Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silent Hill 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano

Tylko niech Konami tego nie spierdoli i zrobi remake SH1 przed SH3, jedynce po prostu remake się należy i trójka bez niego nie ma sensu. Trójka jest też słabszą odsłoną btw.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 293,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BEZSPOJLEROWA OPINIA SPOCEŃCA SZERMAKA POD WIĘKSZĄ PODJARKE: Ukończyłem Wybór poziomu trudności Hard/Hard to był strzał w dziesiątke, było mocno Survivalowo, endurance szedł pełną parą pr

• Dobra, możemy zamykać temat - jakiś insajder podzielił się wyciekiem screena, na którym widać zmiany wprowadzone przez bluberów  Kurwa, miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle. Wrzucam w spoiler, ż

• 69 zł za playable teaser  Was trzeba ruchać i się nie zastanawiać.

Opublikowano

Też bym najchętniej przytulił remake SH1, bo choć wstyd się przyznać, nigdy nie grałem w jedynkę. Zwiastun gry oglądałem namiętnie bo był na demo-discu z PlayStation Magazyn i do dziś ten trailer kojarzy mi się z dzieciństwem. Kiedy jednak kumpel przyniósł do mnie grę to byłem zbyt posrany, a sama rozgrywka była dla małego Wojtka zbyt trudna. 

Pewnie to już było, ale Masahiro Ito wrzucił redesign Closera na swojego Twittera na początku roku:

GgOCWJ5bgAAL5Wb.jpg:large

Poniżej grafika "pokolorowana" przez fana:

image.thumb.jpeg.d2be3eb5c3fcf12a0e1b42d9ee3cb470.jpeg

Może być tak, że to będzie remake 1 z perspektywy istnienia SH3: czyli wiedząc jakie potwory są w SH3 użyją podobnych w SH1, aby zapewnić większą spójność między tymi częściami.

Opublikowano
8 minut temu, Wojtq napisał(a):

Może być tak, że to będzie remake 1 z perspektywy istnienia SH3: czyli wiedząc jakie potwory są w SH3 użyją podobnych w SH1, aby zapewnić większą spójność między tymi częściami.

Bardzo prawdopodobne. 

Opublikowano

Ciekawe kto zdecydowal o kolejnym projekcie Bloobera (ktora czesc teraz maja rimejkowac): Konami czy oni sami? Bo jezeli Krakowianie to mozemy byc spokoni. Czuja klimat wiec wybor jest tylko jeden - SH1:good:

Opublikowano

Krakowiaczek jeden

Miał koników siedem

Pojechał na wojnę 

Został mu się j e d e n.

Edytowane przez k0ntra

Opublikowano

Projekt Harry - oj cos nie pasuje do tego schematu :D

Opublikowano

Mam pytanie czy naprawili gierkę na PRO czy dalej gunwo i lepiej ogrzać na zwyklaku?

Opublikowano
21 godzin temu, izon napisał(a):

Mam pytanie czy naprawili gierkę na PRO czy dalej gunwo i lepiej ogrzać na zwyklaku?

Niestety w chja walą bloobery i nic się nie zmieniło:sapek:

Opublikowano

Podbijam: w chuja zrobili się gracze, kupując PROszrociwo. 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Dzisiaj się z nich śmiejecie, a jak wyjdzie PS6 to całować będziecie po rączkach, że poświęcili gruby hajs aby współtworzyć technologię przyszłości. 

I dali do zrozumienia Sony, że napęd to przeżytek :kaz:

Opublikowano
W dniu 1.03.2025 o 09:38, izon napisał(a):

Caly czas fuszerka.

Opublikowano

@Josh kiedy wracasz do zabawy ?:problem: 

Ostatnimi dwoma tygodniami chciałem się szarpnąć na atak na rekord świata, ale ta amerykańska kurwa za dobrze w najcięższych momentach ogarnia :shotgun:

Ale osobisty pobity o 52 sekundy xd

20250302_222458.jpg

Opublikowano

Musiałbym się od nowa wszystkiego uczyć, bo niewiele pamiętam po tych kilku miesiącach przerwy :dafuq: Ale w końcu pewnie wrócę, bo już zaczynam tęsknić za tym miastem. U Ciebie ładne rekordy lecą z tego co widzę :) 

Opublikowano

Christophe Gans z budżetem 40 milionów dolarów, wspierany przez specjalistów od kostiumów i kilkoma dniami przeznaczonymi na sam casting

spacer.png

Tymczasem jakieś randomy z paroma miedziakami w kieszeni i seksowną ciotką, która wpadła na chwilę zobaczyć co tam siostrzeniec porabia i zgodziła się wystąpić w kilku scenach

Opublikowano
14 minutes ago, Josh said:

Christophe Gans z budżetem 40 milionów dolarów, wspierany przez specjalistów od kostiumów i kilkoma dniami przeznaczonymi na sam casting

spacer.png

Tymczasem jakieś randomy z paroma miedziakami w kieszeni i seksowną ciotką, która wpadła na chwilę zobaczyć co tam siostrzeniec porabia i zgodziła się wystąpić w kilku scenach

Ja 10 lat temu robiący na tanim laptopie fake trailer będący zlepkiem kilku filmów.

Opublikowano
4 godziny temu, Czoperrr napisał(a):

Ja 10 lat temu robiący na tanim laptopie fake trailer będący zlepkiem kilku filmów.

Ile to ma duszy :)

Opublikowano

No liczę mocno na to F. Miejsce akcji umiejscowione w japońskiej prowincji w latach 60 ma spory potencjał. Szkoda tylko, że deweloper mało doświadczony. 

Nie obrażę się też na zapowiedź Born from a Wish :fsg: