Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma dowodów na to, że Jimbo wiedział o Playstation Showcase.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
21 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Zaleją nas łzami zielone bezguscia.

21 godzin temu, KrYcHu_89 napisał:

Dzień konfy Sony - najlepszy dzień życia prawdziwego gracza. :fsg:

W dniu 24.05.2023 o 09:39, Shen napisał:

Days Gone 2:banderas: tak bedzie.

W dniu 24.05.2023 o 11:05, Donatello1991 napisał:

Sony Boże proszę rozkurwcie dzisiaj. 

W dniu 23.05.2023 o 10:59, KrYcHu_89 napisał:

Sony zniszczy wszystkich. Ale mam hype. Śnił mi się MGS Remake i Bloodborne 2. Oraz The Last of Us Undead Nightmare z Joelem w roli głównej. 

W dniu 23.05.2023 o 18:48, Andrew21 napisał:

xbox na kolanach i ma pełne usta

ezgif-4-c808b3a97c.gif

Opublikowano
2 godziny temu, tjery napisał:

To co mi się rzuciło w oczy po tym pokazie to to, że postęp graficzny ostatnio w ogóle nie istnieje, Spider 2 praktycznie to samo co jedynka z 2018 roku, a jednak 5 lat już minęło i tamta gra była na PS4. A jakoś nie było widać, żeby dodatkowa moc poszła w co innego, np. fizykę.

Nie ma się już co łudzić na postęp graficzny. Żeby takowy był na konsolach, to wymagałby bardzo dużych nakładów pracy i te gry by robili/optymalizowali chyba ze 20 lat. 

Jedyna opcja zobaczyć coś fajnego, to na kompie za kupę hajsu, ot choćby ten ostatni patch do cyberka :)

Opublikowano

Jeszcze zapowiedzieli handhelda co nawet węża natywnie nie odpali na goovno lcedeku xdddd

Vita2 znaczy życie !!!!!!!!

Opublikowano

No @drozdu7 jaki animusz po pokazie, nagły przypływ pewności siebie :)

Teraz nie pozostaje nic innego jak trzymać kciuki za Spencera, prawda?^^

22 minuty temu, Michał102 napisał:

Nie ma się już co łudzić na postęp graficzny. 

Jestem apologetą nowej generacji i dalej uważam że taki postęp będzie miał miejsce, w przypadku Pająka 2 widzę nacisk na mechaniki nie grafe, i to mnie cieszy.

Opublikowano

Pająka definiują dwie rzeczy - ruch i Nowy Jork. Ostatnio pogrywałem trochę w SM: Remastered i jestem ukontentowany tą jakością. Nie ma jak swingować w 60 klatkach i podziwiać przepych miasta w ruchu, zbić pionę z przechodniami i zerknąć w locie na panoramę Manhattanu. 

Opublikowano

W tym pokazie pajonka to jedyny nacisk jaki był to na guzik z pada do qte 

Opublikowano

Z innej beczki dla wszystkich konsolowców i pececiarzy Gollum wprowadza nowe standardy na next genach 

image.png.49b34477cac65e6e181d15f44b68bcc7.png:rofl:

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
Godzinę temu, aph napisał:

No @drozdu7 jaki animusz po pokazie, nagły przypływ pewności siebie :)

No a nie wygląda śmiesznie teraz to wszystko co było pisane, a co rzeczywiście pokazano?

Czy wyśmiewamy tylko MS?

Różnicą jest też że ja i wiele osób jebiemy Xboxa i ms kiedy jest za co. A klapki tylko zmieniają narrację i wszystko jest dobrze. Zawsze 

Opublikowano

PlayStation nawet jak ma słabszy okres to i tak winny jest Xbox, bo nie wywiera presji xd

Opublikowano

Nie da się tego pokazu obronić nijak. Ale fakt jest taki, że gier AAA jest mnóstwo. Wyszła Zelda, za chwilę Final i Diablo. Potem Starfield, Forza, Spider-Man. Same molochy. Jest w co grać nawet jak ktoś jest na bieżaco

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

ezgif-4-c808b3a97c.gif

Ten Krycha to ma srogie niedojebanie mózgowe, nowa generacja klapów jak ten gówno-pokaz wczoraj od Jima  :jim:

Opublikowano
44 minuty temu, drozdu7 napisał:

No a nie wygląda śmiesznie teraz to wszystko co było pisane, a co rzeczywiście pokazano?

Oczywiście że wygląda śmiesznie, po co nadmuchiwać balon jak się zna 90%konfy przed konfa i liczy się tylko to czy gameplay dowiezie.

Ja bym się zastanowił czy MS ma realistyczne szanse to przebić, bo nie oszukujmy się - bardziej potrzebują tego niż Sony w tym momencie.

1 godzinę temu, Nemesis napisał:

Pająka definiują dwie rzeczy - ruch i Nowy Jork. 

Ja bym dodał jeszcze system walki, i widzę sporą poprawę w tym aspekcie.

Opublikowano

Spider największe rozczarowanie tej konferencji i zmył przyjemne wrażenie po tym co pokazali wcześniej. Typowy tytuł którego koncept wypalił się po pierwszej części, ale trzeba cisnąć, bo janusze kupują.

Branża? Zdechnij ty kurwo.

Opublikowano
7 minut temu, aph napisał:

Ja bym się zastanowił czy MS ma realistyczne szanse to przebić

Mają do Starfielda dołożyć datę premiery Forzy, Hellblade2 i Awoved.

Po wczorajszym jednak trochę tych niezdecydowanych jeszcze mogą przyciągnąć 

Opublikowano

A gdzie tam :) ostatnio chyba tylko w wywiadzie Phil mówił że mają już naprawdę solidny build i tyle xd

Opublikowano

Jeśli to prawda to naprawdę gruby wałek i paradoksalnie bardzo dobra wiadomość dla MS przed odwołaniem w UK.