Skocz do zawartości

Silent Hill f

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dupeczka z SH: "Ohajo gozaimatsu, jestem Konatsu i odgrywam główną rolę w SH. Czuję się zaszczycona mogąc brać udział w tym projekcie i mam nadzieję, że moja rola spodoba się fanom serii"

Babochłop z Intergalactic: "siema incele, czy wam się to podoba czy nie będziecie musieli mną sterować. Nienawidzę mężczyzn (białych i hetero najbardziej) oraz gier wideo, ale z jakiegoś powodu się tu znalazłam. W wolnych chwilach lubię popijać shake'a z dodatkiem męskich łez, chui wam w dupę i na imię"

• Odpowiedzi 382
  • Wyświetleń 21,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dupeczka z SH: "Ohajo gozaimatsu, jestem Konatsu i odgrywam główną rolę w SH. Czuję się zaszczycona mogąc brać udział w tym projekcie i mam nadzieję, że moja rola spodoba się fanom serii" Babochłop z

• Trailer (klimet) mi się podobał, z jednym wyjątkiem. Czy protagonistka koniecznie musi być uczennicą w mundurku, który jak sugeruje trailer, będzie podatny na uszkodzenia :p   Zalatuje troch

• No biorąc pod uwagę, że robiąc kompletnie nową grę mogli dobrać dowolny setting i obsadę, a wybrali grę pod najbardziej oklepany w Japonii fetysz, to trochę śmieszno

Opublikowano
W dniu 9.06.2025 o 22:53, Szermac napisał(a):

Ale dziwna godzina na taką prezentację. Akurat po obiadku wpadnie :).

Opublikowano

Materiałów nowych nie będzie, ale pewnie co nie co od devów się dowiemy.

Opublikowano

Specjalnie, żebyście mieli niespodzianke

Opublikowano

Kliknąłem tylko na 10 sekund i zajebiście mocno lubię ficzer, gdzie w grach niszczy się ubranie. Spokojnie czekanko na premierę

Opublikowano

Dobrze, że Konami znowu coś zaczęło robić ze swoimi licencjami, nowy Silent Hill, Suikoden, Silent Hill remake, a nie tylko to obesrane pachinko.