Jump to content

PlayStation Wrap-Up - twoje podsumowanie roku

oFi

Recommended Posts

Posted

U mnie mniej niż rok temu (1895), ale i tak dużo.

PlayStation 2022.jpg

Pierwsze miejsce to wiadomo w tym roku, ale Returnal bardzo blisko z czego znaczna większość w coop. Potem GoT 223h, GoW Ragnarok 100h i Crash 71h.

Top5 PlayStation 2022.png

I coś o trofeach.

Spoiler

trofea 2022.png

• Upvote 3
  • Like 1
  • WTF 2
Posted
1 minutę temu, balon napisał:

Te staty często przekłamane. Np mam obecnie w Ragnaroku 33h wg zapisu, a w tym sum up pokazuje mi 41h…

Liczy odpalona aplikacje, a zapis często jest mierzony bez zapauzowanej gry. 

Posted

Na PlayStation więcej grałem w pierwszej połowie roku, bo wtedy wychodziło sporo interesujących mnie tytułów.  Tradycyjnie najwięcej katowałem w RPG, ale tak sporo rzeczy udało się ograć. No i nie dziwi mnie, że najwięcej czasu na PS5 spędziłem z Elden Ring.

sony.png

• Upvote 1
Posted

Jak już stwierdziliśmy w osobnym temacie, mnie w ogóle nie policzyło czasu spędzonego przy PS4, tylko samo PS5 kupione w drugiej połowie roku i odpalane raczej oszczędnie, więc te "podsumowanie" raczej bezsensowne w moim przypadku.

image.png

A wydaje mi się, że przy PS4 przesiedziałem drugie tyle, jak nie więcej.

Natomiast najwięcej czasu w tym roku, jeśli chodzi o SONY, z pewnością spędziłem przy PS3. :D

Posted

Square mnie ledwo pobiłScreenshot_2022-12-13-23-18-25-705_com.android.chrome.thumb.jpg.b230f333ffea961408be3ae48dfb37fd.jpg

Screenshot_2022-12-13-23-17-08-752_com.android.chrome.thumb.jpg.870aabf7126b9667b27e68841d3a4d3e.jpg

Ale coś jest nie tak z zliczonymi godzinami grania ps4/5, według info miałem na ps4 80% czasu co jest niemożliwe, bo piątke mam chwile po premierze Horizona i tylko na niej cioram

• Upvote 2
Posted
11 godzin temu, 20inchDT napisał:

461 w horizonie...

wtf-david.gif

co mozna robic w singleplayer ubisofcie przez tyle godzin?

Wow, znowu zdziwienie że ktoś gra sporo w grę która mu się podoba. No dziwne.

Posted (edited)

Dzięki! Przez przesiadkę na XSX nie gram teraz za wiele na PS4 więc szalu nie ma. Miłe podsumowanie.

p4wojt.png

No i ciekawe, że teraz pokazuje mi 0 rozegranych gier kiedy na stronie podało mi 24...

Edited by Elitesse