracing.
Opublikowano 19 września 202419 wrz 11 godzin temu, messer88 napisał(a): Ofi jak tam astrobot? Czekam na DLC by mieć ultymatywne doświadczenie
Opublikowano 19 września 202419 wrz 11 minut temu, messer88 napisał(a): giveaway Jedyny giveaway to do paczkomatu
Opublikowano 19 września 202419 wrz 19 godzin temu, Pupcio napisał(a): Switch 2 będzie miał gry wideo. Coś obcego dla posiadaczy plejkurewki 5 Zamknij mordę A za moment
Opublikowano 19 września 202419 wrz Pokrytyspermą ograł z tego aż 2 szroty niesamowite ai, myśle że może się równać z tym srającego konia z rdr2
Opublikowano 19 września 202419 wrz Ja pierdole, ale tego SH2 się będzie ogrywalo w ultra detalach 120fps minimum. A na plejce co? 720p i mleczko które doda pewnie klimatu czerni hahahaha
Opublikowano 19 września 202419 wrz 2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a): Ja pierdole, ale tego SH2 się będzie ogrywalo w ultra detalach 120fps minimum. A na plejce co? 720p i mleczko które doda pewnie klimatu czerni hahahaha Ogra się na pro za te x lat jak już blubery załatają wszystko
Opublikowano 19 września 202419 wrz 3 godziny temu, Pupcio napisał(a): Pokrytyspermą ograł z tego aż 2 szroty Nawet jednego nie dał rady w calości.
Opublikowano 19 września 202419 wrz W dniu 18.09.2024 o 19:41, Pupcio napisał(a): Switch 2 będzie miał gry wideo. Coś obcego dla posiadaczy plejkurewki 5 Nie przesadzaj pupcio, plejkurewka dostanie kolejne remastery https://www.eurogamer.pl/remaster-horizon-zero-dawn-niespodzianka-na-premiere-ps5-pro-gra-dostala-kategorie-wiekowa Niesamowita sprawa, kolejne remastery gierek z ps4 za 3 bomby, zapewne najlepsze do ogrania na ps5 pro za 4 klocki bo będzie „przepaść” względem zwykłej plejki wy kurwa wstydu nie macie że wspieracie te chujowa firmę xD ja też nie bo kupiłem hełm do grania w samochodzik, gardzę sobą.
Opublikowano 19 września 202419 wrz Widziałem, że Astro Bot już podbija pchli targ. Wiecie klapy, że jak kupicie PRO, to dokładacie cegiełkę do śmierci rytuału zwanym "run do paczkomatu"?
Opublikowano 20 września 202420 wrz To teraz w myśl zasady Sony jak się Days Gone Remaster dobrze nie sprzeda, to nie dostaniemy Days Gone Remake na PS6.
Opublikowano 20 września 202420 wrz Dlaczego ta niedoceniona skrzywdzona przez dziennikarzy perełka miałaby się nie sprzedać ? A tak w sumie to chyba będą pierwsze gry Sony które najpierw ukazały się na PC. Tylko tam nazywały się "suwaki w prawo" a tu Remaster za 359zl Edytowane 20 września 202420 wrz przez drozdu7
Opublikowano 20 września 202420 wrz Bez kitu. Nie wiem po cholerę ten remaster skoro to już chodzi w jakiejś tam wyższej rozdzialce i w 60 FPS. Dodadzą odbicia w kałużach i znowu fosy polecą na pysk. To samo hzd.
Opublikowano 20 września 202420 wrz 25 minut temu, Jakim napisał(a): Bez kitu. Nie wiem po cholerę ten remaster skoro to już chodzi w jakiejś tam wyższej rozdzialce i w 60 FPS. Dodadzą odbicia w kałużach i znowu fosy polecą na pysk. To samo hzd. Po to żeby zarobić niewielkim kosztem
Opublikowano 20 września 202420 wrz Remaster średniutkiej gry 7/10 Niech po prostu zrobią drugą część, tylko porządnie. Bo świat i założenia super
Opublikowano 20 września 202420 wrz średniutka gra to jest 5/10 zepsuty dzisiejszym ,,dziennikarstwem'' kolego @Homelander 7/10 to jest sztos w chuj
Opublikowano 20 września 202420 wrz 5 minut temu, Homelander napisał(a): Days Gone bliżej 5 w takim razie, bo sztos z tego żaden Typowy średniak ale klapy to najlepsza klientela świata, płaca za patche pełną cenę, co generację
Opublikowano 20 września 202420 wrz sony w końcu odkryło sposób na nieskończone pieniążki. Co generacje robić model z pofarbowanym plastikiem na szaro+remastery gier z poprzedniej generacji za 3 i pół bomby. Czy fani sony są niepełnosprawni na umyśle? Nie odpowiadajcie, to pytanie retoryczne bo na forum mamy dużo dowodów na to że są
Opublikowano 20 września 202420 wrz Do mnie już dotarło, że magia Sony wyparowała 4 lata temu. No może returnal i ratchet to były podrygi ostatnie.
Opublikowano 20 września 202420 wrz 4 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): ratchet A weź jeszcze naświetl co było magicznego w tej szczelance?
Opublikowano 20 września 202420 wrz 3 godziny temu, Donatello1991 napisał(a): Do mnie już dotarło, że magia Sony wyparowała 4 lata temu. No może returnal i ratchet to były podrygi ostatnie. Ta magia Sony to taka magia jak wróżki audiotele. Trzeba być najebany albo na prochach i magia od razu działa xd