Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 624,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
44 minutes ago, Shago said:

Tymczasem na PC jak król wymagające o wiele mniej mocy i dające o wiele lepsze wrażenia 3440 x 1440 

Ciekawe czy kiedyś gównokonsole będą obsługiwały ten format bo odkąd mam taki monitor to mi się nie chce grać na konsoli w 16:9.

Opublikowano

No mnie właśnie też. Przeszedłem tak God of War, RE3, RE4 i kilka innych gier i to jest absolutny sztos. Tekken 8? Diablo 4? MFS? Hades? Wszystko daje o wiele lepsze wrażenia jak zwykłe 16:9.

Opublikowano

Tak chujowo wygląda każdy pokaz sony. Jechać to z nimi można było na pierwszym a nie na 20, nudy. 

Opublikowano

No przy tym jaka jest jakość eventów w tym roku to ten czerwcowy pokaz MS był iście epicki

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):

Czemu nie jedziecie ostro z tym pokazem zieloni? Przecież to taka chujnia była, że można do spodu.

Nie ma sensu kopać leżącego.

Po tym jakiej jakości pokazy serwuje Sony swoim fanom w ostatnich latach śmiech ustapił miejsca współczuciu. 

Ale hej, nie traćmy wiary, w końcu odbędzie się ten zaginiony Showcase i PlayStation w końcu zaora

Opublikowano

wyżej podnosić tę dupe klapy zayebane :) 

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał(a):

wyżej podnosić tę dupe klapy zayebane :) 

Znajdź kogoś kto nie ma jeszcze co najmniej 3 licencji na tą grę, to dam Ci klauna w prezencie :). 

Opublikowano

Wyżej Krychu, pan sony już się zbliża:gachigasm:

Opublikowano

chyba trzeba prewencyjnie zakupić w końcu to days gone jakby sytuacja z remasterem miała wyglądać podobnie. 

Opublikowano
23 godziny temu, Wojtq napisał(a):

Zaczynam coraz bardziej wierzyć, że Santa Monica i Naughty Dog przygotowują cross-geny na premierę PS6, bo nie zobaczymy ich gier przed 2027. 

Line-up exów (własnych lub czasowo podkupionych) na 2025: 

- Death Stranding 2

- Ghost of Yotei

- Phantom Blade 0

Zakładając 5 lat developmentu gier wychodzi na to, że 2026 to hipotetycznie czas na:

- Wolverine (Insomniacy akurat szybko robią te gry)

- Nową grę od Bend (Days Gone wyszedł w 2019)

- Nową grę od Housemarque (Returnal wyszedł w 2021)

- Nowa grę od Bluepoint (remake Demon's Souls wyszedł w 2020).

2027 to może może:

- Nowa gra od Naughty Dog (TLOU2 wyszło wprawdzie w 2020, ale masę czasu stracili na niewypalonyn multiku)

- nowa gra od Santa Monica (GoW Ragnarok wyszedł w 2022)

- nowa gra od Guerilla (Horizon 2 wyszedł w 2022).

Na bank któraś z tych gier z 2027 przesunie się na 2028, więc oto mamy właśnie cross geny.

Ty chyba naprawdę jesteś optymistą. Nie będzie żadnych cross genów. Te gry wyjdą pod koniec żywota PS5, a potem będą miały remastery za 4 bomby na PS6 :)

Opublikowano

Jakie to Sony to są kurwy to ja nie wierzę :) co oni odjebali z tym Horizonem xd

Znaleźli idealny sposób na wydojenie swoich akolitów. 

Opublikowano
4 godziny temu, drozdu7 napisał(a):

Jakie to Sony to są kurwy to ja nie wierzę co oni odjebali z tym Horizonem xd

Znaleźli idealny sposób na wydojenie swoich akolitów. 

A ci i tak z tubka wazeliny grzecznie się wypinają polujące na preorderek     PS4.75 pro. Chciałbym mieć takich fanów którzy wszystko lykna z uśmiechem. 

Opublikowano

Przecież na takie coś moim zdaniem powinien być paragraf. Nie dziwne że potem ludzie gadają że cyfra zła, a jak ma nie być jak kochane Sony rucha centralnie bez mydła xd 

Jak gry będą po 5stow to też pewnie dzięki tym niebieskim kurwom co myślą że ich ekskluzywne wydmuszki to jest towar wybrany.

Ale zaraz i tak przyleciałby Kryszak i ekipa sdf żeby wytłumaczyć że tak musi być i jest ok 

Nie no zagrzany od wczoraj jestem 

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

niektórym to wsadzisz gorący śrubokręt w dupę to się ucieszą bo zimno dzisiaj, nie znoszę tych growych optymistów sam jest sceptykiem i wolę jebanie po branżuni niż życie w kłamstwie. 

Opublikowano

Mieliście tak kiedyś?

Zrzut ekranu 2024-09-26 154207.png