Opublikowano 26 lipca26 lip Zajebiście to wygląda.Chyba najbardziej wyczekiwany teraz tytuł przeze mnie.
Opublikowano 27 lipca27 lip Wygląda fajnie, tylko czy oni do tego dema wzięli jakiegoś no-hit pro gracza, że przez całe demo bohater gry nie dostaje prawie żadnych obrażeń? Ciężko wyczuć jak działa parry, wygląda tak jakby automatycznie odbijał ataki.
Opublikowano niedziela o 10:545 dni No nie może, tylko potwierdzone, że będzie data premiery, masz w treści tweeta
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Akurat tydzień po moich urodzinach, to sobie sprawie idealny prezent.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ja myślałem że to zaraz wychodzi a tu jeszcze prawie rok. Zmyliła mnie chyba ilości gameplay ów.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Dużo się dzieje, walka wygląda ciekawie, zobaczymy jak z elementami fabularnymi.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Wygląda jak kolejny wuchang, wukong. Serio mi się te gry zlewają w całość przez ten brak jakiegokolwiek art stylu, po prostu chińska gra na unreal engine.Nie zachęca tez ilość nawalenia gowno efektow w walce przez co czytelnosc cierpki mocno.Chyba nadal czekam na chińskiego mesjasza, który przekonwertuje mnie na jaranie się gierkami z kraju mao ze donga, ten nie wyglada na takiego.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Prawda, do porzygu z tymi chinolami. Po dzisiejszej zajawce siur lekko opadł ale monitoruję sprawę