Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Metroid Prime Remastered

Featured Replies

• Odpowiedzi 416
  • Wyświetleń 49,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Homelander
    Homelander

Ja z kolei nie rozumiem zupełnie haseł typu: golenie graczy. Przecież jest wolny rynek, chcesz kupujesz, nie chcesz nie kupujesz. Remaster Ci się nie podoba? Olej go. Podoba Ci się, ale za drogi? No t

• pare dni temu mialem krotkie l4, nudzilo mi sie to kupilem na switcha ten remaster gry, o ktorej slyszlaem chyba juz od 20 lat ze genialna, chcialem sprawdzic, co w niej takiego fantastycznego, wreszc

Opublikowano

900p w docku w 21 letniej grze jahahahahahaja

Opublikowano
Teraz, XM. napisał:

900p w docku w 21 letniej grze jahahahahahaja

Akurat patrząc na to jak to ulepszyli i moc tego tableta to powód do beki wymyślasz na siłę 

Opublikowano

Masz rację - powinni to nazwać remake tak dobrze to wygląda.

Przestań bo jest zbyt śmiesznie i raka okrężnicy dostanę od srania z beki.

Opublikowano
7 minut temu, WisnieR napisał:

Wygląda fajnie, taka typowa idealna gra na switcha pod kołdrkę. Wezmę używane pudło, bo pewnie znów gra na 9h?

Intensywnych 9h i na pewno nie za pierwszym razem, mnie zajęło około 20h, no chyba że grasz z poradnikiem na youtube.,

Opublikowano
3 minuty temu, XM. napisał:

Masz rację - powinni to nazwać remake tak dobrze to wygląda.

Opublikowano

Dzięki, zmieniam zdanie bo jakiś nintendofag tak napisal na Twitterze.

Zamówione już pudełko w ilości MOCNO LIMITOWANEJ u czeskiego?

Opublikowano
2 minuty temu, XM. napisał:

To jest typ z Digital Foundry i raczej w chuju ma wojny konsolowe

Opublikowano

XM zjedz snikersa, jak mogę ci wiele razy przyznać rację odnośnie opinii o switchu to bóle okrężnicy bo 900p na goovno tablecie przy takim odświeżeniu to serio już tryhard 

Opublikowano

Tym bardziej że biorą na ruszt i próbują docenić czasami prawdziwe potworki graficzne ze Switcha.

Opublikowano
4 minuty temu, XM. napisał:

A ma dostepne? Nie widze na stronce. 

Opublikowano
8 minut temu, XM. napisał:

Twoje ostatnie wywody nadają się do CW, a nie tu. Jedziesz po jakości, ale przecież to nie wina Retro, czy MP, że Switch niedomaga. I tak nieźle to wygląda jak na możliwości Switcha. Jeśli tak mają wyglądać remastery to jestem na tak, bo widzę, że się przyłożyli. I jeszcze życzą sobie za to 40e, day1.

Opublikowano

Rowniez nie rozumiem przypierdalanki do Metroida. Trylogie Mario 3D All-Stars to mozna je**c, ale Metroida i Retro to prosze laskawie zostawic, bo wpierdol :shotgun:

Opublikowano

Trzeba być hejterkiem Nintendo by tutaj mieć fikołki na płycie. 60fps, gierka została praktycznie zrimejkowana, a nie zremasterowana, każda opcja sterowania, umiarkowana cena. Bardzo dobra gra z bardzo solidnym odświeżeniem 1:1.

Opublikowano

Nintendo potrafiło wydać na Wii trylogię ze zmienionym pod Wiilota sterowaniem w cenie jednej gry, a teraz będzie rukanko remasterem każdej części po $40.

Czekam od lat na Metroid Prime 4, a dostaję takie coś. 

Opublikowano

Jesli wierzyć plotkom to odświeżyli tak tylko jedynkę więc chyba 2 i 3 remastered nie będzie albo przynajmniej nie w najbliższej przyszłości 

Opublikowano

Zacząłem znowu wierzyć w Retro, że może mają coś jeszcze w zanadrzu, tylko Nintendo zwleka z premierą, do tego druga część Metroida też pewnie zostanie zremasterowana, albo już jest gotowa. Myślę, że mogą za jakiś czas wydać dwójkę, a później trójkę przed MP4. Wiem, że była trylogia na Wii za 60e ze zmienionym sterowaniem, ale tylko z podniesioną rozdzielczością, dlatego moim zdaniem 40e za MPR to uczciwa cena.

Opublikowano
11 minut temu, Czoperrr napisał:

Nintendo potrafiło wydać na Wii trylogię ze zmienionym pod Wiilota sterowaniem w cenie jednej gry

Z tego co pamiętam to było trochę inaczej.. Metroid Prime 3 wyszedł na Wii najpierw sam w normalnej cenie. Nintendo miało też serię New Play Control, w której do gier z Gamecube’a dodawali sterowanie Wiilotem.

W Europie wyszło w tej serii tylko kilka gier, ale w Japonii wydano tak też osobno najpierw Metroid Prime, a później dwójkę. 

Dopiero później połączyli to w Trilogy i wydali w USA i Europie 

Pamiętam też, że na premierę narzekano na wycięcie niektórych efektów z wersji na Wii.

Opublikowano
12 minut temu, zdrowywariat napisał:

Zacząłem znowu wierzyć w Retro, że może mają coś jeszcze w zanadrzu, tylko Nintendo zwleka z premierą, do tego druga część Metroida też pewnie zostanie zremasterowana, albo już jest gotowa. Myślę, że mogą za jakiś czas wydać dwójkę, a później trójkę przed MP4. Wiem, że była trylogia na Wii za 60e ze zmienionym sterowaniem, ale tylko z podniesioną rozdzielczością, dlatego moim zdaniem 40e za MPR to uczciwa cena.

tak niedługo wydadzą remastery dwójki i trójki, jak wydali remaster Super Mario Galaxy 2, hehe

Opublikowano
4 minuty temu, funditto napisał:

Z tego co pamiętam to było trochę inaczej.. Metroid Prime 3 wyszedł na Wii najpierw sam w normalnej cenie. Nintendo miało też serię New Play Control, w której do gier z Gamecube’a dodawali sterowanie Wiilotem.

W Europie wyszło w tej serii tylko kilka gier, ale w Japonii wydano tak też osobno najpierw Metroid Prime, a później dwójkę. 

Dopiero później połączyli to w Trilogy i wydali w USA i Europie 

Pamiętam też, że na premierę narzekano na wycięcie niektórych efektów z wersji na Wii.

Genialne main theme z MP i zajebisty efekt z wodą, gdy się kulką turlało, a pewnie było tego więcej. Serio nie rozumiem narzekania na ten, prawie że remake.

Opublikowano
Teraz, Ludwes napisał:

tak niedługo wydadzą remastery dwójki i trójki, jak wydali remaster Super Mario Galaxy 2, hehe

Switch dopiero się rozkręca, poczekaj na drugą cześć żywotu :D

Opublikowano
1 minutę temu, Ludwes napisał:

Nigdy nie mów nigdy, bo to Nintendo, nie wiadomo co mają jeszcze w toku, czy nawet gotowe. Wczoraj zapowiedzieli MPR - wczoraj wyszedł <3

Opublikowano
2 godziny temu, Homelander napisał:

Nie bardzo, tu masz za 40$, a Trylogia była w pełnej cenie 60$. Oczywiście wolałbym Trylogię w pełnej cenie na Switchu niż jedna część za 40, ale przynajmniej nadal mam powód do trzymania WiiU w domu

Na switchu lepiej zrobić 3 części po 40 $ bo się sprzeda.