Opublikowano 24 czerwca 20222 l nie no co ty, po prostu tylko w gry sony i kupione czasowe exy warto grac. pozostale gry powoduja kryzys
Opublikowano 24 czerwca 20222 l 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Pawciu, miałem identyko przez pierwsze 3 miesiące, efekt nowości. Potem wrócił wszystko do normy. Niestety Ciebie chyba już będzie ciężko odratować. Może spróbuj pachinko
Opublikowano 24 czerwca 20222 l mopściu nie grający w gry poleca innemu co robić żeby grać, coś jak mendrek udzielający porad na temat ruchania klapy jakie zwierzęta
Opublikowano 24 czerwca 20222 l 40 minut temu, creatinfreak napisał: Ostatnimi czasy miałem kryzys growy. Włączałem Xboxa, spoglądałem na pełny dysk, odpalałem apexa na kilka meczy, albo nawet i w ogóle nie włączałem konsoli. Kupiłem plejke, odpaliłem kene, returnal, tsushime i co......? znowu mam apetyt na gry, znowu mi wróciła chęć grania. Jednak co sonka to sonka.) Sony to jakość niemalże w każdej grze - zupełne przeciwieństwo MS.
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Pawciu, miałem identyko przez pierwsze 3 miesiące, efekt nowości. Potem wrócił wszystko do normy. Uzależniłeś się od sonki. Przyzwyczaiłeś. Ludzie zwykle po 3 miesiącach się uzależniają od używek i wydaje im się, że to jest normalne. Ty zażyłeś tabletki od Boga Sony. Piękne uczucie, które stało się normalnością. I najlepsze oraz najgorsze że nikt Ci nie pomoże wyjść z tego. Zasiadłeś przy stole i od niego nie odejdziesz. Jedyna rada, to czasem pogłaskać zielone pieski, które obgryzają resztki pod stołem.
Opublikowano 24 czerwca 20222 l W dniu 23.06.2022 o 17:06, 20inchDT napisał: - abonament? zabójca branży! Nie zabójca, ale dla gracza corowego krok w złą stronę, bo premiuje ilość ponad jakość. W dniu 23.06.2022 o 17:06, 20inchDT napisał: Nie ma w co grać w tych abonamentach, wszystko ogrywane na bieżąco... a teraz knury rzucają się nawet na gry z ps1 i streamowane ps3. ŻENADA Akurat jedno nie wyklucza drugiego, można kupić nową grę i jednocześnie ogrywać ulubioną pozycję z PS3, bo ile można trzymać chlebak w domu.
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Spencer druga ewolucja Todda. Czekam na przeróbkę crowbatta z nową piosenką jedynie.
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Po co istnieje fan PlayStation? Po to żeby być jebanym. https://www.eurogamer.pl/niektore-gry-wkrotce-znikna-z-ps-plus-extra-i-premium
Opublikowano 24 czerwca 20222 l Klaperskie idą z duchem czasu. Sprint do paczkomatu zastąpił sprint abonamentowy
Opublikowano 25 czerwca 20222 l 2 godziny temu, drozdu7 napisał: Wcale nie beka, beka jakby to dotyczyło xbona No gry Rockstara też po 3-4 miesiącach wylatywały z śmiećpassa, więc w przypadku RDR2 to nie jest jakaś niespodzianka https://www.windowscentral.com/gta-v-leave-xbox-game-pass-august-2021
Opublikowano 25 czerwca 20222 l 12 dni na skonczenie shadow warrior 3 spoko jim, klapy przyzwyczajeni do konczenia gier w weekend
Opublikowano 25 czerwca 20222 l I tak nie przebiją spencera w wypierdalaniu swoich exow z usługi jak fm6 czy fm7.
Opublikowano 25 czerwca 20222 l Dwa tygodnie na gry w usłudze, ruchanie niebieskich frajerów przez Ryana za 700zl, nowy poziom
Opublikowano 25 czerwca 20222 l To się nazywa rotacja, jedne gry wypadają inne wpadają czy wy w GPU macie inaczej? Albo Netflix? Gdzie wy żyjecie? W piwnicach?
Opublikowano 25 czerwca 20222 l u ciebie jest rotacja jak sie najebiesz i cały świat obraca sie z toba
Opublikowano 25 czerwca 20222 l 3 minuty temu, 20inchDT napisał: u ciebie jest rotacja jak sie najebiesz i cały świat obraca sie z toba To dodatkowa imersja, polecam
Opublikowano 25 czerwca 20222 l myślę, że 12 dni to wystarczająco czasu żeby ktoś coś dla siebie znalazł
Opublikowano 25 czerwca 20222 l Fajne w xboksie jest to, że nie trzeba wydawać 379zł na premiery nowych gier first party. Brak gier = oszczędność kasy = dbanie o klienta. Najlepsza konsola do cebulowania. Dzięki Spencer
Opublikowano 25 czerwca 20222 l Dwa tygodnie czy dwa miesiące, w sumie jak się nie gra w gry jak klapy to co za różnica
Opublikowano 25 czerwca 20222 l Nowa FM pewnie takie same czasy wczytywania co fh5 czyli wieczność xd xd xd
Opublikowano 25 czerwca 20222 l 13 minut temu, Donatello1991 napisał: Nowa FM pewnie takie same czasy wczytywania co fh5 czyli wieczność xd xd xd Nie znają magii SSD od Sony ale Japończycy w technologiach zawsze do przodu A nie kurwa pad na baterie z kolorowymi przyciskami
Opublikowano 25 czerwca 20222 l 2 minuty temu, Whisker napisał: A nie kurwa pad na baterie z kolorowymi przyciskami plus głośne przyciski, wyobraź sobie, że odpalasz Xboksika w nocy aby popykać w sztosika Crackdown 3, obok śpi ukochana, a tu: