Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ZgRedcasty

Featured Replies

Opublikowano
8 godzin temu, Piechota napisał:

2D. oczywiście, że 2D :cool2:

2,5D ;)

• Odpowiedzi 475
  • Wyświetleń 68,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Subik wpada zatem! Mamy tu fanów Like a Dragon?  Plus w ramach małego eksperymentu nagrałem coś w pojedynkę. Etatowy fach to trochę ułatwia, takie gadanie samemu do siebie. W każ

• Trudno o bardziej pasującą rzecz do tematu ZgRedcasty. W początku czegoś, co pewnie będzie kilkuletnim cyklem, rozmawiam z Kalim i Norbim o pierwszym numerze Ekstrima i o growej rzeczywistości 1997 ro

• Jeszcze miesiąc się nie skończył, a mamy dla Was nowy odcinek miłego oglądania / słuchania      

Opublikowano
  • Autor

Na życzenie słuchacza - następny przystanek w wielkiej podróży przez platformówki 3D wypada w Kaczogrodzie. Dobre czasy ścisłej końcówki PSX-a. I zgapiania od Crasha bezwstydnie!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mały flashback, a może flaszka is back?
Grudniowy odcinek gotowy, perfekcyjnie 1 Grudnia,  luźno i jak zawsze bez cenzury!

Opublikowano
  • Autor

Gex Was nie zaskoczy, bo skoro była „dwójka”, musi być i „trójka”. To chociaż przypomnę Wam tę okładkę Ekstrima :kaz:

Opublikowano
  • Autor

@Kmiot prowodyrem! No ale miło było do tego wrócić. Myślę, że wiele osób może za Lost in Time nostalgiować :)

Opublikowano

Ha, jestem sławny i zostałem wynagrodzony osobistą wzmianką, co zawsze jest trochę miłe i przyjemnie ogrzewa serduszko. A gierka nawet dziś wstydu nie przynosi, jednocześnie potrafi zaskoczyć różnorodnością i smaczkami. 

Polecać retromaniakom nie trzeba, ale i tak to zrobię.

Polecam.

Opublikowano
  • Autor

Pierwszych kilka wzmianek zawsze sprawia radość. A potem zaczyna się rutyna! No ale Time Busters jeszcze kiedyś nam ten Twój request spowoduje :cool2:

Opublikowano
  • Autor

Trudno o bardziej pasującą rzecz do tematu ZgRedcasty. W początku czegoś, co pewnie będzie kilkuletnim cyklem, rozmawiam z Kalim i Norbim o pierwszym numerze Ekstrima i o growej rzeczywistości 1997 roku. Jednocześnie zastanawiam się, jak dotyczący tych badań temat przesunąć z działu Retro gdzieś tutaj. Potrzebuję pomocy moderatora chyba, prawda?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

10 odcinków platformowych! Co za dziwny, niepotrzebny cykl, który sprawia mi tyle przyjemności :D Grali w Grincha? Nostalgiują?

Opublikowano

Oglądałem wczoraj w pracy. Kiedyś grałem chwilę na emulatorze, ale mi nie siadło. Może w przyszłym roku na święta dam jej drugą szansę.

Lost in time jakieś 3 lata temu przeszedłem po raz pierwszy, ale nie odblokowałem śnieżnego świata. Fajny platformer, jedna z ulubionych gier kumpla który mi ją pokazał. Z tym samym kumplem zaczęliśmy przechodzić Time Busters w coopie, ale jakoś weny zabrakło i od dwóch lat wisi niedokończone.

Opublikowano

Nowy odcinek pograduszek z omówieniem dramy PS2 Extreme

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

to taki odcinek, który może Was zainteresować. Choć ostrzegam, że chuja się znamy :unknown:

Opublikowano

@Piechota oglądałem wczoraj i byłem w ciężkim szoku. Nie potwierdzę, że chuja się znacie, ale mogę potwierdzić, że chuja w tym 2023 roku ograliście xd

Mam nadzieję, że jest Wam wstyd.

Opublikowano
  • Autor
41 minut temu, Kmiot napisał:

@Piechota oglądałem wczoraj i byłem w ciężkim szoku. Nie potwierdzę, że chuja się znacie, ale mogę potwierdzić, że chuja w tym 2023 roku ograliście xd

Mam nadzieję, że jest Wam wstyd.

To prawda. Chłopaki to tam wiadomo, dla nich to zabawa. Ja grałem w 25 tytułów z tamtego roku i jest to najniższy wynik od wieeeelu lat. Z którego jestem bardzo dumny!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W poprzednim miesiącu kolega @łom mnie wyręczył z wrzuceniem linka, za co dziękuję. 
Więc zaczynamy nowy rok, z adekwatnym tytułem i solidnym materiałem. Miłego oglądania / słuchania, komentowania, lajkowania, szerowania i na co tam macie ochotę ;) Może teczken online ?

Edytowane przez Konsolite

Opublikowano
  • Autor

W styczniu wyjątkowo bez żadnego nostalgiowania. Chciałem zarejestrować zajawkę nowym tytułem, by ni zginął mi potem w dziurawej pamięci. Warto rzucić okiem na tę Pseudoregalię, zwłaszcza że gatunkowo wychodzi jej niemała (i w zasadzie "niemożliwa") sztuczka.

Okej, ale nowy Silent Hill to jednak nowy Silent Hill. Można było z tej okazji nieco nadwyrężyć harmonogram podcastu, nawet jeśli efekt końcowy pozostawia sporo do życzenia.

Opublikowano
  • Autor
13 minut temu, SlimShady napisał:

Spoilerujecie tego SH, czy jest bezpiecznie?

W pewnym momencie jest spoiler główny, ale o tym mówię, informuję ogłaszam i można go przeskoczyć. Rozmowa się rozwija z ogólników do detali, więc poczujesz, dokąd sam chcesz posłuchać :) 

Edytowane przez Piechota

Opublikowano
W dniu 20.10.2023 o 23:39, Piechota napisał:

Obejrzałem oba odcinki i aż bym zagrał ale niestety laser w PS2 padł, płyta się kurzy a tej kolekcji HD to chyba nie bardzo tykać wypada. Szczerze przyznam, że nigdy nie grałem a chciałbym przed remakiem zagrać w OG. Niestety kompa też nie mam a laptuk muli.

17072373771157413410394068920493.jpg

Opublikowano

@mitra SIĘ POCHWALIŁ, ŻE MA, KREZUS.

Daj mje, będę szpanował na półce i zdmuchiwał co tydzień kurz.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Obwieszczenie specjalne ;)

w ramach 50 odcinka podcastu PoGRAduszki jest pomysł by zrobić pow / ama - max 50 pytań do ekipy ;)

rzucajcie pytaniami, możecie pytać o wszystko , może nawet odpowiemy, jak nie będzie pytań to sami wymyślimy ;)

Opublikowano
55 minut temu, dominalien napisał:

Kto robi korektę i czy może dostać podwyżkę?

W podkaście? ;)

Opublikowano
2 godziny temu, Konsolite napisał:

rzucajcie pytaniami, możecie pytać o wszystko , może nawet odpowiemy

kiedy odcinek z Kalim i ostateczne rozwiązanie kwestii kto jest większą lamą w bijatykach, proponuje strimowany/nagrany pojedynek w 3 grach: Tekken, SF i GG xd