izon 997 Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia W dniu 16.01.2024 o 17:59, Schranz1985 napisał: Zaczynam się trochę bać o tego sh ;( Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka Gra ma straszyć, więc prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Już sama informacja że Bluber robi remake kultowego SIlent Hilla potrafi zmrozić krew w żyłach 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Godzinę temu, ASX napisał: Już sama informacja że Bluber robi remake kultowego SIlent Hilla potrafi zmrozić krew w żyłach Może gadam głupoty, ale ten remake powinni zrobić Azjaci. Może na screenach będzie wyglądać pięknie, ale oni tego nie zrobią jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Powinni to robić ludzie od tormented souls ze wsparciem Sony i budżetem jak na exa wypada.Ale to by była petarda.Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 30 minut temu, Schranz1985 napisał: Powinni to robić ludzie od tormented souls ze wsparciem Sony i budżetem jak na exa wypada. Ale to by była petarda. Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka Nie wiem po co? Mają świetną grę na koncie, robią kontynuację. Osobiście czekam bardziej na TS2 niż remake SH2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Powinien to zrobić ktokolwiek tylko nie bluber 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Nikt nie powinien robić tego. Lepiej klepać coś nowego, albo projekty w stylu Shattered Memories wykorzystujące poprzednie części do czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Ja mocne jaranko na tego f chociaż niezbyt mądre jarać się renderowym teaserem od konami Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia No dobra, ale Bluber nie robi kasztanów. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia W dniu 13.01.2024 o 14:05, ogqozo napisał: Nawet to tłumaczenie jest przesadnie optymistyczne mdr, bo "wierzymy że to się bardzo szybko stanie..." to nawet nie to samo co "expect" hehe. Na razie to tak całe info o tej grze jest nadal takie, że wierzą. Ci od Day before też wierzyli do samego końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) Ten Remake to będzie petarda i mokry sen psychofanów dwójki, zobaczycie Spoiler Edytowane 24 Stycznia przez Szermac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 9 godzin temu, GSPdibbler napisał: No dobra, ale Bluber nie robi kasztanów. Nie wiem jak inne gry, ale Layers Of Fear i The Medium to takie po chuju średniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 9 godzin temu, GSPdibbler napisał: No dobra, ale Bluber nie robi kasztanów. Bardzo dobrych gier z gameplayem też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Observer moze byl i ladny ale fatalnie zagrany glosowo (a mieli taka gwiazde), no i te sekcje "straszone" polegajace na znieksztalcaniu grafiki po ktorym padaczka gwarantowana nawet u osob, ktore na nia nie choruja. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 18 minut temu, Shen napisał: Bardzo dobrych gier z gameplayem też nie. Jaki był gameplay Silenta 2 ? Akurat z rurkami nie mają wysokiej poprzeczki, gorzej z klimatem może być :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Będzie klimaciks, czuje to Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Ale o czym my tu gadamy. Że niby doświadczone już studio nie poradzi sobie z odzwierciedleniem gameplayu i systemu walki polegającej na machaniu rurką i deską z gwoździem z 2001 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Tak, oni nie sa gwarantem ze zrobia to dobrze. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia To nie było zrobione dobrze juz wtedy. Ciężko skopać ten system walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Jasne, ale od nowej gry oczekujemy tego, co Cap zrobił z RE2. Uwspółcześnienia, żeby robiło to wrażenie i dzisiaj. Nie mówię o tym, że powinno tu być tyle samo akcji. Ale każdemu marzy się zrobienie rimejku nie na zasadzie 'to samo w lepszej grafice", tylko "wow, ta gra robi wrażenie". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Mi by wystarczyło nawet to samo w lepszej grafice. Żeby legalnie ograć trzeba kupić ps2 albo ps3 z tym marnym hd remake. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Całe szczęścia mówią, że nie będzie to samo. Jakby tak było to bym osral to - capcom za wysoko poprzeczkę postawił, teraz te remaki 1:1 to do piachu. Ale i tak jebać Konami, że dwójkę remakuja, a nie od jedynki jak ludzie - najlepsza część, niestety bardzo mocno niedoceniana. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Jedynka najlepsza i wytatuowana na ręce, ale jest dla mnie najlepsza również dlatego, że jest kwadratowa. Stworzyło to surrealistyczny dziwny Vibe, którego nie spotkałem w bardziej zaawansowanych graficznie grach. Coś jak Lost in Vivo. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Brzydkie gry bardziej straszą. 27 minut temu, XM. napisał: Całe szczęścia mówią, że nie będzie to samo. Jakby tak było to bym osral to - capcom za wysoko poprzeczkę postawił, teraz te remaki 1:1 to do piachu. Ale i tak jebać Konami, że dwójkę remakuja, a nie od jedynki jak ludzie - najlepsza część, niestety bardzo mocno niedoceniana. Brak remake'u jedynki to straszna chujnia, bo imo erę PS1 pamięta dużo mniej graczy i do tego też ciężej jest wrócić ludziom do tej ery. No ale tak to już jest, z MGSem to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia No i moim zdaniem samym blooberom byłoby prościej zrobić remake jedynki bo nie jest owiana tą legendarnościa. Mówię głównie o fabule, bo tu no niestety jesli pewne elementy nie wybrzmią będzie manto. Gdyby robili remake jedynki to wydaje mi się że swoboda byłaby większa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi