Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Autor 19 minut temu, łom napisał(a):@Piechota Po odcinkach z RE czy SH proponuję ogranie czegoś mocno zapomnianego a mianowicie Extremination z PS2. Gierka taka 7/10 (po ogarnięciu sterowania) ale ma parę dobrych pomysłów i każda wersja (JP, USA, EU) ma całkowicie inny dubbing i zmiany w poziomie trudności.Od razu zaznaczę, że nowy, bardziej zaskakujący kierunek horrorowy na ten rok (pewnie czerwiec-lipiec) został już wybrany. Jest to gra z PS1, również z paroma dobrymi pomysłami oraz bardzo dobrym dubbingiem. Lubi ją bardzo redaktor @Roger , ale nic więcej nie podpowiem! :3
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi W dniu 1.04.2026 o 17:28, Konsolite napisał(a):To nie żart, nowy odcinekPo tylu odcinkach znam już teksty Konsolki na pamięć"Często gęsto""I don't fucking care""Spoko" (kiedyś ktoś inny opowiada o grze, która Konsolkę nie interesuje)"Szczerze?" (i zaczyna narzekać)"Mega spoko 7/10" "Mega spoko 6/10" "Jesus fucking christ" "Ale ogólnie" "Carnaś, ty nie kończysz gier""Hehehehe" (+ gościnnie kaszel)"Na zasadzie"No, najlepszy fragment zdecydowanie Carnaś próbujący opowiadać o Crimson Desert i Konsolite przerywający mu co chwila ze swoim scooby snackiem. I idealne podsumowanie Aziego:"Ale to jest porażka ten podcast"Może porażka, ale dobrze się słucha ;d
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 10 godzin temu, Pix napisał(a):Po tylu odcinkach znam już teksty Konsolki na pamięć"Często gęsto""I don't fucking care""Spoko" (kiedyś ktoś inny opowiada o grze, która Konsolkę nie interesuje)"Szczerze?" (i zaczyna narzekać)"Mega spoko 7/10""Mega spoko 6/10""Jesus fucking christ""Ale ogólnie""Carnaś, ty nie kończysz gier""Hehehehe" (+ gościnnie kaszel)"Na zasadzie"No, najlepszy fragment zdecydowanie Carnaś próbujący opowiadać o Crimson Desert i Konsolite przerywający mu co chwila ze swoim scooby snackiem.I idealne podsumowanie Aziego:"Ale to jest porażka ten podcast"Może porażka, ale dobrze się słucha ;dZapomniałeś o :Coś tam, coś tam danger zoneTo zależy Grajcie w guilty gear Motyw scooby snacka wszedł idealnie ;)PoGRAduszki od początku były taka luźna rozmowa, czego się trzymamy jako normy ;)
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Jeszcze:"Znaczy najlepsze jest to..." (i zaczyna krytykować)"Szału nie ma""łotewer, fakit""Paradoksalnie""jak zwał tak zwał""HEHEHEHE" >>zaciąga się szlugiem<< >>popija guinnessa<<"chuje muje dzikie węże"Natężenie rośnie wraz z trwaniem nagrania i ilością wypitego guinnessa.A Bez Dyskusji oglądam i słucham, ale się do nich nie odzywam, póki nie opublikują obiecanego materiału z Tomb Raiderów z przeprosinami, że tak długo musiałem czekać.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi @Konsolite Coś tam, coś tam danger zone jest za darmo na Epic store od wczoraj ;)https://lowcygier.pl/darmowe/odbierz-clone-drone-in-the-danger-zone-za-darmo-na-pc-nowa-darmowka-w-sklepie-epic-games/
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Konsolite by się nadal ze swoim glosem jako NPC z questem w wiedźminie czwartym jako zapijaczony gawędziarz w jakieś przy drożnej knajpie, a Carnaś jako krasnolud bogacz co kupuje wszystkie blyskotki w okolicy.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi 2 godziny temu, Kmiot napisał(a):Jeszcze:"Znaczy najlepsze jest to..." (i zaczyna krytykować)"Szału nie ma""łotewer, fakit""Paradoksalnie""jak zwał tak zwał""HEHEHEHE" >>zaciąga się szlugiem<< >>popija guinnessa<<"chuje muje dzikie węże"Natężenie rośnie wraz z trwaniem nagrania i ilością wypitego guinnessa.A Bez Dyskusji oglądam i słucham, ale się do nich nie odzywam, póki nie opublikują obiecanego materiału z Tomb Raiderów z przeprosinami, że tak długo musiałem czekać. Na brak rozrywki nie narzekasz ;) Może zrobimy oficjalne bingo na 2026 ;)31 minut temu, oFi napisał(a):Konsolite by się nadal ze swoim glosem jako NPC z questem w wiedźminie czwartym jako zapijaczony gawędziarz w jakieś przy drożnej knajpie, a Carnaś jako krasnolud bogacz co kupuje wszystkie blyskotki w okolicy.Czemu nie? Czas robić petycję to cdpr ;)1 godzinę temu, karmaster napisał(a):@Konsolite Coś tam, coś tam danger zone jest za darmo na Epic store od wczoraj ;)https://lowcygier.pl/darmowe/odbierz-clone-drone-in-the-danger-zone-za-darmo-na-pc-nowa-darmowka-w-sklepie-epic-games/Niby fajnie, ale nie chce
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi 14 minut temu, Piechota napisał(a):Nie ma przerwy w residentowaniu!Adam Sandwich, Twoje życie w ostatnich tygodniach kręci się wokół residenta. Coś czuję, że przez najbliższe miesiące będziesz miał reakcję alergiczną na widok zombiaków ;p
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi @Piechota Koło 45 minuty Karol dobrze gada, płyta Leona jest podpisana jako 'Disc 1 of 2' a kanoniczne wydarzenia to Claire A >> Leon B. Przy RE3 namów ekipę do walki z Nemesisem przy każdej możliwej okazji i nawet nie sugeruj grania na Easy bo to kompletnie psuje grę. Edytowane 9 kwietnia9 kwi przez łom
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi 46 minut temu, Manor napisał(a):Łomatko, wjechało Bez dyskusji z turbo bossem Adam&AdamusXDMam nadzieję, że uda się częściej pojawiać, pomysły są :)
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Autor 12 godzin temu, Manor napisał(a):Łomatko, wjechało Bez dyskusji z turbo bossem Adam&Adamus vsTo ja pozwolę sobie wkleić Edytowane 16 kwietnia16 kwi przez Piechota
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Dobry odcinek. "Kurwa! Zapomniałem rubinu!" Pośmiałem się trochę. Ale Adam pobudzony. That guy's a maniac!
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. @Piechota 16m RE2 miał się zmieścić na jednej płycie, dwie płyty to wynik błędu w algorytmie kompresji dźwięku. Szybciej było podzielić grę na dwie płyty niż znowu ogarnąć ten algorytm.56m jestem na 98% pewny że jeśli pójdziesz najpierw do pomieszczenia obok i zabijesz Lickera to wtedy nie jump scare z lustrem nie wystąpi.1h4m to pewnie to samo demo co na PS1 i można było dojść do pokoju STARS gdzie pojawiała się... Ada.Dobrze się słuchało i mam podobne wnioski co do RE2. Jak grałem za gówniaka (w niemiecką wersję) jako trening przed kolejnym podejściem do RE3 to dla mnie była prawie idealna. Teraz przy kolejnym ukończeniu boli niski poziom trudności i brak zagadek, ale od tego mam RE3 OG i RE1 R.