Opublikowano 27 stycznia 202527 sty Jak faktycznie koniec 2026 to i 2027 realne ale pożyjemy zobaczymy.
Opublikowano 26 lipca 202526 lip Zajebiście to wygląda.Chyba najbardziej wyczekiwany teraz tytuł przeze mnie.
Opublikowano 27 lipca 202527 lip Wygląda fajnie, tylko czy oni do tego dema wzięli jakiegoś no-hit pro gracza, że przez całe demo bohater gry nie dostaje prawie żadnych obrażeń? Ciężko wyczuć jak działa parry, wygląda tak jakby automatycznie odbijał ataki.
Opublikowano 7 grudnia 20257 gru No nie może, tylko potwierdzone, że będzie data premiery, masz w treści tweeta
Opublikowano 12 grudnia 202512 gru Akurat tydzień po moich urodzinach, to sobie sprawie idealny prezent.
Opublikowano 12 grudnia 202512 gru Ja myślałem że to zaraz wychodzi a tu jeszcze prawie rok. Zmyliła mnie chyba ilości gameplay ów.
Opublikowano 12 grudnia 202512 gru Dużo się dzieje, walka wygląda ciekawie, zobaczymy jak z elementami fabularnymi.
Opublikowano 12 grudnia 202512 gru Wygląda jak kolejny wuchang, wukong. Serio mi się te gry zlewają w całość przez ten brak jakiegokolwiek art stylu, po prostu chińska gra na unreal engine.Nie zachęca tez ilość nawalenia gowno efektow w walce przez co czytelnosc cierpki mocno.Chyba nadal czekam na chińskiego mesjasza, który przekonwertuje mnie na jaranie się gierkami z kraju mao ze donga, ten nie wyglada na takiego.
Opublikowano 12 grudnia 202512 gru Prawda, do porzygu z tymi chinolami. Po dzisiejszej zajawce siur lekko opadł ale monitoruję sprawę