Opublikowano 1 grudnia 20222 l Whisker porządny użytkownik, gra w gierki i widać że wciąż czerpię z tego frajdę i przyjemność, co wbrew pozorom nie jest takie częste forum. Wrzucanie dużej ilości screenów rozumiem, bo też mi się zdarza robić dużo screenów gdy jakaś gra mi się podoba. Musisz tylko ograniczyć alkohol, bo to niezdrowe tyle pić. No i jak pijesz to nie pisz.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l 9 minut temu, ASX napisał: screenów To nie są screeny. Chyba, że weźmiesz zdjęcie ekranu (tłumaczenie dla klapów, bo oni z angielskim to średnio raczej: ekran - z ang. screen) i flaszki jako screen, ale mi wychodzą trochę inne
Opublikowano 1 grudnia 20222 l https://www.ppe.pl/news/309735/znamy-najlepiej-sprzedajaca-sie-konsole-w-trakcie-black-friday-w-wielkiej-brytanii-mocne-wyniki-branzy-w-uk.html Kupili gracze w piątek XSX, żeby po rozczarowującym weekendzie z xsxmata polecieć w poniedziałek po Nadkonsole PS5. Fakt.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l kurwa, przez ciebie wszedłem na ten sciek. Zobacz co masz tam napisane. Tylko czytaj powoli Cytat Mało brakowało, by Microsoft wyprzedził w trakcie Black Friday Nintendo. Na Switch przypadło 42% sprzedaży wszystkich konsol w UK. Na Xbox Series X|S przypadło natomiast 40% rynku. W przypadku PS5 i PS4 mówimy o 18% udziału w sprzedaży w kategorii konsol. dominacja nintendo i xbox
Opublikowano 1 grudnia 20222 l gosciu poswiecil 5 godzin PIĘĆ zeby takie gowno móc nagrać Cytat “It’s a franchise that has historically acutely underperformed in Europe,” Ryan said. “Hack and slash games tend to not do so well in Europe, so the narrative this time around will make a big difference. European gamers love narrative games.” Dzięki za nic gracze z europy. Mam nadzieje, ze jestescie zadowoleni z walking cinematic sim
Opublikowano 2 grudnia 20222 l Czy szanowne Sony może odpierdolic się od nie swoich gier i nie wysyłać swoich patałachów do „pomocy”? Chcieli zrobić The Last od US w kosmosie i wyszedł Calisto z 75% na meta jebane chinczyki
Opublikowano 2 grudnia 20222 l No i oczywiście wersja na PS5 jest wersja najlepszą. Nowe, nie znałem.
Opublikowano 2 grudnia 20222 l rzeczywiscie nowosc, bo zazwyczaj jest gorzej. Przylezli narrative adventure z sony i zepsuli.
Opublikowano 2 grudnia 20222 l 20 minut temu, Rozi napisał: No i oczywiście wersja na PS5 jest wersja najlepszą. Nowe, nie znałem. W starciu z XSS? Oczywiście
Opublikowano 2 grudnia 20222 l Czemu kształtujecie rzeczywistość klaunów? Prawda jest gorzka, ale jako zielona podrasa, jesteście do tego przyzwyczajeni
Opublikowano 2 grudnia 20222 l Wiadomo nie od dziś, że 43fps jest lepsze od 60fps. Sonka, znowu to zrobiłaś!
Opublikowano 2 grudnia 20222 l Zajebiscie w tym cw, teraz jest walka o to na której konsoli gra jest mniej spierdolona
Opublikowano 2 grudnia 20222 l 37 minut temu, Czoperrr napisał: Najlepsze jest cinematic experience w 24 klatkach Haptyczne wibracje w dupie im wszystko rekompensują
Opublikowano 2 grudnia 20222 l 40 minut temu, Bzduras napisał: W starciu z XSS? Oczywiście nawet 150 partaczy z $orry studios robi lepsze gry na XSX inna sprawa że zjebali dobrze zapowiadającą sie grę, gdzie te niebieskie frajery Ryana coś robią to rozczarowanko a to GT6.1 a to DLC do kratosiaka którego klapy nie kończą bo taki paździerz Oby przy następnych multiplatformach donek i bełchatów nie hajpowali bo znowu wyjdzie średniak, ta półka niech zostanie dla śmiecio gierek $orry
Opublikowano 2 grudnia 20222 l Ten debil jebany xbox nie trzyma 30fpsow w quality XDDDDDD Xbalas postanowil honorowo poddac konsolowa wojne i znowu wybral kapiel w wlasnych fekalich
Opublikowano 2 grudnia 20222 l 4 minuty temu, schabek napisał: Ten debil jebany xbox nie trzyma 30fpsow w quality XDDDDDD Xbalas postanowil honorowo poddac konsolowa wojne i znowu wybral kapiel w wlasnych fekalich jakby tego było mało to na xkurwie wycięli ray tracing bo ten smieć nie wyrabia 20 fps, rtx off czyli nędzny obraz xkundla w 2022.
Opublikowano 2 grudnia 20222 l musicie wybaczyć Zbyszkowi, zapłacił za wersję na xboxa 3 bomby więc teraz może odczuwać potrzebę przekonywania siebie innych że wersja na Xboxa wcale nie jest najgorsza obok tej na PC Spoiler mimo że jest
Opublikowano 2 grudnia 20222 l Godzinę temu, PanKamil napisał: jakby tego było mało to na xkurwie wycięli ray tracing bo ten smieć nie wyrabia 20 fps, rtx off czyli nędzny obraz xkundla w 2022. Najgorsza wersja, na najgorszej konsoli, dla gorszego sortu. Czyli standard.
Opublikowano 2 grudnia 20222 l Biorąc pod uwagę, że niebieskie kundle grają tylko w 30 fps, bo nie widzą różnicy między 30 a 60 fps, to wychodzi na to, że #mopsiarzegamingu znowu pierdolą o zagadnieniach, o których nie maja pojęcia. Czyli jak zawsze w CW
Opublikowano 2 grudnia 20222 l 5 godzin temu, drozdu7 napisał: Zajebiscie w tym cw, teraz jest walka o to na której konsoli gra jest mniej spierdolona Walka? Liczby mówią same za siebie. Raczej karny Korwin dla wydawcy że puścił w takim stanie na rynek.
Opublikowano 3 grudnia 20222 l 14 godzin temu, ASX napisał: musicie wybaczyć Zbyszkowi, zapłacił za wersję na xboxa 3 bomby więc teraz może odczuwać potrzebę przekonywania siebie innych że wersja na Xboxa wcale nie jest najgorsza obok tej na PC Pokaż ukrytą zawartość mimo że jest Nie zapłaciłem trzech bomb A, bo wy o jakimś trybie dla niegraczy w 30 klatkach mówicie xD Jak ktoś nie lubi gier to i taki wybiera, owszem, ale to już wina tego, że nie lubi gierek, a lubi filmy. Nawet przez moment nie przeszło mi przez myśl żeby okraść się z płynnego gameplayu, ale rozumiem, że dla klapka gameplay to sprawa drugorzędna
Opublikowano 3 grudnia 20222 l Mam pytanie, ile kurwa jeszcze czasu Wasze dziecinne konsole będą ograniczały moc prawdziwych monster PC Master Race? Sprzedałem PS5, XSX i w końcu czuje jakość. Tfu na 30 klatek. Tfu na 60 klatek bez detali. Toczycie "wojny konsolowe", a w sumie wszyscy jesteście przegrani