Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Bardziej zastanawiające jest , czemu ktoś kupuje xboxa, najdroższą konsole na rynku z najuboższym line upem.

• Odpowiedzi 33,2 tys.
  • Wyświetleń 631,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
3 minutes ago, Shen said:

Bardziej zastanawiające jest , czemu ktoś kupuje xboxa, najdroższą konsole na rynku z najuboższym line upem.

Ten słaby lineup to brak tych 3 exów z PS5?

Opublikowano

Klapy z chorobą psychiczną w ekstazie, bo mogą po 20 Latach zagrać w końcu w pierwsze Gearsy. Winszuję cierpliwości, tłumaczy poniekąd jak tak długo wytrzymaliśmy jebane bezgrowie jakie zafundowało Wam Sony.

Opublikowano

najważniejsze, że w te gierki MSu można zagrać ale na szczęście nie trzeba

Opublikowano

Dlatego nigdy nie traktowałem xboxa i zielonych cweli na poważnie. Chłopy wolą zalew gier na 7 o których zapomną za miesiąc od gier wybitnych które będą pamiętać do grobowej deski. To nie są gracze, to są zielone lamusy. :) dobrze że zdech ten xbox bo nie mogę się tak wkurwiać na stare lata

Opublikowano
2 godziny temu, Shen napisał(a):

to niezle leży

Przechwytywanie.JPG

Przechwytywanie2.JPG

Przechwytywanie3.JPG

Chłop pograł w Returnala 3h a w PoPa 2h i narracja nie ma w co grać.

Może Ty po prostu dobrych gier nie lubisz?

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał(a):

Dlatego nigdy nie traktowałem xboxa i zielonych cweli na poważnie. Chłopy wolą zalew gier na 7 o których zapomną za miesiąc od gier wybitnych które będą pamiętać do grobowej deski. To nie są gracze, to są zielone lamusy. :) dobrze że zdech ten xbox bo nie mogę się tak wkurwiać na stare lata

Co Ty pierdolisz Ronin? Ty siedzisz na laptopie grając na emulatorku w Darkwatcha, a teraz wykupiłeś Gamepassa od Pana Spencera ale nie wypada mówić bo koledzy patrza.

Będą mieli z Ciebie pociechę Nintendowcy, jak już im z doopy wyjdziesz ;)

Opublikowano
6 minut temu, WisnieR napisał(a):

Chłop pograł w Returnala 3h a w PoPa 2h i narracja nie ma w co grać.

Może Ty po prostu dobrych gier nie lubisz?

Zapomniałeś o 3h w Robocopa, tez dobry szpil

Opublikowano

Drozdu? To ten gość co płacze z bólu jak odpala grę wideo BO ICH NIENAWIDZI? Sieka :)

Opublikowano

Returnal spoko, kupiłem go nawet w pudełku jak mi się Plus skończył tylko ten napęd taki głośny, że nie mam ochoty płyty wkładać. RoboCopa też kiedyś kupię a PoP wygląda jak gra z komórki.

Poza tym, PoP i RoboCop to nie exy, a przecież jak coś nie jest exem to uznajemy, że się nie liczy. Tak czy nie? Bo narracja sonowskich szurów jest zmienna.

Opublikowano

pierdoli jak potłuczony. Jak to xbot :)

Opublikowano

No zaczęło się od tego, że na ps5 nie ma w co grać i konsola leży, a potem się okazało, że to jego główna platforma do grania.

Opublikowano
Just now, Shen said:

No zaczęło się od tego, że na ps5 nie ma w co grać i konsola leży, a potem się okazało, że to jego główna platforma do grania.

główna platforma xDDD odpaliłem na niej 12 gier w tym Sly z PS2 i remaster remastera TLOU1. Główna platforma to boski Steam Deck OLED boomer

Opublikowano
6 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

Powinno się prowadzić jakieś badania dlaczego gracze kupują gorzej wykonany sprzęt jakim jest PS5 po to by grać w gry Xboxowe.

Pewnie po to żeby grać w takie sztosy, i to tylko JEDEN ROK!!!!11 Niesamowite Królestwo Niebieskie.

20240906_225433.jpg

A jeszcze brakuje Silenta 2 i Malpiszona obama

Opublikowano

Co to, jakaś wariacja "Gdzie Jest Wally", tylko ze spinem że trzeba znaleźć eksa? Ten najbardziej na prawo.

Opublikowano

Na xboxie nie zagrasz, w przeciwieństwie do forzy girsow czy innych gier microsftu na PS5 gachigasm

Taka to jest różnica przegrywy z zielonego szambadaddy

Opublikowano

I pewnie poza konsolą plejstulejszyn też nie zagram we wszystko co na skrinie? Wklejać multiplatformy i się pysznić, niezłe zrycie.

Opublikowano
7 godzin temu, Shen napisał(a):

Chłop nieźle odklejony, konsola się kurzy od listopada a tu cały kwiecień grał na

Sony i marzec no statystyk się nie ukryje tylko po co ta hipokryzja i zmienianie faktów :D