Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Gracie online, czy wyłączacie opcje logowania? Bo ja mam mieszane uczucia. Pykam sobie pierwszą godzinkę, a tutaj na mapce już pełno drabin, zaczepów z których aż się prosi żeby skorzystać, no ale z drugiej strony trochę mi się to kłóci z samotną tułaczką.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Online od początku. Sam i tak musiałem duzo rzeczy wybudować, pozostawiac drabin, zaczepów.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No dwa dni temu jak się grało to jeszcze nic nie było, ale teraz już sam myślę o przejściu na offline. Bo przygotowuje się do misji, robie drabiny i chuje muje, a na trasie już wszystko jest i moje w ogóle się nie przydają xd
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No raczej online, no nie po to gra była robiona pod strukturalną społeczność, żeby skorzystać z dobrodziejstw pozostawionych po graczach kurierach.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 minuty temu, Faka napisał(a):No raczej online, no nie po to gra była robiona pod strukturalną społeczność, żeby skorzystać z dobrodziejstw pozostawionych po graczach kurierach.Tylko to planowanie co wziąć na wycieczkę traci czar, jak zastanawiasz się czy wziać 2 drabiny, czy jedną, a po drodze masz mosty przez rzekę już zrobione ;]Ja wyłączyłem właśnie wczroaj w momencie jak zauważyłem 4 generatory prądu jak wracałem do domu motorkiem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Meh, nigdy nie używałem tych drabin czy tam innego gówna, nie nosiłem tego nigdy, bo to tylko obciążało ładunek. Robie tak samo jak kiedyś w DS1, olać drabiny, linki i biorę to co najbardziej niezbędne jak buty, karabin, broń i styka.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ale uczućko fajne jak wrócisz po jakimś czasie na most który zbudowałeś.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 13 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Ale uczućko fajne jak wrócisz po jakimś czasie na most który zbudowałeś.Zero potrzeb?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 41 minutes ago, Donatello1991 said:Ale uczućko fajne jak wrócisz po jakimś czasie na most który zbudowałeś.Pobij to :)Zauważyłem, że mosty są konstrukcją, które są najlepiej lajkowane. Kończę właśnie Meksyk, ale tam potencjał na dużo ilości likes jest mały. Mam jedną miejscówke na wybudowanie mostu, ale cholera jasna brakuje metalu. :)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, ginn napisał(a):Gracie online, czy wyłączacie opcje logowania? Bo ja mam mieszane uczucia. Pykam sobie pierwszą godzinkę, a tutaj na mapce już pełno drabin, zaczepów z których aż się prosi żeby skorzystać, no ale z drugiej strony trochę mi się to kłóci z samotną tułaczką.Online, sam Kojima tak zaleca grać. Chodzi o łączenie świata przecież. I tak w nowych obszarach nie macie dostępu do rzeczy pozostawionych przez innych graczy, a później i tak się ustawia wszystko pod siebie (jak tyrolki w jedynce).
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Online działa bez plusa? Nie pamiętam jak to było w jedynce bo skończyłem lata temu ale chyba abonament nie był wymagany.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Zauważyliście jak ta gra szybko się odpala jak włączycie w menu „kontynuuj”? Praktycznie bez żadnych loading z ciemnym ekranem. Wiem, że ssd jest szybkie, ale tutaj to jest mistrzostwo świata.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, walek napisał(a):Zauważyliście jak ta gra szybko się odpala jak włączycie w menu „kontynuuj”? Praktycznie bez żadnych loading z ciemnym ekranem. Wiem, że ssd jest szybkie, ale tutaj to jest mistrzostwo świata.Nom, mega. Perfekcyjnie dopracowana gra.
Opublikowano 59 minut temu59 min Nie no utwory muzyczne to prawdziwy sztosik. Gdzie ten Kojimbo je wynajduje to nie wiem.
Opublikowano 47 minut temu47 min Da się gdzieś szybko odzyskać ten prochowiec z początku gry?Kombinezony są spoczko, ale jednak ten płaszcz nadaje zajebistego klimatu.
Opublikowano 22 minuty temu22 min Zauważyliście jak ta gra szybko się odpala jak włączycie w menu „kontynuuj”? Praktycznie bez żadnych loading z ciemnym ekranem. Wiem, że ssd jest szybkie, ale tutaj to jest mistrzostwo świata. Widziałem o tym filmik na twitterze, gdzie kolo pokazuje jak to błyskawicznie działa, no i komentarze zielonych kolegów w stylu "playstation odkryło quick resume" albo "na xboxie każda gra tak szybko się odpala"
Opublikowano 16 minut temu16 min 30 minut temu, Wredny napisał(a):Da się gdzieś szybko odzyskać ten prochowiec z początku gry?Kombinezony są spoczko, ale jednak ten płaszcz nadaje zajebistego klimatu.Też mam nadzieję, że będzie się go dało założyć kiedyś.