Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

nie no co ty, po prostu tylko w gry sony i kupione czasowe exy warto grac. pozostale gry powoduja kryzys

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 617,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Pawciu, miałem identyko przez pierwsze 3 miesiące, efekt nowości. Potem wrócił wszystko do normy. ;)

Niestety Ciebie chyba już będzie ciężko odratować. Może spróbuj pachinko:/

Opublikowano

mopściu nie grający w gry poleca innemu co robić żeby grać, coś jak mendrek udzielający porad na temat ruchania :kekw: klapy jakie zwierzęta :kekw:

Opublikowano
40 minut temu, creatinfreak napisał:

Ostatnimi czasy miałem kryzys growy. Włączałem Xboxa, spoglądałem na pełny dysk, odpalałem apexa na kilka meczy, albo nawet i w ogóle nie włączałem konsoli. Kupiłem plejke, odpaliłem kene, returnal, tsushime i co......? znowu mam apetyt na gry, znowu mi wróciła chęć grania. Jednak co sonka to sonka.)

Sony to jakość niemalże w każdej grze - zupełne przeciwieństwo MS.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Pawciu, miałem identyko przez pierwsze 3 miesiące, efekt nowości. Potem wrócił wszystko do normy. ;)

Uzależniłeś się od sonki. Przyzwyczaiłeś. Ludzie zwykle po 3 miesiącach się uzależniają od używek i wydaje im się,  że to jest normalne. Ty zażyłeś tabletki od Boga Sony. Piękne uczucie, które stało się normalnością. I najlepsze oraz najgorsze  że nikt Ci nie pomoże wyjść z tego. Zasiadłeś przy stole i od niego nie odejdziesz. Jedyna rada, to czasem pogłaskać zielone pieski, które obgryzają resztki pod stołem. 

Opublikowano
W dniu 23.06.2022 o 17:06, 20inchDT napisał:

- abonament? zabójca branży! 

Nie zabójca, ale dla gracza corowego krok w złą stronę, bo premiuje ilość ponad jakość.

W dniu 23.06.2022 o 17:06, 20inchDT napisał:

Nie ma w co grać w tych abonamentach, wszystko ogrywane na bieżąco... a teraz knury rzucają się nawet na gry z ps1 i streamowane ps3. ŻENADA

Akurat jedno nie wyklucza drugiego, można kupić nową grę i jednocześnie ogrywać ulubioną pozycję z PS3, bo ile można trzymać chlebak w domu.

Opublikowano

Spencer druga ewolucja Todda. Czekam na przeróbkę crowbatta z nową piosenką jedynie. :music::yao:

Opublikowano

Klaperskie idą z duchem czasu.

Sprint do paczkomatu zastąpił sprint abonamentowy :shieeet:

Opublikowano
2 godziny temu, drozdu7 napisał:

Wcale nie beka, beka jakby to dotyczyło xbona 

No gry Rockstara też po 3-4 miesiącach wylatywały z śmiećpassa, więc w przypadku RDR2 to nie jest jakaś niespodzianka ;)

https://www.windowscentral.com/gta-v-leave-xbox-game-pass-august-2021

Opublikowano

12 dni na skonczenie shadow warrior 3 :kekw: spoko jim, klapy przyzwyczajeni do konczenia gier w weekend

Opublikowano

Dwa tygodnie na gry w usłudze, ruchanie niebieskich frajerów przez Ryana za 700zl, nowy poziom :kekw:

Opublikowano

To się nazywa rotacja, jedne gry wypadają inne wpadają czy wy w GPU macie inaczej? Albo Netflix? Gdzie wy żyjecie? W piwnicach?

Opublikowano

u ciebie jest rotacja jak sie najebiesz i cały świat obraca sie z toba

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

u ciebie jest rotacja jak sie najebiesz i cały świat obraca sie z toba

To dodatkowa imersja, polecam

Opublikowano

Fajne w xboksie jest to, że nie trzeba wydawać 379zł na premiery nowych gier first party. 
Brak gier = oszczędność kasy = dbanie o klienta. Najlepsza konsola do cebulowania. 
Dzięki Spencer :xboss:

:kekw::kekw::kekw:

Opublikowano

Dwa tygodnie czy dwa miesiące, w sumie jak się nie gra w gry jak klapy to co za różnica 

Opublikowano
13 minut temu, Donatello1991 napisał:

Nowa FM pewnie takie same czasy wczytywania co fh5 czyli wieczność xd xd xd

Nie znają magii SSD od Sony ale Japończycy w technologiach zawsze do przodu

A nie kurwa pad na baterie z kolorowymi przyciskami :sonkassie:

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

A nie kurwa pad na baterie z kolorowymi przyciskami :sonkassie:

plus głośne przyciski, wyobraź sobie, że odpalasz Xboksika w nocy aby popykać w sztosika Crackdown 3, obok śpi ukochana, a tu: