Skocz do zawartości

Silent Hill f

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dupeczka z SH: "Ohajo gozaimatsu, jestem Konatsu i odgrywam główną rolę w SH. Czuję się zaszczycona mogąc brać udział w tym projekcie i mam nadzieję, że moja rola spodoba się fanom serii"

Babochłop z Intergalactic: "siema incele, czy wam się to podoba czy nie będziecie musieli mną sterować. Nienawidzę mężczyzn (białych i hetero najbardziej) oraz gier wideo, ale z jakiegoś powodu się tu znalazłam. W wolnych chwilach lubię popijać shake'a z dodatkiem męskich łez, chui wam w dupę i na imię"

• Odpowiedzi 386
  • Wyświetleń 22,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dupeczka z SH: "Ohajo gozaimatsu, jestem Konatsu i odgrywam główną rolę w SH. Czuję się zaszczycona mogąc brać udział w tym projekcie i mam nadzieję, że moja rola spodoba się fanom serii" Babochłop z

• Trailer (klimet) mi się podobał, z jednym wyjątkiem. Czy protagonistka koniecznie musi być uczennicą w mundurku, który jak sugeruje trailer, będzie podatny na uszkodzenia :p   Zalatuje troch

• No biorąc pod uwagę, że robiąc kompletnie nową grę mogli dobrać dowolny setting i obsadę, a wybrali grę pod najbardziej oklepany w Japonii fetysz, to trochę śmieszno

Opublikowano
W dniu 9.06.2025 o 22:53, Szermac napisał(a):

Ale dziwna godzina na taką prezentację. Akurat po obiadku wpadnie :).

Opublikowano

Materiałów nowych nie będzie, ale pewnie co nie co od devów się dowiemy.

Opublikowano

Kliknąłem tylko na 10 sekund i zajebiście mocno lubię ficzer, gdzie w grach niszczy się ubranie. Spokojnie czekanko na premierę

Opublikowano

Dobrze, że Konami znowu coś zaczęło robić ze swoimi licencjami, nowy Silent Hill, Suikoden, Silent Hill remake, a nie tylko to obesrane pachinko.

Opublikowano

Dobra bo trochę info o rimejku przyćmiło nowe fragmenty. Jak tam?

Bo ja tak średnio, ta walka trochę dziwnie wygląda. Natomiast klimat miejscówek TOP, ta szkoła i sala klasowa naprzykład banderas

Opublikowano

25 września SH f

30 września FFTactics

2 październik Ghost of Yotei

Gwiazdka przyjdzie wcześniej w tym roku

santa

Opublikowano
6 godzin temu, Szermac napisał(a):

Dobra bo trochę info o rimejku przyćmiło nowe fragmenty. Jak tam?

Bo ja tak średnio, ta walka trochę dziwnie wygląda. Natomiast klimat miejscówek TOP, ta szkoła i sala klasowa naprzykład banderas

Jak wspominałem po ostatnim zwiastunie z SoP - nic już nie oglądam. Chcę mieć świeżutkie podejście jak za dawnych lat. :) W zwiastunie rzuciło mi się tylko w oczy, że przy hitach jest stopka animacji, co w sumie jest dziwne jak na taką grę, ale co tam.

Opublikowano

Też już nic więcej nie oglądam. Pierwszy nowy duży japoński Silent Hill od 21 lat. Chcę mieć jak najwięcej niespodzianek.

Drewnianą walkę wybaczę, jeśli dostarczą klimat i fabułę na poziomie pierwszych czterech części.