Opublikowano 12 czerwca12 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dupeczka z SH: "Ohajo gozaimatsu, jestem Konatsu i odgrywam główną rolę w SH. Czuję się zaszczycona mogąc brać udział w tym projekcie i mam nadzieję, że moja rola spodoba się fanom serii"Babochłop z Intergalactic: "siema incele, czy wam się to podoba czy nie będziecie musieli mną sterować. Nienawidzę mężczyzn (białych i hetero najbardziej) oraz gier wideo, ale z jakiegoś powodu się tu znalazłam. W wolnych chwilach lubię popijać shake'a z dodatkiem męskich łez, chui wam w dupę i na imię"
Opublikowano 12 czerwca12 cze W dniu 9.06.2025 o 22:53, Szermac napisał(a):Ale dziwna godzina na taką prezentację. Akurat po obiadku wpadnie :).
Opublikowano 12 czerwca12 cze Materiałów nowych nie będzie, ale pewnie co nie co od devów się dowiemy.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Kliknąłem tylko na 10 sekund i zajebiście mocno lubię ficzer, gdzie w grach niszczy się ubranie. Spokojnie czekanko na premierę
Opublikowano 12 czerwca12 cze Dobrze, że Konami znowu coś zaczęło robić ze swoimi licencjami, nowy Silent Hill, Suikoden, Silent Hill remake, a nie tylko to obesrane pachinko.
Opublikowano 15 czerwca15 cze Dobra bo trochę info o rimejku przyćmiło nowe fragmenty. Jak tam?Bo ja tak średnio, ta walka trochę dziwnie wygląda. Natomiast klimat miejscówek TOP, ta szkoła i sala klasowa naprzykład
Opublikowano 15 czerwca15 cze 25 września SH f30 września FFTactics2 październik Ghost of YoteiGwiazdka przyjdzie wcześniej w tym roku
Opublikowano 15 czerwca15 cze 6 godzin temu, Szermac napisał(a):Dobra bo trochę info o rimejku przyćmiło nowe fragmenty. Jak tam?Bo ja tak średnio, ta walka trochę dziwnie wygląda. Natomiast klimat miejscówek TOP, ta szkoła i sala klasowa naprzykład Jak wspominałem po ostatnim zwiastunie z SoP - nic już nie oglądam. Chcę mieć świeżutkie podejście jak za dawnych lat. :) W zwiastunie rzuciło mi się tylko w oczy, że przy hitach jest stopka animacji, co w sumie jest dziwne jak na taką grę, ale co tam.
Opublikowano 15 czerwca15 cze Też już nic więcej nie oglądam. Pierwszy nowy duży japoński Silent Hill od 21 lat. Chcę mieć jak najwięcej niespodzianek.Drewnianą walkę wybaczę, jeśli dostarczą klimat i fabułę na poziomie pierwszych czterech części.