Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silent Hill f

Featured Replies

• Odpowiedzi 505
  • Wyświetleń 28,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dupeczka z SH: "Ohajo gozaimatsu, jestem Konatsu i odgrywam główną rolę w SH. Czuję się zaszczycona mogąc brać udział w tym projekcie i mam nadzieję, że moja rola spodoba się fanom serii" Babochłop z

• Trailer (klimet) mi się podobał, z jednym wyjątkiem. Czy protagonistka koniecznie musi być uczennicą w mundurku, który jak sugeruje trailer, będzie podatny na uszkodzenia :p   Zalatuje troch

• No biorąc pod uwagę, że robiąc kompletnie nową grę mogli dobrać dowolny setting i obsadę, a wybrali grę pod najbardziej oklepany w Japonii fetysz, to trochę śmieszno

Opublikowano

Zajebisty klimacik, będzie grane z chińskim dublażem oczywiście. Fajnie że sporo broni melee na tym trailerze, może będzie też uchi :)

Opublikowano

Potężny tytuł nadchodzi, siurek stoi i nie opada.

Opublikowano

Bardzo podoba mi się ten body horrorowy sznyt. Fabularnie też rzecz ma spore szanse dowieźć. Ogólnie to jest to jedna z niewielu gier, na które czekam, bardziej nawet niż na (prawdopodobne) rimejki SH1/3 od Blooberów.

Opublikowano

image.png

Ale już bym w to zagrał, jenyyyy. Byle do września. Czyli nie 112 dni, tylko 110 Coolface

Opublikowano
8 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Bliżej do Sirenów i Fatal Frame, niż nigdy nie japońskich Silent Hillów. Wjedzie z jp dub u mnie.

Trochę się bałem, że gra będzie aż za bardzo podobna do tych dwóch serii. W sensie z ograniczonym gore i walką na dalekim piątym planie, ale ten trailer rozwiał moje wątpliwości: starć trochę będzie, a makabra wcale nie odbiega jakoś znacząco od reszty Sajlentów (te powyginane, związane sznurami dupeczki obama niezłe fetysze mają Japońce). Jeszcze niech dadzą jakieś dobre łamigłówki + trochę swobody w zwiedzaniu wioski i będę bardzo zadowolony.

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał(a):

Fajnie że sporo broni melee na tym trailerze, może będzie też uchi :)

Zapowiada sie ze bedzie tylko melee, inaczej pokazali by juz jakies pif pafy zeby przyciagnac amerykanskich graczy. Drugie SH3 to to nie bedzie.

Tutaj tylko fabula moze zaskoczyc chociaz juz i tak wiadomo zbyt wiele, walka to bij potwora patykiem az padnie wiec meh, o zagadkach poki co niewiele wiadomo. Taki SH typu AA ale spoko ze odeszli od typowego zamglonego settingu.

Opublikowano
Teraz, Mejm napisał(a):

Zapowiada sie ze bedzie tylko melee

Już dawno potwierdzone, że tylko melee

Opublikowano

Obejrzałem jeszcze raz trailer. W sumie ten makabryczny design bardziej podchodzi pod The Evil Within niż pod Fatal Frame/Siren.

Opublikowano

Ale więcej trailerów to już nie ma co oglądać, bo zaraz zapoznam się z całym bestiariuszem i nie będzie żadnego zaskoczenia w grze. Oby były jakieś dobre bossfighty, może jakieś stalkujące nas po osadzie gówno w stylu Nemesisa niki

Opublikowano

No premiera naprawdę blisko, nie ma co, trzeba się odciąć od materiałków. A jeszcze w niedziele zapowiedź DLC do dwójki banderas

Opublikowano

Pójdę pod prąd - mogli zrobić premierę w listopadzie gdy noce dłuższe, a we wrześniu to będzie problem z czekaniem na granko do 20.

Opublikowano
1 minute ago, Ma_niek said:

U mnie to samo. Nienawidzę tych klimatów japońskich.

No ja lubię Fatal Frame / Project Zero, ale tutaj nie mam szału pizdy i spokojnie poczekam na obniżkę.

Opublikowano

Preorderek z przepięknym steelbookiem złożony. Odliczamy czas do premiery.

Opublikowano
10 minut temu, RafaU napisał(a):

Preorderek z przepięknym steelbookiem złożony. Odliczamy czas do premiery.

Gdzie dają?

Opublikowano
Gamefinity
No image preview

Silent Hill f PL (XSX) + STEELBOOK

Gamefinity to setki gier na konsole w atrakcyjnych cenach! W naszej ofercie znajdziesz gry na m.in. Playstation 4, Xbox One, Playstation 3, Xbox 360
Gamefinity
No image preview

Silent Hill f PL (PS5) + STEELBOOK

Gamefinity to setki gier na konsole w atrakcyjnych cenach! W naszej ofercie znajdziesz gry na m.in. Playstation 4, Xbox One, Playstation 3, Xbox 360

Z kodem NALATO taniej o 25zł.

@Jeez_PS

Edytowane przez RafaU