Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Bardziej zastanawiające jest , czemu ktoś kupuje xboxa, najdroższą konsole na rynku z najuboższym line upem.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 3 minutes ago, Shen said:Bardziej zastanawiające jest , czemu ktoś kupuje xboxa, najdroższą konsole na rynku z najuboższym line upem.Ten słaby lineup to brak tych 3 exów z PS5?
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Klapy z chorobą psychiczną w ekstazie, bo mogą po 20 Latach zagrać w końcu w pierwsze Gearsy. Winszuję cierpliwości, tłumaczy poniekąd jak tak długo wytrzymaliśmy jebane bezgrowie jakie zafundowało Wam Sony.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. najważniejsze, że w te gierki MSu można zagrać ale na szczęście nie trzeba
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Dlatego nigdy nie traktowałem xboxa i zielonych cweli na poważnie. Chłopy wolą zalew gier na 7 o których zapomną za miesiąc od gier wybitnych które będą pamiętać do grobowej deski. To nie są gracze, to są zielone lamusy. :) dobrze że zdech ten xbox bo nie mogę się tak wkurwiać na stare lata
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 2 godziny temu, Shen napisał(a):to niezle leżyChłop pograł w Returnala 3h a w PoPa 2h i narracja nie ma w co grać.Może Ty po prostu dobrych gier nie lubisz?
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 5 minut temu, Pupcio napisał(a):Dlatego nigdy nie traktowałem xboxa i zielonych cweli na poważnie. Chłopy wolą zalew gier na 7 o których zapomną za miesiąc od gier wybitnych które będą pamiętać do grobowej deski. To nie są gracze, to są zielone lamusy. :) dobrze że zdech ten xbox bo nie mogę się tak wkurwiać na stare lataCo Ty pierdolisz Ronin? Ty siedzisz na laptopie grając na emulatorku w Darkwatcha, a teraz wykupiłeś Gamepassa od Pana Spencera ale nie wypada mówić bo koledzy patrza. Będą mieli z Ciebie pociechę Nintendowcy, jak już im z doopy wyjdziesz ;)
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 6 minut temu, WisnieR napisał(a):Chłop pograł w Returnala 3h a w PoPa 2h i narracja nie ma w co grać.Może Ty po prostu dobrych gier nie lubisz?Zapomniałeś o 3h w Robocopa, tez dobry szpil
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Drozdu? To ten gość co płacze z bólu jak odpala grę wideo BO ICH NIENAWIDZI? Sieka :)
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Returnal spoko, kupiłem go nawet w pudełku jak mi się Plus skończył tylko ten napęd taki głośny, że nie mam ochoty płyty wkładać. RoboCopa też kiedyś kupię a PoP wygląda jak gra z komórki.Poza tym, PoP i RoboCop to nie exy, a przecież jak coś nie jest exem to uznajemy, że się nie liczy. Tak czy nie? Bo narracja sonowskich szurów jest zmienna.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. No zaczęło się od tego, że na ps5 nie ma w co grać i konsola leży, a potem się okazało, że to jego główna platforma do grania.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Just now, Shen said:No zaczęło się od tego, że na ps5 nie ma w co grać i konsola leży, a potem się okazało, że to jego główna platforma do grania.główna platforma xDDD odpaliłem na niej 12 gier w tym Sly z PS2 i remaster remastera TLOU1. Główna platforma to boski Steam Deck OLED
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Klapy w amoku są w szoku, że na PlaySmieciu można spędzić więcej niż 1h w demie Astrogniota! Tak gnomy, dzięki MSowi możecie w końcu pograć w jakieś GRY! :)
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 6 godzin temu, Czoperrr napisał(a):Powinno się prowadzić jakieś badania dlaczego gracze kupują gorzej wykonany sprzęt jakim jest PS5 po to by grać w gry Xboxowe.Pewnie po to żeby grać w takie sztosy, i to tylko JEDEN ROK!!!!11 Niesamowite Królestwo Niebieskie.A jeszcze brakuje Silenta 2 i Malpiszona
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Co to, jakaś wariacja "Gdzie Jest Wally", tylko ze spinem że trzeba znaleźć eksa? Ten najbardziej na prawo.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Na xboxie nie zagrasz, w przeciwieństwie do forzy girsow czy innych gier microsftu na PS5 Taka to jest różnica przegrywy z zielonego szamba
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. I pewnie poza konsolą plejstulejszyn też nie zagram we wszystko co na skrinie? Wklejać multiplatformy i się pysznić, niezłe zrycie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Jarać się gównami na fioletowo i niedojebaną podróbką Mario xDDDDD Litooooości.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 7 godzin temu, Shen napisał(a):No zaczęło się od tego, że na ps5 nie ma w co grać i konsola leży, a potem się okazało, że to jego główna platforma do grania.Chłop nieźle odklejony, konsola się kurzy od listopada a tu cały kwiecień grał naSony i marzec no statystyk się nie ukryje tylko po co ta hipokryzja i zmienianie faktów :D
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 godziny temu, YETI napisał(a):Pewnie po to żeby grać w takie sztosy, i to tylko JEDEN ROK!!!!11 Niesamowite Królestwo Niebieskie.A jeszcze brakuje Silenta 2 i Malpiszona Pomyliłeś tematy, miałeś się wypowiedzieć tutaj:Wieści gminne i inne: re-reloaded - Hyde Park - Forum PSX Extreme