Opublikowano 12 czerwca 20251 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dupeczka z SH: "Ohajo gozaimatsu, jestem Konatsu i odgrywam główną rolę w SH. Czuję się zaszczycona mogąc brać udział w tym projekcie i mam nadzieję, że moja rola spodoba się fanom serii"Babochłop z Intergalactic: "siema incele, czy wam się to podoba czy nie będziecie musieli mną sterować. Nienawidzę mężczyzn (białych i hetero najbardziej) oraz gier wideo, ale z jakiegoś powodu się tu znalazłam. W wolnych chwilach lubię popijać shake'a z dodatkiem męskich łez, chui wam w dupę i na imię"
Opublikowano 12 czerwca 20251 r W dniu 9.06.2025 o 22:53, Szermac napisał(a):Ale dziwna godzina na taką prezentację. Akurat po obiadku wpadnie :).
Opublikowano 12 czerwca 20251 r Materiałów nowych nie będzie, ale pewnie co nie co od devów się dowiemy.
Opublikowano 12 czerwca 20251 r Kliknąłem tylko na 10 sekund i zajebiście mocno lubię ficzer, gdzie w grach niszczy się ubranie. Spokojnie czekanko na premierę
Opublikowano 12 czerwca 20251 r Dobrze, że Konami znowu coś zaczęło robić ze swoimi licencjami, nowy Silent Hill, Suikoden, Silent Hill remake, a nie tylko to obesrane pachinko.
Opublikowano 15 czerwca 20251 r Dobra bo trochę info o rimejku przyćmiło nowe fragmenty. Jak tam?Bo ja tak średnio, ta walka trochę dziwnie wygląda. Natomiast klimat miejscówek TOP, ta szkoła i sala klasowa naprzykład
Opublikowano 15 czerwca 20251 r 25 września SH f30 września FFTactics2 październik Ghost of YoteiGwiazdka przyjdzie wcześniej w tym roku
Opublikowano 15 czerwca 20251 r 6 godzin temu, Szermac napisał(a):Dobra bo trochę info o rimejku przyćmiło nowe fragmenty. Jak tam?Bo ja tak średnio, ta walka trochę dziwnie wygląda. Natomiast klimat miejscówek TOP, ta szkoła i sala klasowa naprzykład Jak wspominałem po ostatnim zwiastunie z SoP - nic już nie oglądam. Chcę mieć świeżutkie podejście jak za dawnych lat. :) W zwiastunie rzuciło mi się tylko w oczy, że przy hitach jest stopka animacji, co w sumie jest dziwne jak na taką grę, ale co tam.
Opublikowano 15 czerwca 20251 r Też już nic więcej nie oglądam. Pierwszy nowy duży japoński Silent Hill od 21 lat. Chcę mieć jak najwięcej niespodzianek.Drewnianą walkę wybaczę, jeśli dostarczą klimat i fabułę na poziomie pierwszych czterech części.
Opublikowano 6 lipca 20256 lip Ciekawe czy po odpoczęciu przy kapliczce wrogowie się respią XD Jak się mówi o większej ilości akcji, to tak bym stawiał :)
Opublikowano 7 lipca 20257 lip Na pewno przy kapliczce można zmieniać stroje i wybierać z niej itemy (przynajmniej te z preorderów), ciekawe czy tam też nie będzie jakiegoś ogarniania ekwipunku. Kojarzy mi się trochę z Project Zero IV, tam też były takie kapliczki, właśnie pod takie rzeczy. Wrogów nie respiło xD
Opublikowano 7 lipca 20257 lip Nic dziwnego że ta seria na tyle czasu umarła jak jej fani mają zamknięty łeb na 4 spusty
Opublikowano 7 lipca 20257 lip Nom eksperymenty jak Book of Memories za bardzo w tym otwieraniu nie pomogły.
Opublikowano 7 lipca 20257 lip Teraz tylko czekać na bożą jedynkę od Blooberów, a te chińskie Soulsy o uczennicach ogra się kiedyś za 50 zł.
Opublikowano 7 lipca 20257 lip Ja tam się nie mogę doczekać, pobiegałbym już po nowym zamglonym lasku i tej wiosce
Opublikowano 7 lipca 20257 lip To se włącz fatal frejma 5. Pobiegasz sobie kilkanaście razy po tych samych ścieżkach ;)
Opublikowano 7 lipca 20257 lip 36 minutes ago, Pupcio said:Nic dziwnego że ta seria na tyle czasu umarła jak jej fani mają zamknięty łeb na 4 spusty Gierka dla takich jak ty co nigdy w żadnego Silenta nie grali a teraz mędrkują.