Opublikowano czwartek o 16:421 dzień Gracie online, czy wyłączacie opcje logowania? Bo ja mam mieszane uczucia. Pykam sobie pierwszą godzinkę, a tutaj na mapce już pełno drabin, zaczepów z których aż się prosi żeby skorzystać, no ale z drugiej strony trochę mi się to kłóci z samotną tułaczką.
Opublikowano czwartek o 17:011 dzień Online od początku. Sam i tak musiałem duzo rzeczy wybudować, pozostawiac drabin, zaczepów.
Opublikowano czwartek o 17:041 dzień No dwa dni temu jak się grało to jeszcze nic nie było, ale teraz już sam myślę o przejściu na offline. Bo przygotowuje się do misji, robie drabiny i chuje muje, a na trasie już wszystko jest i moje w ogóle się nie przydają xd
Opublikowano czwartek o 17:041 dzień No raczej online, no nie po to gra była robiona pod strukturalną społeczność, żeby skorzystać z dobrodziejstw pozostawionych po graczach kurierach.
Opublikowano czwartek o 17:091 dzień 3 minuty temu, Faka napisał(a):No raczej online, no nie po to gra była robiona pod strukturalną społeczność, żeby skorzystać z dobrodziejstw pozostawionych po graczach kurierach.Tylko to planowanie co wziąć na wycieczkę traci czar, jak zastanawiasz się czy wziać 2 drabiny, czy jedną, a po drodze masz mosty przez rzekę już zrobione ;]Ja wyłączyłem właśnie wczroaj w momencie jak zauważyłem 4 generatory prądu jak wracałem do domu motorkiem.
Opublikowano czwartek o 17:111 dzień Meh, nigdy nie używałem tych drabin czy tam innego gówna, nie nosiłem tego nigdy, bo to tylko obciążało ładunek. Robie tak samo jak kiedyś w DS1, olać drabiny, linki i biorę to co najbardziej niezbędne jak buty, karabin, broń i styka.
Opublikowano czwartek o 17:131 dzień Ale uczućko fajne jak wrócisz po jakimś czasie na most który zbudowałeś.
Opublikowano czwartek o 17:271 dzień 13 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Ale uczućko fajne jak wrócisz po jakimś czasie na most który zbudowałeś.Zero potrzeb?
Opublikowano czwartek o 17:571 dzień 41 minutes ago, Donatello1991 said:Ale uczućko fajne jak wrócisz po jakimś czasie na most który zbudowałeś.Pobij to :)Zauważyłem, że mosty są konstrukcją, które są najlepiej lajkowane. Kończę właśnie Meksyk, ale tam potencjał na dużo ilości likes jest mały. Mam jedną miejscówke na wybudowanie mostu, ale cholera jasna brakuje metalu. :)
Opublikowano czwartek o 18:571 dzień 2 godziny temu, ginn napisał(a):Gracie online, czy wyłączacie opcje logowania? Bo ja mam mieszane uczucia. Pykam sobie pierwszą godzinkę, a tutaj na mapce już pełno drabin, zaczepów z których aż się prosi żeby skorzystać, no ale z drugiej strony trochę mi się to kłóci z samotną tułaczką.Online, sam Kojima tak zaleca grać. Chodzi o łączenie świata przecież. I tak w nowych obszarach nie macie dostępu do rzeczy pozostawionych przez innych graczy, a później i tak się ustawia wszystko pod siebie (jak tyrolki w jedynce).
Opublikowano czwartek o 19:051 dzień Online działa bez plusa? Nie pamiętam jak to było w jedynce bo skończyłem lata temu ale chyba abonament nie był wymagany.
Opublikowano czwartek o 19:311 dzień Zauważyliście jak ta gra szybko się odpala jak włączycie w menu „kontynuuj”? Praktycznie bez żadnych loading z ciemnym ekranem. Wiem, że ssd jest szybkie, ale tutaj to jest mistrzostwo świata.
Opublikowano czwartek o 19:361 dzień 4 minuty temu, walek napisał(a):Zauważyliście jak ta gra szybko się odpala jak włączycie w menu „kontynuuj”? Praktycznie bez żadnych loading z ciemnym ekranem. Wiem, że ssd jest szybkie, ale tutaj to jest mistrzostwo świata.Nom, mega. Perfekcyjnie dopracowana gra.
Opublikowano czwartek o 20:381 dzień Nie no utwory muzyczne to prawdziwy sztosik. Gdzie ten Kojimbo je wynajduje to nie wiem.
Opublikowano czwartek o 20:491 dzień Da się gdzieś szybko odzyskać ten prochowiec z początku gry?Kombinezony są spoczko, ale jednak ten płaszcz nadaje zajebistego klimatu.
Opublikowano czwartek o 21:141 dzień Zauważyliście jak ta gra szybko się odpala jak włączycie w menu „kontynuuj”? Praktycznie bez żadnych loading z ciemnym ekranem. Wiem, że ssd jest szybkie, ale tutaj to jest mistrzostwo świata. Widziałem o tym filmik na twitterze, gdzie kolo pokazuje jak to błyskawicznie działa, no i komentarze zielonych kolegów w stylu "playstation odkryło quick resume" albo "na xboxie każda gra tak szybko się odpala"
Opublikowano czwartek o 21:201 dzień 30 minut temu, Wredny napisał(a):Da się gdzieś szybko odzyskać ten prochowiec z początku gry?Kombinezony są spoczko, ale jednak ten płaszcz nadaje zajebistego klimatu.Też mam nadzieję, że będzie się go dało założyć kiedyś.
Opublikowano czwartek o 23:211 dzień A jest gdzieś jakieś wyjaśnienie, dlaczego Fragile nie ma jużSpoilerpomarszczonej skóry?Coś chyba mi umknęło, albo już nie pamiętam, ale chyba na koniec pierwszej części nadal była.
Opublikowano wczoraj o 01:13 1 dzień Ja tylko słyszałem, że ma blokadę na teleportację, ale nic o tym, co wspomniałem wyżej.
Opublikowano wczoraj o 03:44 1 dzień 8 godzin temu, walek napisał(a):Zauważyliście jak ta gra szybko się odpala jak włączycie w menu „kontynuuj”? Praktycznie bez żadnych loading z ciemnym ekranem. Wiem, że ssd jest szybkie, ale tutaj to jest mistrzostwo świata.Wczoraj pograłem zaledwie chwilę więc nie wiem jeszcze, ale loadingi w GoT to była magia już na PS4, i to nie tylko z menu. Na PS5 Ratchet ma jakoś 1s loadingu z menu.