Opublikowano 16 grudnia 20222 l Ciekawe czy faktycznie od 1 stycznia nalicza, czy wcześniej. Skoro rok się nie skończył a podsumowanie dostajemy.
Opublikowano 12 grudnia 20231 r Sony udostępniło możliwość podejrzenia indywidualnego podsumowania roku. Sam uwielbiam takie podsumowania, statystki (a szczególnie na Spotify), ale w tym roku nie mam się czym chwalić, niewiele czasu spędziłem na PS5. U mnie w tym roku rządziła gra Pistol Whip na VR. Zachęcam do wrzucania swoich podsumowań, choć nie jestem pewien czy aby nie było osobnego tematu na takie rzeczy. https://wrapup.playstation.com/pl-pl/
Opublikowano 12 grudnia 20231 r To podsumowanie zliczyło mi tylko czas jak miałem PS Plusa więc jak ktoś nie miał przez cały rok aktywnego abonamentu to do niczego się nie nadaje.
Opublikowano 12 grudnia 20231 r U mnie to wygląda w ten sposób: Spoiler FF XIV zacząłem ogrywać początkiem roku i ciągiem przez prawie pół roku, przechodząc wszystkie dodatki i będąc obecnie na bieżąco, robiąc wszystkie niebieskie questy, ale w końcu musiała przyjść przerwa. Teraz regularnie 2 razy w tygodniu odpali się, żeby z moją Kompanią robić Ultimate’y. Na dłużej wrócę wraz z premierą nowego dodatku w połowie przyszłego roku. Horizon podliczyło w wersji na PS4 (156 godzin) i PS5 (33 godziny, ogrywany dodatek), FF XVI to 129 godzin i jeszcze urośnie bo jestem na NG+ przed rozwaleniem ostatniego Kryształu, a Darksiders Genesis to ledwo 31 godzin w tym roku. Jako bonus, SONY określiło, że jestem Specjalistą RPG, a czas gry w tym roku to 1399 godzin Spoiler
Opublikowano 12 grudnia 20231 r Nie wiem na bazie czego to oblicza, pewnie po prostu shootery.No i godziny, chociaż też dziwnie liczy, bo w takim Last of Us 2 policzyło mi 140 godzin, a chyba nawet 30 tam nie spędziłem.
Opublikowano 12 grudnia 20231 r Codzik się zgadza, ale w Fifę to jeden mecz max zagrałem, a naliczyło 20h. Dziwne to.
Opublikowano 12 grudnia 20231 r U mnie słabo ale też dosyć mało grałem. A pamiętam zeszłoroczne podsumowanie gdzie w samym CP77 miałem 200h. Pierwsza gra tego roku. Wypadałoby zakończyć Robocopem. @Kmiot damy radę ? Co Kratos to Kratos
Opublikowano 12 grudnia 20231 r W dniu 13.12.2022 o 21:19, Square napisał: U mnie mniej niż rok temu (1895), ale i tak dużo. Pierwsze miejsce to wiadomo w tym roku, ale Returnal bardzo blisko z czego znaczna większość w coop. Potem GoT 223h, GoW Ragnarok 100h i Crash 71h. I coś o trofeach. Ukryj zawartość Sporo mniej godzin w tym roku Miesięcznie Spoiler
Opublikowano 12 grudnia 20231 r Ogólnie dużo gier pykniętych w tym roku, od dawna tyle nie przeszedłem, tutaj te w których się zatopiłem na dłużej. Fortnite to standard z ziomkami na jesienno-zimowe wieczory dlatego tyle xD
Opublikowano 12 grudnia 20231 r Autor Wychodzi na to, że lubię konerskie emocje w grach A i ostatnie dwa miesiące to platynowanie najlepszej yakuzy po tej stronie układu gwiezdnego: Czasowo myślałem, że z tysiak to pęknie. ale i tak nie jest źle Edytowane 13 grudnia 20231 r przez oFi
Opublikowano 12 grudnia 20231 r Porównując do 736h na xboxie i z tego 480 w cod to PlayStation słabo. A w przyszłym roku to już w ogóle może być zero.
Opublikowano 13 grudnia 20231 r Tak było, chociaż wedle Sony grałem w grę, której formalnie jeszcze nie ma.
Opublikowano 13 grudnia 20231 r Do połowy roku miałem jeszcze XSX także czas na granie był podzielony ale i tak sporo tego wyszło jak na granie tylko wieczorami.
Opublikowano 13 grudnia 20231 r A u mnie najgorszy rok pod względem czasu/trofków/gier na Sonce (głównie ze względu na inne platformy).